SEMINÁŘ OZO Ladislav Hejný

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tabulkový procesor Práce se souborem – otevření, tvorba a použití šablony, tisk, propojení tabulky Excel s Wordem, nastavení Excelu, uložení Autorem materiálu.
Advertisements

ZAPOJENÍ SPOLEČENSTEV DO TVORBY NOREM VÝTAHOVÝ PRŮMYSL ČR.
BEZPEČNOST JEŘÁBOVÉ DOPRAVY Při konstrukci a provozu jeřábů musí být přísně dbáno na zásady bezpečnosti, aby nebyl ohrožen život a zdraví osob a zabránilo.
Psaní závěrečné práce Přednáška pro končící studenty.
Hra ke zopakování či procvičení učiva, nebo test k ověření znalostí Výrazy ‒ vyjádření neznámé ze vzorce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
PREZENTACE. INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE 2 Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Označení materiálu VY_32_INOVACE_14_02 Šablona III/2 Inovace a.
Doprava ROZMĚRY Který obrázek je největší? Který obrázek je nejmenší?
Systém správy dokumentace akreditované zkušební laboratoře Bc. Jan Randl, 4912.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazná postupy pro.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_9B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Tvorba prezentace Vložení snímku Vyberte si nejvhodnější typ snímku.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Finanční gramotnost Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 ČESKÁ NÁRODNÍ BANKA - ČNB je ústřední bankou České republiky.
Doprava PROSTOROVÁ ORIENTACE 2 PRVNÍ Které auto jede první?
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Šablona klíčové aktivityIII/2 SadaMatematika 6 NázevDesetinná čísla_8.
OneNote. Co to je?  OneNote patří k produktům Microsoftu, nyní je ke stažení zdarma  jde o aplikaci pro rychlou, snadnou a přehlednou správu různých.
Rozhodčí řízení Přednáška 5-6 VŠFS Rozhodčí soudy /RS/ stálé rozhodčí instituce -rozhodčí soudy (RS) Zřízeny podle právních předpisů státu, kde.
Základní škola a Mateřská škola, Jilemnice, Komenského 103, příspěvková organizace Autor: Mgr. Zdeňka Kobrová Název: VY_32_Inovace_2A_01_Geometrické tvary.
MIKROPROCESOROVÁ TECHNIKA
Širokoúhlá prezentace
Práce s textem VY_32_INOVACE_1B_20
Paragrafované znění I 9. listopadu 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
DOBROTY… …NEJEN SLADKÉ.
Návod na tvorbu prezentace diplomové / bakalářské práce
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín
Dopravní značení pro chodce VY_32_INOVACE_5A_13
ČEHO JE VÍC? ZRAKovÉ VNÍMánÍ.
Popis výukového materiálu Název: PowerPoint
MIKROPROCESOROVÁ TECHNIKA
2D/3D motion analysis Martin Sebera
MIKROPROCESOROVÁ TECHNIKA
EU peníze školám Základní škola , Znojmo, Mládeže
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
MIKROPROCESOROVÁ TECHNIKA
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
ZVÍŘATA Kde které potkám?.
Směrování černobílých obrázků VY_32_INOVACE_4C_08
ZDOBENÍ VÁNOČNÍHO STROMKU
Formátování dokumentu
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_16_FUNKCNI_STYLY Název materiálu:
MIKROPROCESOROVÁ TECHNIKA
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Má země Česká republika.
CIRKUS orientace.
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
HODINY - poznej stejný čas, velikost
seminář předsedů samospráv, předsedů společenství vlastníků a správců
PRŮMYSLOVÁ REVOLUCE - OPAKOVÁNÍ
Integrovaná střední škola Vysoké nad Jizerou
Paragrafované znění I 8. listopadu 2017 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Roční zúčtování záloh na daň a daňového zvýhodnění za rok 2017
Informatická školení F1 Office Pro Plus
Název projektu | Název společnosti | Jméno prezentujícího
Word Okraje WordArt Pozadí Vodoznak. Word Okraje WordArt Pozadí Vodoznak.
Badminton zajímavé ukázky
název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
PowerPointu Ing. Hana Vláčilová
Matematické pexeso Hra určená k opakování či procvičování učiva
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Dolní Benešov, příspěvková organizace
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_M_06_Hra 3 TEMA: Hra 3
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Školení zaměstnanců Sem zadejte téma..
Střední škola obchodně technická s. r. o.
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
Vítáme vás! Název společnosti.
ZLEPŠENÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA EOA
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
Informatika – Základní operace s buňkami
Transkript prezentace:

SEMINÁŘ OZO Ladislav Hejný 29. 4. 2015 Tuto šablonu lze použít jako počáteční soubor pro prezentaci výukových materiálů při práci ve skupině. Oddíly Po kliknutí na snímek pravým tlačítkem myši lze přidat oddíly. Oddíly mohou pomoci uspořádat snímky nebo usnadnit spolupráci mezi více autory. Poznámky Oddíl Poznámky použijte k zadání poznámek k doručení nebo dalších podrobností pro posluchače. Tyto poznámky lze zobrazit během prezentace. Vezměte v úvahu velikost písma (důležité pro usnadnění, viditelnost, pořízení videozáznamu a online provoz). Sladěné barvy Věnujte zvláštní pozornost obrázkům, grafům a textovým polím. Zvažte, zda účastníci budou tisknout černobíle nebo ve stupních šedé. Provedením zkušebního tisku ověřte, zda barvy fungují správně při vytištění černobíle i ve stupních šedé. Obrázky, tabulky a grafy Vsaďte na jednoduchost: pokud je to možné, použijte konzistentní a nerušivé styly a barvy. Označte popisky všechny grafy a tabulky.

Vyhl. č. 221/2014 Sb. (změna vyhl.č.246/2001 Sb.o požární prevenci ) Doplněn § 2 základní požadavky, odst.4 písm. h) zařízení zamezující iniciaci požáru nebo výbuchu Doplněn § 4 odst. 3 vyhrazené PBZ písm. h) požární a evakuační výtahy Sdělte stručný přehled prezentace. Popište hlavní záměr prezentace a v čem spočívá její důležitost. Uveďte každé z hlavních témat. Aby se posluchači dokázali v prezentaci orientovat, můžete tento snímek s přehledem opakovat během celé prezentace vždy se zdůrazněním konkrétního tématu, které se chystáte probírat jako další.

Vyhl. č. 221/2014 Sb. (změna vyhl.č.246/2001 Sb.o požární prevenci ) Změna § 5 odst. 6 projektování PBZ odst. 6) Je-li podmínkami územního rozhodnutí stanoveno předložení dokumentace pro provádění stavby podle zvláštního právního předpisu, musí být splněny požadavky § 10 (projektování a montáž PBZ) Sdělte stručný přehled prezentace. Popište hlavní záměr prezentace a v čem spočívá její důležitost. Uveďte každé z hlavních témat. Aby se posluchači dokázali v prezentaci orientovat, můžete tento snímek s přehledem opakovat během celé prezentace vždy se zdůrazněním konkrétního tématu, které se chystáte probírat jako další.

Vyhl. č. 221/2014 Sb. (změna vyhl.č.246/2001 Sb.o požární prevenci ) Změna § 7 odst. 1 Funkční zkoušky PBZ Koordinační funkční zkouška (Při souběhu dvou a více PBZ, musí odpovídat schválenému PBŘS) Sdělte stručný přehled prezentace. Popište hlavní záměr prezentace a v čem spočívá její důležitost. Uveďte každé z hlavních témat. Aby se posluchači dokázali v prezentaci orientovat, můžete tento snímek s přehledem opakovat během celé prezentace vždy se zdůrazněním konkrétního tématu, které se chystáte probírat jako další.

Microsoft Konstrukční dokonalost Otázky? Důvěrné informace společnosti Microsoft