Perníky - výrobky Předmět: Technologie Pekař

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_10_GAS_561_Dos Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název OP OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo.
Advertisements

D EZERTNÍ SMĚSI 3 Předmět: Technologie Výrobce potravin Ročník: 3. Autor: Ing. Anna Novotná Anotace:Výkladová část hodiny Technologie oboru Výrobce potravin.
Předmět:Suroviny Ročník: 1. ročník učebních oborů Autor: Mgr. Dana Kopecká Anotace: Formou prezentace se žáci seznámí s cukry, vznikem cukrů a rozdělení.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
VY_32_INOVACE_Salamonová_ Méně trvanlivé náplně
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Převody čísel. soustav - opakování
STAVEBNÍ TRUHLÁŘSTVÍ Výroba eurooken - video
JÁDROVINY A OLEJNATÁ SEMENA
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Opakování – sortiment cukrovinek, nečokoládové cukrovinky
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Opakování – Výroba čokolády a formovaných čokoládových cukrovinek
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Suchary, strouhanka, macesy
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Výroba listového těsta
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Těstoviny Předmět: Technologie Pekař Ročník: 2. ročník učebních oborů
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
ZELENINA S VLASTNOSTMI OVOCE
Výroba dezertních hmot 1
Opakování – Výroba kakaové a čokoládové hmoty
Smažené výrobky Předmět: Technologie Pekař
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Výroba dezertních hmot 3
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Výroba koblih Předmět: Technologie Pekař
Výroba šumivých prášků
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Lékořicové cukrovinky 2
Sázení a vypékání výrobků
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Lékořicové cukrovinky 1
Zařízení na pečení a smažení
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Úprava výrobků před pečením 2
Kvadratické rovnice - kořeny rovnic
Sójové a kokosové cukrovinky 2
VY_32_INOVACE_Salamonova Agarová poleva
Výroba francouzského nugátu
Číselné soustavy - Opakování
Polevy a náplně Autor: Gražyna Salamonová, Mgr..
Sušení těstovin Předmět: Technologie Pekař
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Perníky Předmět: Technologie Pekař Ročník: 2. ročník učebních oborů
Výroba instantních prášků 2
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
ELEKTROTECHNIKA Řazení kondenzátorů – sériové řazení
Vzdálenost bodu od přímky
Vlastnosti škrobového sirupu
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Úpravy algebraických výrazů
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Trvanlivé pečivo - extrudované výrobky
Transkript prezentace:

Perníky - výrobky Předmět: Technologie Pekař Ročník: 2. ročník učebních oborů Autor: Ing. Anna Novotná Perníky - výrobky Anotace: Výkladová část hodiny Technologie oboru Pekař. Prezentace pro podporu výkladu učitele na téma Perníky – výrobky. Klíčová slova: Perníky, plnění, potahování výrobky z perníkového těsta. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.

Digitální učební pomůcka Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0086 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada: 38 Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PK2_18

Konečná úprava pečených výrobků Výrobky z perníkového těsta Perníky - výrobky Konečná úprava pečených výrobků Výrobky z perníkového těsta

Konečná úprava pečených výrobků Plnění ovocnými náplněmi a potahování čokoládovou polevou Potahování cukrářskou kakaovou polevou a zdobení barevnou bílkovou polevou Plnění ovocnou náplní a potahování tukovou polevou

Perníkové výrobky Medové koláčky s pomerančovou náplní Medové perníčky v čokoládě Zdobený perník Citrónový perník Perník se švestkovou náplní

Perníkové výrobky

Použité zdroje BLÁHA, L., CONKOVÁ ,V., KADLEC, F. Cukrářská výroba III pro 3. ročník učebního oboru Cukrář, Cukrářka. 3. přepracované vydání. Praha: Informatorium, 2001. 183 s. ISBN 80-86073-87-4. Foto archiv autora Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.