Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice"— Transkript prezentace:

1

2 MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
Včelařská stanice byla založena v roce 2003 v obci Rajhradice, začínali jsme s jedním včelstvem. Po pěti letech fungování vznikla potřeba posunout provoz dopředu a v září byla založena spol. MEDMORAVIA s.r.o., která je provozovatelem Včelařské stanice Rajhradice

3 Od té doby jsme se posunuli o pořádný kus dále.
A jaká je situace dnes?

4 Jen pro vaši představu Společnost MEDMORAVIA je provozovatelem
a distributorem Včelařské stanice Rajhradice. Včelařská stanice Rajhradice má vlastní včelstva (tzv.mateřský provoz) a současně provozuje další partnerské včelařské provozy. Dohromady máme od Javorníku až po Mikulov cca 860 včelstev.

5 V květnu 2010 byla dokončena stavba nové budovy
Podnikatelského inkubátoru 2 Brno-Jih, kde máme moderní provoz. Našim snem však stále zůstává stavba vlastního zázemí.

6 Pracovní náplň provozu
Chov včelstev a produkce medu špičkové kvality. Výroba typových a individuálních dárkových košů a balíčků s medem pro firmy i veřejnost. Výroba kvalitního medového pečiva. Výroba svíček litých ze včelího vosku. Sběr propolisu, spolupráce s českou firmou Purus-MEDA a autorizovaný prodej jejího sortimentu. Distribuce kvalitní medové kosmetiky od českého výrobce. Exkurze a semináře o včelách a medu. Snaha o zavádění inovací v mnoha rovinách.

7 malá ukázka dárkových produktů

8 Špičková kvalita produktů, precizní zpracování
Český med je naprosto unikátní svým složením a nemá obdobu nikde na světě! Špičková kvalita produktů, precizní zpracování a spektrum doprovodných služeb oslovuje každý rok stále větší okruh zákazníků.

9 Jaké jsou naše cíle ?

10 Obecné cíle: Udržet špičkovou kvalitu produktů,
zvyšovat efektivitu provozu a využít kladný potenciál oboru včelařství Aktivně budovat značku MEDMORAVIA (propagace, osvětová činnost aj.) Podpora širší včelařské veřejnosti (partnerské provozy, úly) Hledání nových odbytišť atd... Konkrétní cíle: Vybudování VLASTNÍHO moderního provozu (sídlo, provoz, zázemí, místo pro turisty) Zavádění inovací, technologií, vzdělávání, profesionalizace oboru atd.

11 Dopřejte sobě, svým dětem, přátelům i obchodním partnerům
hodnotný dárek z českého medu. Věříme, že naše produkty podpoří Vaše dobré jméno i image Vaší firmy. Současně pomůžete rozvíjet českou krajinu.

12 Děkuji za pozornost

13


Stáhnout ppt "MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice"

Podobné prezentace


Reklamy Google