Ing. Dana Bérová náměstkyně ministra - ředitelka sekce

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Regionální politika Oldřich Hájek. Obsah přednášky: Další typologie nástrojů lokálního rozvoje a RP Podle charakteru a zaměření Podle charakteru a zaměření.
Advertisements

Plzeň Integrovaný operační program Název materiálu2 Co je to IOP? Tematický operační program financovaný z ERDF pro období 2007-
Pilotní projekt základního registru územní identifikace a nemovitostí („PP ZRÚIN“) Vít Suchánek, ČÚZK.
EGovernment v České republice Současnost a priority do roku 2020 Ministerstvo vnitra odbor eGovernmentu.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_06_CENTRALNI.
Základní znaky NO Účelová funkce a důvody založení: není založena za účelem zisku důvody založení: - dobročinná nebo charitativní činnost - podpora skupiny.
NEZISKOVÉ ORGANIZACE Ing. Alica Kavanová. CHARAKTERISTICKÉ ZNAKY 1. Účelová funkce a důvody založení:  n n n není založena za účelem zisku  d d
Hodnocení kvality vzdělávání škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Zvyšování kompetencí vedoucích pracovníků Liberec 20. srpna 2012 Hodnocení.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
PŘEHLED ZAJÍMAVOSTÍ Z KONFERENCE INTERNET VE STÁTNÍ SPRÁVĚ A SAMOSPRÁVĚ 2013 Mgr. Tomáš Lechner, VŠE v Praze.
Sekce státní služby tisková konference RNDr. Josef Postránecký náměstek MV pro státní službu.
Integrated and Planned Enforcement of Environmental Law Phare Twinning Project CZ03/IB/EN/01 KOMUNIKACE Vnitřní předpisy ČIŽP Martin Baranyai ČIŽP – Hradec.
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
 2006  Ministerstvo průmyslu a obchodu Příprava aplikace zákona č. 179/2006 sb. o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání do působnosti Ministerstva.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Ing. Ladislav Sýs vedoucí oddělení správy povodí Ministerstvo zemědělství w w w. v o d a. g o v. c z w w w. w a t e r. g o v. c z w w w. v o d a. g o v.
Tvorba Národní strategie elektronického zdravotnictví České Republiky 2015 – 2020 Prezentace pro Zdravotní výbor PSP ČR 27. ledna
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_1602_RM SYSTÉM Téma: Pojem F. G._ RM SYSTÉM Číslo projektu:
Seminář na MZ Bezpečnost zdravotních služeb - současná priorita MZ MUDr. Markéta Hellerová Ministerstvo zdravotnictví.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Krizové štáby. Zákon č. 240/2000 Sb., § 14 (1) Hejtman zajišťuje připravenost kraje na řešení krizových situací; ostatní orgány kraje se na této připravenosti.
Podnik ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední odborná.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
Pracovní skupina Portál elektronického zdravotnictví NSeZ – neveřejná prezentace Emauzy, MUDr. Pavel VEPŘEK předseda pracovní skupiny.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Radek PLATZER e-tržiště GEMIN.
Projekt „PURE COSMOS – Úloha veřejné správy při podpoře konkurenceschopnosti malých a středních podniků“
VÝKON REGIONÁLNÍCH FUNKCÍ V ROCE 2016
Rozvoj žákovských kompetencí pro 21. století
Situace na trhu práce v JmK a veřejná služba
model fungování a praxe
Stávající systém kontroly při těžbě dřeva
VÝKON REGIONÁLNÍCH FUNKCÍ V ROCE 2016
Hodnocení kvality vzdělávání škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem EDUCA 2011 MY JOBS Porada ředitelů Liberec
Vytvoření jednotného systému v oblasti finanční gramotnosti a prevence předlužení na úrovni územních samosprávných celků F I N G R A M.
Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky
Úřad práce České republiky
Bezpečnost pacientů v EU a ČR
Plánování ve školní tělesné výchově
Hlavní město praha a integrace cizinců
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Koordinační výbory Národního strategického referenčního rámce
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy
Jan Maršák Odbor odpadů Ministerstvo životního prostředí
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma:
Projekt „Vazby národní politiky ČR a EU se zaměřením na politiku HSÚS“
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
IKI jako prostředek pro komunikaci mezi VS a občany Pavel Parma
2. ČNB a její role v platebním styku.
Katedra veřejné ekonomie
Kalamitní situace - opatření
PORADA MANAGEMENTU NELÉKAŘSKÝCH ZDRAVOTNICKÝCH POVOLÁNÍ (Porada hlavních sester) MZ ČR Praha.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
Centralizované rozvojové projekty 2017
Oficiální internetový portál českého předsednictví EU EU.2009.CZ
Atestační středisko pro ISVS
Implementace BAT závěrů do integrovaných povolení v Moravskoslezském kraji Krakow.
Projekt „Strategické řízení rozvoje elektronického zdravotnictví v resortu MZ“ a příprava resortních metodik rozvoje elektronického zdravotnictví v oblasti.
Ing. Stanislava Správková
Standardy činností sociální práce ve veřejné správě příspěvek Hradec Králové Praha Systémová podpora sociální práce v obcích reg. č. CZ /0.0/0.0/15_017/ ,
Základní Listina Projekt: „Aktualizace procesu komunitního plánování sociálních služeb v ORP Šternberk“, reg. číslo CZ /0.0/0.0/16_063/
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Ochrana spotřebitele v počátečním vzdělávání Praha
E-Goverment Zdeněk Hanák.
Seminář k Národnímu rozvojovému programu mobility pro všechny
Jaké jsou obzory digitální Evropy?
Úřad vlády České republiky Odbor Rady pro výzkum, vývoj a inovace
Transkript prezentace:

Ing. Dana Bérová náměstkyně ministra - ředitelka sekce Sekce e-government Ing. Dana Bérová náměstkyně ministra - ředitelka sekce Konference ISSS, 24. – 25. březen 2003, KC Aldis Hradec Králové

Organizační struktura sekce Sekce e-government Ing. Dana Bérová náměstek ministra – ředitel sekce Odbor normotvorby Ing. Daniel Kardoš ředitel odboru Odbor koncepcí Ing. Jan Prokšík ředitel odboru Odbor projektů životních situací Ing. Václav Vozka ředitel odboru Oddělení normotvorby Oddělení standardů Ing. Jaroslav Kokeš vedoucí oddělení

Odbor projektů životních situací Vytipování agend vhodných k vyřizování prostřednictvím dálkového přístupu Jednání s jednotlivými ministerstvy a dalšími úřady o automatizaci zpřístupnění těchto agend, příprava jednotlivých projektů a koordinace jejich realizace Koordinace e-agendy v různých částech veřejné správy Koordinace zpřístupňování všech informací z veřejné správy na internetu.

Odbor normotvorby Vydávání standardů ISVS jako základních nástrojů koordinace. Vydávání vyhlášek a metodických pokynů. Příprava základní legislativy v oblasti ISVS. Odborná spolupráce s orgány veřejné správy i dalšími subjekty při přípravě normotvorných podkladů.

Odbor koncepcí Koordinace Státní informační politiky a příprava strategických dokumentů. Koordinace a příprava vzdělávacích programů s cílem zvýšit počítačovou gramotnost populace. Sledování přístupu k budování informačních systémů veřejné správy v zahraničí především v zemích EU s cílem využít vhodných postupů v podmínkách ČR. Sledování a koordinace činností při plnění akčního programu rozvoje informační společnosti eEurope+. Zastupování ČR v programech IDA a eContent.

Projekty Portál veřejné správy Projekt IS a registru živnostenského podnikání Elektronický oběh materiálů pro jednání vlády Elektronizace dalších agend Národní program počítačové gramotnosti Bílá kniha o elektronickém obchodu

Děkuji za pozornost dana.berova@micr.cz www.micr.cz