Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem."— Transkript prezentace:

1 Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem kvalitních výrobků pro světově proslulé firmy. Naši zákazníci jsou především z automobilového průmyslu, dále z odvětví přístrojů pro zdravotnictví a ze segmentu spotřebičů pro domácnost. Studujte takový obor, který má uplatnění. Staňte se kvalitním řemeslníkem, který dostane práci vždy. Stále platí, že: ŘEMESLO MÁ ZLATÉ DNO!

2 Nástrojárna Patříme mezi přední výrobce vstřikovacích (1K i 2K) a lisovacích forem v Evropě. Formy spolehlivě fungují ve většině průmyslových odvětví (automobilový a elektrotechnický průmysl, výroba domácích spotřebičů a spotřebního zboží, zdravotnictví apod.). Isolit-Bravo, spol. s r.o.

3 Lisovna plastů Vyrábíme vysoce náročné technické i pohledové dílce (např. automobilový průmysl). Certifikace dle EN ISO 9001, ISO OHSAS a ISO/TS dává našim zákazníkům jistotu, že výrobní proces v naší firmě je zabezpečen největší kvalitou. Lisujeme různé plastové výlisky do automobilů, včetně světlometů, které pokovujeme nejmodernější technologií. Isolit-Bravo, spol. s r.o.

4 Kontrola kvality V současné době je naše společnost certifikovaná podle norem ISO/TS 16949:2009 a ISO 9001:2009. Pro ověření kvality používáme celou řadu zařízení, jako např. Analyzátor vlhkosti materiálu, materiálový tester, spektofotometr a 3D CNC měřící centra. Isolit-Bravo, spol. s r.o.

5 Kariéra – nabídka pracovních pozic
konstruktér forem frézař operátor CNC nástrojař leštička forem technolog mistr kontrolor 3D měření směnový kontrolor seřizovač operátor plastikářské výroby elektroúdržbář strojní údržbář mechanik vývojář skladník montážní dělník operátor logistiky kuchař servisní technik manažer jakosti Nabízíme … Zaručená možnost kariérního růstu. Všichni naši manažeři začínali od píky. Přijďte k nám vyrůst i vy! Staňte se dobrým pracovníkem ve svém oboru. Nabízíme stipendia pro nástrojařské obory. Nabízíme poradenství ohledně budoucí kariéry. Zveme vás na exkurzi. A řadu různých benefitů … Isolit-Bravo, spol. s r.o.

6 Kariéra Isolit-Bravo, spol. s r.o.
Operátor CNC Nástrojař Leštička forem Seřizovač Lisařka plastů Operátor logistiky Isolit-Bravo, spol. s r.o.

7 Personalista: Milan Žemlička
Kontaktujte nás … Personalista: Milan Žemlička / / Isolit-Bravo, spol. s r.o.


Stáhnout ppt "Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem."

Podobné prezentace


Reklamy Google