Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rejstřík škol a školských zařízení Seminář pro ředitele škol zřizovaných LK.
Advertisements

Metodika MŠMT pro poskytování dotací ze státního rozpočtu na realizaci aktivit v oblasti prevence rizikového chování v období Seminář pro žadatele.
Rozvojové programy pro VVŠ 8. února Rozvojové programy VVŠ Rozvojové programy 2012 Požadavky vysokých škol v centralizovaných projektech → finanční.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Alžběta Trtková ČJ – SV  Projekt, který varuje zejména děti a dospívající před nástrahami internetu.  Projekt je pod záštitou Ministerstva školství,
Úřad vlády ČR Odbor pro informování o evropských záležitostech Ing. Klára Nápravníková Grantové informační projekty OEZ 2006 Praha, 5. října 2006.
Metodika MŠMT pro poskytování dotací ze státního rozpočtu na realizaci aktivit v oblasti prevence rizikového chování v období Seminář pro žadatele.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Resort životního prostředí a zemědělství -Dotační politika -Činnosti resortu.
Aktuální informace Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy z oblasti primární prevence rizikového chování Ústí nad Orlicí 11. června 2012 Ing. Radka.
PROGRAM ERC CZ veřejná soutěž ve VaVaI vyhlášená dne MŠMT; odbor financování výzkumu a vysokých škol - 32.
1 Změny financování regionálního školství Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.:
Dotační fond LK Soutěže MŠMT Program a podprogramy - školství  Program č. 4 resortu školství, mládeže a zaměstnanosti  4.1 Podpora volnočasových.
PREZENTUJÍCÍ Proces poskytnutí dotace z Fondu Vysočiny Eva Navrátilová Krajský úřad Kraje Vysočina Odbor životního prostředí a zemědělství.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
Nejčastější chyby při administraci projektů OPPP a OPPI.
Vyhlášení dotačních řízení na podporu poskytování sociálních služeb 2016 schváleno ZJMK – usnesení č. 2054/15/Z21 30 dnů zveřejněno před sběrem.
Úsek prevence Odbor speciálního vzdělávání, prevence a institucionální výchovy.
Role dobrovolných svazků obcí (DSO) v ČR při centrálním zadávání 1 Ing. Lukáš Vlček starosta města Pacova předseda Regionální komise Svazu měst a obcí.
1 Profilová část maturitní zkoušky a poznatky z 5leté praxe Mgr. Petra Pátková, odbor vzdělávací soustavy jednání Asociace SPŠ Špindlerův Mlýn, 7. říjen.
1 Novela zákona o vysokých školách Zákon č. 137/2016 S., kterým se mění zákon č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a některé další zákony Ministerstvo školství,
Odbor regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj 12. září 2016 Ostrava 117D815 - Podpora obnovy a rozvoje venkova.
Název prezentace Podpora vědy a výzkumu v Moravskoslezském kraji 2010 Ing. Zuzana Bardoňová Datum:
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
Jak na projekt? Ing. Iva Gavendová Inovace výuky regionálního rozvoje, CZ.1.07/2.2.00/
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
Kulatý stůl se koná za podpory programu Evropské unie Hercule III ( ). Tento program je realizován Evropskou komisí. Byl vytvořen na podporu aktivit.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ workshop 19. září PRO KOLIK TERMÍNŮ V RÁMCI 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ MAJÍ BÝT PŘIPRAVENY TESTOVÉ ÚLOHY? 1.
Neziskové organizace Úvod do předmětu Ukončení: klasifikovaný zápočet Požadavky k zápočtu: 80% účast na seminářích aktivní práce na seminářích + příprava.
Návrh logistického zabezpečení evakuace správních budov NP Šumava
Dotační programy Ústeckého kraje
Ing. Jiří Burgstaller Ředitel odboru strategických programů a projektů Setkání členů sítě NINET V Praze dne
V. Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
určeno pro žádosti na rok 2013 (a dál)
„Váš kraj, Váš rozpočet“
Národní institut dětí a mládeže – oddělení neformálního vzdělávání
Ekonomika Finanční řízení neziskových organizací 3.
Aktuální informace z oblasti. primární prevence rizikového. chování
Rozpočet přímých NIV na rok 2013
MOC VÝKONNÁ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Odbor školství mládeže a sportu Oddělení školské ekonomiky
Správa rozhodčího v informačním systému FIS
Podpora nabídky dalšího vzdělávání v JMK
DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Ing. Eva Hodboďová 12. prosince 2013
Vzdělávání.
Informace o změnách metodiky dotačního řízení Konference primární prevence rizikového chování Praha, Matouš Korbel.
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Tresty a ochranná opatření ( trestní sankce)
Vyhlašovatelé: Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018
Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018
Seminář k dotačnímu programu Rozvoj materiálně technické základny mimoškolních aktivit dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Seminář ke kódování studijních programů
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
Kotlíkové dotace v Moravskoslezském kraji
Kódování studijních programů
Přijímací řízení pro školní rok 2018/2019.
ÚVODEM… PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ ZŘIZOVANÝCH LIBERECKÝM KRAJEM 12. prosince 2018 I Liberec.
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Dotační program Ministerstva vnitra k ochraně škol a školských zařízení 12. prosince 2018 Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajského.
Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020.
Modul „Ekonomika“ Modul „Formuláře“
Ochrana spotřebitele v počátečním vzdělávání Praha
Seminář k výroční zprávě o činnosti a kódování studijních programů
Trendy geologických prací ložiskového průzkumu v letech
Aktivity Olomouckého kraje v oblasti podpory podnikání v roce 2016
5. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Transkript prezentace:

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Dotační systém pro oblast prevence Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ROK 2011 Nejčastější chyby v žádostech Uvolnění prostředků Spoluúčast na projektu Požadované zprávy Žádosti o změny

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Dotační systém pro oblast prevence Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ROK 2011 Trocha statistiky z letošního dotačního řízení – celkem bylo doručeno 416 projektů, z toho bylo 1) formálně vyřazeno 114 subjektů. 2) 302 subjektů bylo posuzováno komisí 3) a ve výsledku je navrženo k podpoře 212 projektů.

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Dotační systém pro oblast prevence Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ROK 2011 Nejčastější chyby v žádostech Neprostudování metodiky Nedostatečné označení obálky Zvolení nesprávného formuláře v informačním systému Neaktualizace žádosti z loňského roku Nespecifická nebo nedostatečně vymezená cílová skupina

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Dotační systém pro oblast prevence Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ROK 2011 Nejčastější chyby v žádostech Příliš stručná žádost x příliš obsáhlá žádost Předpoklad, že vás všichni znají a že je jim zřejmé, co děláte Předpoklad, že certifikace programu automaticky zakládá nárok na dotaci Když mohu žádat o 80 příp. 350 tisíc Kč., požádám tedy o ně

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Dotační systém pro oblast prevence Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ROK 2011 Uvolnění prostředků Spoluúčast na projektu Požadované zprávy Žádosti o změny

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Dotační systém pro oblast prevence Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ROK 2012 Harmonogram Informační systém pro příjem žádostí Formální hodnocení projektů

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Dotační systém pro oblast prevence Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ROK 2012 Informační systém pro příjem žádostí Mgr. Maca – NIDM Formální hodnocení projektů Mgr. Nováková – NIDM jarka.novakova@nidm.cz Tel. - 246 088 239