Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

nahradí světelnou reklamu

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "nahradí světelnou reklamu"— Transkript prezentace:

1 nahradí světelnou reklamu
Led Media Group SVĚTELNÉ SAMOLEPKY nahradí světelnou reklamu NOVINKA NA NAŠEM TRHU!!! Novák Jakub Tel:

2 Produkční a grafická společnost...
Absolute s.r.o. Produkční a grafická společnost... ... která na trhu působí už 10 let. Kromě dílčích „řemesel“ Vám samozřejmě můžeme celou zakázku zajistit od grafického návrhu až po dodání na vámi určené místo. To vše ve 100% kvalitě, v krátkém termínu a dobrých cenách. Že to takhle může říct každý? Souhlasíme. Tak si přepněte na některý z našich programů, ať vidíte, co jsme dělali. Anebo si nás prostě vyzkoušejte. My ovládáme svět tisku, reklamy, produkce… Vy ovládáte nás. Připravili jsme pro Vás novinku, která není v současné době na našem trhu. Buďte první a odlište se od ostatních. Novák Jakub Tel:

3 Co Vám nabízíme? Benefify:
Světelné samolepky, nahradí světelnou reklamu Různé velikosti od 1cm – megabilboard Benefify: Snadná instalace Sníží spotřebu energie o 70% Spotřeba na m2 = 40W Slaboproud 12V– využití na motorová vozidla Dlouhá životnost až 3 roky Doba dodání do 30 dnů od zadání objednávky Tloušťka samolepky: 2-3mm Odolné vůči slunci, dešti Novák Jakub Tel:

4 Plánujete originálně dlouhodobě podpořit, zviditelnit:
Nový výrobek – nová podpůrná kampaň? Branding firmy či produktu? Otevíráte nové pobočky? Navigační systém v oc či v dopravě? Firemní automobily? Možnost použití: Bannery, roll up, citylight Batohy, čepice, trika, různé dárky Podlahová reklama Brand regálových pozic Jídelní lístky Obrazy Brand lahví Novák Jakub Tel:

5 cenu lze určit až po zaslání grafiky
Led Media Group Informace o ceně: cenu lze určit až po zaslání grafiky cena se stanoví pouze od vybrané světelné části z celkové grafiky a celkového naprogramování světelných pozic Novák Jakub Tel:

6 Absolute, s.r.o. Jaromírova 59 128 00 PRAHA 2
Rychle volejte, pište ať Vás nepředběhnou  !!! Absolute, s.r.o. Jaromírova PRAHA 2 Novák Jakub Tel: Novák Jakub Tel:


Stáhnout ppt "nahradí světelnou reklamu"

Podobné prezentace


Reklamy Google