Perníky - výrobky Předmět: Technologie Pekař Ročník: 2. ročník učebních oborů Autor: Ing. Anna Novotná Perníky - výrobky Anotace: Výkladová část hodiny Technologie oboru Pekař. Prezentace pro podporu výkladu učitele na téma Perníky – výrobky. Klíčová slova: Perníky, plnění, potahování výrobky z perníkového těsta. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Digitální učební pomůcka Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0086 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada: 38 Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PK2_18
Konečná úprava pečených výrobků Výrobky z perníkového těsta Perníky - výrobky Konečná úprava pečených výrobků Výrobky z perníkového těsta
Konečná úprava pečených výrobků Plnění ovocnými náplněmi a potahování čokoládovou polevou Potahování cukrářskou kakaovou polevou a zdobení barevnou bílkovou polevou Plnění ovocnou náplní a potahování tukovou polevou
Perníkové výrobky Medové koláčky s pomerančovou náplní Medové perníčky v čokoládě Zdobený perník Citrónový perník Perník se švestkovou náplní
Perníkové výrobky
Použité zdroje BLÁHA, L., CONKOVÁ ,V., KADLEC, F. Cukrářská výroba III pro 3. ročník učebního oboru Cukrář, Cukrářka. 3. přepracované vydání. Praha: Informatorium, 2001. 183 s. ISBN 80-86073-87-4. Foto archiv autora Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.