Spoluzakladatel Googlu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 Facebook. Facebook vlétl na č eský internet doslova jako uragán. B ě hem velice krátké doby si tato komunitní sí ť vytvo ř ila statisíce fanoušk ů,
Advertisements

Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2015.
Filozofická fakulta Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem Vítejte na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: RNDr.Ivana Řehková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ R16_Jednoduché úrokování TEMA: Matematika.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Účetní závěrka (Sbírka listin)
ELEKTROTECHNIKA Ing. Pavel Svoboda a Ing. Tomáš Mlčák Ph. D., Katedra elektrotechniky.
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
Úvodní prezentace webového sídla , Praha Radek Maca NIDM.
Pohled tisku, názory veřejnosti a vězeňské populace na sankční politiku v ČR Institut pro kriminologii a sociální prevenci Praha Republikový výbor pro.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada42 Anotace.
Český internet.  Současnou podobu českého internetu vytvořili z 99 % Češi, i když je dodnes většinou považován za něco mezinárodního nebo globálního.
Skotský mechanik,fyzik Zajímal se o různé přístroje a různé mechanické pomůcky W=1J Zemřel ve svém domě.
Jak vydělat na placeném obsahu motejlek.com. Vize Vybudovat internetový mediální dům postavený na nepostradatelných, nezávislých a naprosto seriozních.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ, T. G. MASARYKA 4 Daňová evidence.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Brigáda Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací.
 Onika Tanya Maraj lépe známá pod svým uměleckým jménem Nicki Minaj [nyki mináž],je "rapperka" a "textařka" z New Yorku. Narodila se na Trinidadu. 
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Iva Hůdová. Dostupné ze Školského portálu Karlovarského kraje materiál.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Mark Zuckerberg. Životopis Mark Elliot Zuckerberg se narodil 14. května 1984 a své dětství strávil v New Yorku. Vyrůstal v židovské rodině lékařů – otec.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
INTERNET. Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí, ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny protokolů TCP/IP.
Co je to Facebook? Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně: k tvorbě sociálních sítí komunikaci mezi uživateli sdílení multimediálních.
Jan Amos Komenský Učitel národů. Jan žil s rodiči v Uherském Brodě. Jeho otec byl členem Jednoty bratrské. Rodný dům Jana Amose Komenského.
Daň z nabytí nemovitých věcí
TRŽNÍ EKONOMIKA A PODNIKÁNÍ
Postup při zřizování obchodní společnosti
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
Místní rozpočtové jednotky
BOB MARLEY.
Informační a komunikační technologie
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Ing. Veronika Dostálková MBA
Název vzdělávacího materiálu
Vypracovala: Mgr. Jana Jelínková
Úmluva o právech dítěte Listina základních práv a svobod Další zákony
- vlastním jménem Sonny John Moore -je americký producent elektronické hudby, DJ a bývalý frontman kapely From First to Last - narodil se 15. ledna.
Osobnosti: Bill Gates
Název prezentace (DUMu): Jednoduché úročení
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Kdo s koho?!.
SVĚTOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Skládání rovnoběžných sil
II. – III. r./ Hotelnictví a turismus
MATEMATIKA Čísla přirozená – základní početní operace.
Aktuální informace o stavu
RUMCAJS Autoři prezentace :
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_21-01
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Životní cyklus.
MLÁDÍ VÁCLAVA HAVLA
Máte zájem o více informací?
VY_62_INOVACE_ – Příklady na výpočet úroků z vkladů a úvěrů
Československá republika-demokratický stát
Procenta kolem nás Jednoduché úrokování VY_42_INOVACE_34_01.
Právo sociálního zabezpečení
ČESKOSLOVENSKÝ PREZIDENT
Novinky v Collabimu Za 04/ /18 „začínáme v 14:05“
Domácí úkol Pro molekuly, které jsou uvedeny na stránkách předmětu pod těmito slidy, vypočítejte hodnoty energie. Použijte k tomu volně dostupný software,
První český medicínský portál
Předmět VY_32_INOVACE_03-24 Ročník: 6. Vzdělávací oblast:
5.D HUSITSTVÍ.
36 FINANČNÍ MATEMATIKA.
Jan Šplíchal – Patrícia Eibenová
V televizi CNBC proběhl hodinový rozhovor s Warrenem Buffetem, druhým nejbohatším mužem světa, který mimo jiné věnoval 31 miliard USD na charitu. Zde je.
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Transkript prezentace:

Spoluzakladatel Googlu Larry Page Spoluzakladatel Googlu

Mládí a studia Narodil se v East Lansingu v Michiganu. Larry Page studoval na Montessoriovské škole v Okemosu, v letech 1975 až 1979 a následně vystudoval střední školu v East Lansing v roce 1991. S vyznamenáním vystudoval bakaláře v oboru výpočetní techniky na univerzitě v Michiganu a inženýra ve stejném oboru na univerzitě ve Stanfordu.

Google V roce 1998, Brin a Page založili Google, Inc. s počátečním názvem domény "Googol,". Základní vklad do společnosti byl 1,000,000 dolarů, který se Page vypůjčil od rodiny a přátel. V červnu 2000, Google indexoval jeden bilion internetových URL, s čímž se stal nejvíce obsáhlou internetových vyhledávačů na webu v té době. V roce 2001 Page odstoupil z funkce CEO a jeho pozici převzal Eric Schmidt. A Google se začal rozvíjet ve velkém. Po vyhlášení v lednu 2011, Page se stal oficiálně CEO Google, poté co Schmidt odstoupil ze své funkce.

Peníze Na začátku roku 2016 je Larry Page dle Indexu miliardářů magazínu Forbes 10. nejbohatší muž na světě s odhadovaným čistým jměním 41,1 miliardy $.

Vypracoval: Jan Štěrba I3