Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Konzervárenská výroba

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Konzervárenská výroba"— Transkript prezentace:

1 Konzervárenská výroba
EKON spol.sr.o. Konzervárenská výroba

2 EKON spol. sr. o. je přední producent výrobků z ovoce a zeleniny, jako např. ovocné kompoty, sterilovaná jednodruhová zelenina, sterilované zeleninové směsi.

3 Společnost EKON spol. s r. o
Společnost EKON spol. s r.o. byla založena 7 července v roce 1999 a má svou výrobnu, jakožto jediné sídlo na Jižní Moravě ve městě Miroslav. Společnost se nachází v prostorách bývalé Fruty.

4 V současné době zaměstnáváme v naší firmě okolo 50 zaměstnanců
V současné době zaměstnáváme v naší firmě okolo 50 zaměstnanců. V období hlavní zpracovatelské sezóny probíhá práce v nepřetržitém provozu.

5 Proč volit výrobky EKON ?
mimořádně kvalitní výběr surovin zajišťovaný dlouhodobými dodávkami osvědčených pěstitelů všechny výrobky jsou bez přídavných látek a náhražek jako jsou barviva, plniva, škroby a chemické konzervanty dodržení nejpřísnějších hygienických předpisů estetická zajímavost výrobků široké spektrum výrobků

6 Sortiment Ovocné kompoty Nabídka ovocných kompotů je opravdu pestrá, vyrábíme 40 druhů kompotů. Sterilovaná zelenina Sortiment sterilované zeleniny je poměrně rozsáhlý a neustále se zvětšuje. V současné době nabízíme 30 výrobků. Samozřejmou součástí nabídky jsou produkty z ovoce a zeleniny určené pro populaci, která smí ze zdravotních důvodů sladit jen umělými sladidly. Jsou to výrobky se sníženou energetickou hodnotou (DIA).

7

8

9 Naše produkty vyrábíme ze surovin převážně domácí produkce
Naše produkty vyrábíme ze surovin převážně domácí produkce. Našim prvořadým cílem je kvalita.

10 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "Konzervárenská výroba"

Podobné prezentace


Reklamy Google