Golden czech hands, s.r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Personální řízení v malých podnicích
Advertisements

Odborná praxe v Belgii v rámci programu Leonardo da Vinci Mobility
Spolupráce SŠAMP Krnov a strojírenské firmy ELFE s. r. o
Prezentace módní značky T-Style
Naše město a škola Jakub Jakuba 9.C.  Vizovice jsou město v okrese Zlín ve Zlínskem kraji  Dominantou města je barokní zámek  jsou zde dvě trojúhelníková.
J. Tuzar1 PROFIL FIRMY J. Tuzar2 Historie - Tradice r zavedení výroby v POLDI Kladno a.s. –materiálová základna –znalost.
SVATÝ VALENTÝN.
Co a proč Radka Mužíková. Co stojí v centru mého zájmu? Co hýbe mým srdcem? To je tím CO, tím hlavním CO v mém životě: Život, bytí, existence Člověk jako.
Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili.
PC-Pajoška Firma vznikla Hystorie firmy: Firma byla založena roku 1998 začínali jsme jako malá neznámá firma ale dnes už jsme všude známí.
Kostelec nad Černými lesy
Srdce z lásky darované.
Život lidí v novověku Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Zimová. Vytvořeno dne Nový začátek (New start)
Sportovní a podnikatelská střední škola, spol. s r.o.
1. Ekonomie jako společenská věda Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Marie Grygarová.
Hrnčířství Jedna z nejstarších lidských technologií
„Krásní uvnitř, ještě krásnější navenek.“. Historie firmy Založena pod vedením Viléma Schülera. V počátku se firma zabývala prodejem hudebních.
Egyptské pyramidy.
Plnění zákonných povinností zaměstnavatele
Renesance a humanismus v Itálii. Renesance a humanismus v Itálii.
Keramika po 2. světové válce
Moje volba – moje budoucnost CZ.1.07/1.1.02/ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Chrám sv. Bartoloměje Nachází se v Plzni na náměstí Republiky.
ZNAK MĚSTA PLZEŇ.
Dobrý den, jsme firma zabývající se výrobou, importem a velkoobchodním prodejem dárkového a dekorativního zboží. Na několika příštích stránkách naleznete.
Socilog, politolog a ekonom Profesor univerzity v Lausanně.
Metainformační systém METIS na krajských úřadech ČR Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Praktické.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Počátek novověku Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Zimová. Vytvořeno dne Nový začátek (New start) CZ.1.07/1.4.00/
Σ Sociogie = societas (společnost) + logos (věda) Úvod do sociologie.
LOGO Hotel byl postaven v roce 2012, i za tak krátkou dobu od nás odchází spousta spokojených zákazníků. Náš hotel se nachází uprostřed Mexického zálivu.
Vypracoval : Michal Musil Třída : 5.A. Osnova  1. Historie  2. Trh  3. Dnes produkované technologie  4. Konkurence.
Benson Oak: Plány na rozvoj společnosti Setkání s novináři KK Central, Praha 22. květen 2008 | 14:00 hod. CONFIDENTIAL UNTIL RELEASE SUBJECT TO BO REVIEW.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
Podnikatelský z á měr Jiří Ullrich – Občerstvení U Mrože Jiří Ullrich, C 29.
Elderien, s. r. o. Francouzská móda.
ABC, s.r.o. Na Okraji 6 Praha 10. Historie společnosti 1992 – založení společnosti 1992 – založení společnosti 1995 – sloučení se společností AB Real.
Vertikální lití a formování způsobem DISA
BC Research Inc. Technologies. Čím se BC Research zabývá S použitím technologie podnikatelského modelu Integrator, nachází nejlepší řešení pro rozvoj.
TVORBA KRAJINY Výukový materiál EK Tvůrce: Mgr. Alena Výborná Projekt: S anglickým jazykem do dalších předmětů Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.36/
STUDENTSKÝ MINIPODNIK MATĚJ MAREK. firma Matěj Marek (Manufaktura Wolkerova) sídlo: Wolkerova 2941, Havlíčkův Brod,
SPIRIT s.r.o „STOP NUDĚ VAŠICH DĚTÍ“. Založení firmy Zaměstnanci Účel podnikání.
Czech Business Center Regensburg- Místo pro česko- německou spolupráci
Ing. Stanislav Sýkora personální ředitel
Cars.  Vybrali jsem si toto zaměření, protože nás baví vyrábět a opravovat auta.  K založení firmy budeme potřebovat peníze, pracovníky, stroje, budovu,
Stredocesky kraj. Pivovar Rakovník Pivovar vyrábí klasickou českou technologií od roku 1454 pivo značky Bakalář. Nabízíme druhy piva: Bakalář světlý ležák,
Dějepis pro 6. ročník.  Název: Dějepis 6.ročníku – Úvod do pravěku  Šablona: III/2  Číslo: 63  Autor: Mgr. Soňa Blažková  ZŠ Choltice „ Učíme se.
Seminář o sociálním podnikání Téma: „Sociální podnikání v sociálně vyloučených lokalitách“ Praha,
Adopce na dálku. Mnozí z nás často mívají pocit, že pomoc jednoho nic nezmůže. Není tomu tak. Pomoc každého jednotlivce je důležitá.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
INISOFT s.r.o. softwarová společnost v Liberci
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
Marketingový plán podniku
Výkladová prezentace pro podporu výkladu učitele.
Česká republika Plzeňský kraj.
Konzervárenská výroba
Ing. Veronika Dostálková MBA
Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem.
FIMO.
Ledečský hrad Ledeč nad Sázavou.
Ekonomika Riskuj. Ekonomika Riskuj Předmět ekonomie a ekonomiky Ekonomické systémy Potřeby Makroekonomie a mikroekonomie.
POŽIVATINY ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU
výtvarné vyjadřování od nejstarších dob
5. ročník, Ekonomika a právo v podnikání
Vibrační stůl s nastavitelnou frekvencí a odstředivou silou
Základy zbožíznalství
Název: Člověk zručný – homo habilis Autor: Mgr. Eva Vondrková
ABC, s.r.o. Na Okraji 6 Praha 10.
Transkript prezentace:

golden czech hands, s.r.o

Obsah Kdo jsme Co vlastně děláme Trocha historie Personál a vedení

Stručný popis společnosti golden czech hands, s.r.o. Jsme menší společnost sídlící v Kasejovicích na okraji Plzeňského kraje, založená roku 2014. Nabízíme ručně paličkované ozdobné předměty, z nichž je každý kus originál. Naše firma patří do velmi malé skupiny zabývající se tímto řemeslem. Kvalita je postavena na lidském přístupu a seriózním jednaní

zde nás naleznete

Historie krajkářství I krajkářství má svou pohádku - O přadleně Sereně Serena byla nešťastně zamilovaná, a proto se nad ní smiloval strom, který jí na zástěru vytvořil zlatou krajku. Dívka poté začala tyto krajky vyrábět, čímž si vydělala spoustu peněz. Vzala si svého milého a žili šťastně až do smrti. Historie krajkářství I krajkářství má svou pohádku - O přadleně Sereně Původ není přesně určený, ale prvenství v tomto odvětví se přisuzuje renesanční Itálii. V prvopočátcích si krajky kupovali jen lidé z vyšších vrstev, a proto se prodávaly jen ve velkých městech jako byly Benátky, Milán, Neapol a Janov Na oděvu se krajky objevily až v druhé polovině 16. století

výrobky Upřednostňujeme kvalitu před kvantitou. Nabízíme velkou škálu barev a vzorů. I přes poměrně krátkou působnost, máme skvěle sehraný tým zručných pracovníků. Držíme se původních technologií, navzdory dnešní uspěchané době.

Personál: Ludmila Karlíková – personalistka, krajkářka Monika Juráčková - účetní, krajkářka Ludmila Karlíková – personalistka, krajkářka

Lucie Poláková – jednatelka, odd. marketingu Markéta Merhoutová – - vedoucí výroby, krajkářka

Eliška Polanská ředitelka, jednatelka

majitelé Eliška Polanská Lucie Poláková Pouze dvě majitelky Klady Pouze dvě majitelky Všechny problémy řešíme spolu Jde nám o dobro celého podniku, nikoli jen o naše vlastní.

Přejeme krásný den Za společnost Golden Czech Hands, s.r.o. Lucie Poláková