Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dobrý den, jsme firma zabývající se výrobou, importem a velkoobchodním prodejem dárkového a dekorativního zboží. Na několika příštích stránkách naleznete.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dobrý den, jsme firma zabývající se výrobou, importem a velkoobchodním prodejem dárkového a dekorativního zboží. Na několika příštích stránkách naleznete."— Transkript prezentace:

1 Dobrý den, jsme firma zabývající se výrobou, importem a velkoobchodním prodejem dárkového a dekorativního zboží. Na několika příštích stránkách naleznete průřez z naší nabídky. Veškerý náš sortiment je ruční výroby z přírodních materiálů, tudíž je každý kus originál. Kdybychom to měly shrnout, tak se naše činnost ubírá těmito směry : - bižuterie (náhrdelníky, náramky, náušnice, opasky, klíčenky a přívěšky na mobil) - dárkové a dekorační zboží (fotoalba, rámečky, diáře, adresáře, svíčky, svícny, krabičky, pokladničky, stojánky na tužky a drobný artikl, …) - luxusní dárečky a bytové dekorace (lampy, stínidla, zrcadla, šperkovnice, stojany a torza na šperky, vázy, podnosy, misky, košíky, prostírání …) -nábytek (teakový, bambusový, ratanový a dětský ručně malovaný a zdobený nábytek z tropického dřeva)

2 Bižuterie Ze všech sil se snažíme o originalitu. Nové vzory diskutujeme s našimi módními poradci. Výrobní materiál: dřevo, mušle, kámen, kost, roh, sklo, perleť, korále, kokos, pryskyřice. Veškerý náš sortiment je ruční výroby z přírodních materiálů, tudíž je každý kus originál.

3 Náhrdelníky

4 Náramky

5 Dárkovéa dekorační zboží Dárkové a dekorační zboží Fotoalba, rámečky, diáře, adresáře, svíčky, svícny, krabičky, drobný artikl, Veškerý náš sortiment je ruční výroby z přírodních materiálů, tudíž je každý kus originál.

6 Fotoalba

7 Rámečky

8 Diáře, zápisníky

9 Adresáře

10 Svícny

11 Svícny

12 Drobný artikl

13 Luxusní dárečky a bytové dekorace Luxusní dárečky a bytové dekorace ( lampy, stínidla, zrcadla, šperkovnice, stojany a torza na šperky, sochy, vázy, podnosy, misky, kořenky, prostírání a jídelní sety …) Tyto výrobky necháme vyrábět dle požadavků našich nejnáročnějších klientů.

14 Luxusní dárečky a bytové dekorace

15 Lampy a stínidla

16 Dekorační nádobí a jídelní sety, prostírání, kořenky, popelníky, podnosy misky, ošatky atd.

17 Torza, stojany

18 Vázy

19 Nábytek

20 Dětský nábytek

21 A k tomu samozřejmě doplňky: pokladničky, krabičky, rámečky, stojánky na tužky a foto, zrcadla atd.

22 Vánoční trhy 2006 a 2007

23 Naše prodejny

24 Ukázka naší mobilní prodejní jednotky rozměry : 180cm x 85cm x 200cm (d*h*v) Granit CZ s.r.o. Jaromírova 37 Praha 2 128 00 ICO: 26145146 Neváhejte nás kontaktovat: Jakub Šinták - granitcz@seznam.czgranitcz@seznam.cz Web: www.ilikeit.czwww.ilikeit.cz Omlouváme se, ale naše webové stránky jsou momentálně v rekonstrukci. Děkujeme za pochopení. Doufáme, že Vám tato malá prezentace trochu přiblížila náš sortiment a něco málo o nás.

25 Děkujeme za Vaši pozornost. Za náš pracovní tým se s Vámi loučíme.


Stáhnout ppt "Dobrý den, jsme firma zabývající se výrobou, importem a velkoobchodním prodejem dárkového a dekorativního zboží. Na několika příštích stránkách naleznete."

Podobné prezentace


Reklamy Google