Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Truhlářská firma Truhlářská firma, specializující se výhradně na zakázkovou výrobu nábytku, schodů a schodišť a dalších truhlářských výrobků jak z masivu,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Truhlářská firma Truhlářská firma, specializující se výhradně na zakázkovou výrobu nábytku, schodů a schodišť a dalších truhlářských výrobků jak z masivu,"— Transkript prezentace:

1 Truhlářská firma Truhlářská firma, specializující se výhradně na zakázkovou výrobu nábytku, schodů a schodišť a dalších truhlářských výrobků jak z masivu, tak i z ostatních materiálů (lamino atd) používaných pro truhlářskou výrobu. Sídlem firmy a výrobních prostor je Valdikov u Třebíče. Na trhu působíme již více jak 12 let. Za tuto dobu jsme získali velké množství zkušeností, které zúročujeme v naší práci. O našíkvalitě provedené práci hovoří reference od zákazníků z mnoha zemí Střední Evropy. V posledních letech se specializujeme na výrobu dřevěných schodů a schodišť. Odběrateli našich výrobků, schodů, schodišť, ale i dalších truhlářských výrobků jsou zákaznici nejenom z České republiky, ale také ze Slovenska, Rakouska, Německa ale i z Mongolska.

2 Kuchyně Všechny kuchyňské linky vyrábíme na zakázku po pečlivém projednání se zákazníkem, rozvržení a zaměření prostor kuchyně. Standardní  kuchyňské linky jsou v kombinaci korpusy DTD (lamino) a dvířka MDF všech možných profilů a imitací dřevin. Stále častěji jsou žádány dvířka z masivu (kazety) nebo vrstvené laťovky (biodesy). Ale je možno vyrobit podle požadavků jakoukoliv kombinaci  kuchyňské linky např. s kamennou pracovní deskou. Kuchyňské linky montujeme a dodáváme včetně navrhů kuchyňských, požadovaných spotřebičů, drátěného programu, dřezů, odsavačů par, baterií a osvětlení kuchyňské linky. Samozřejmostí je odborná montážvšetně konzultací. Interiér kuchyně jsme schopni doplnit i o další nábytkové doplňky, bary, odkládací prostory, skříňky popřípadě, že je kuchyně spojena s jídelnou vyrobíme i jídelní set (stůl, židle) ve stejném designu jako je kuchyňská linka.

3 Dveře Vyrábíme celodřevěné kompletně z masivu, dřevěné dveře včetně výplní (tzv. kazetové dveře), současně také dýhované dveře, masivní plné, prosklené nebo jen částečně prosklené. Dále vyrábíme zasouvací dveře, (zašupovací, šoupačky) jedno i dvou křídlé, zasouvané vedle stěny, ale i do stěny pokud je k tomuto stěna stavebně uzpůsobena.

4 Nábytek Jsme schopni pro Vás vyrobit jakýkoliv kus nábytku do Vašeho bytu, kanceláře nebo firemních prostor. Nebo jsme schopni vybavit interiér kompletním nábytkem a doplňky ze dřeva. Nábytek vyrábíme jak z lamina, tak v kombinaci lamino-masiv a také stále žádanější celomasivní nábytek.

5 Kontakt: Tel./Fax: Mobil:    

6 Zdroj:


Stáhnout ppt "Truhlářská firma Truhlářská firma, specializující se výhradně na zakázkovou výrobu nábytku, schodů a schodišť a dalších truhlářských výrobků jak z masivu,"

Podobné prezentace


Reklamy Google