Skoro devadesátiletý, od mládí zapálený včelař pan Josef Král- Mlénské, předseda spolku včelařů, zase připravil pěknou akci nejen pro děti, ale i dospělé.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rok 2013 trochu hodnocení Připravili jsme 9 vycházek, navštívili jsme 8 muzeí a galerií, kde jsme shlédli 12 výstav.Poseděli jsme také v 9 občerstvovnách.
Advertisements

Od leteckých modelů k Rogalu Andromeda, bohyn ě úsvitu.
VÝLET DO MORAVSKÉHO KRASU
Bůh je dobrý Pán, u něho svůj domov mám. On mě miluje, jako nikdo na světě. 1. Bez hranic je jeho láska, každý den ji potkávám. Hnedle.
Okořín Nicola Čutková.
Mezinárodní den zdraví V rámci mezinárodního Dne zdraví, který je každým rokem 7. 4., jsme připravili akci „ Soutěž o nejzdravější svačinu“
Tak to jsou naše Vysočany dne 9. února Jako každý rok, tak i letos je čas ostatků a místní hasiči se chystají již tradičně, zase jako ostatníci.
Tak kdy již přijde je ta naše maminka? ??
Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku.
Udělej si čas na snění…. Udělej si čas na krásné večerní a ranní procházky….
Udělej si čas na snění…. Udělej si čas na krásné večerní procházky….
Pro ty, kteří nemohou publikovat na obecních stránkách a mají chuť a zájem napsat svůj příspěvek k aktuálnímu dění v obci, nebo třeba popřát i svému příteli.
Poděkování všem návštěvníkům mého webu:
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Krátce z historie Nejprve se na vyvýšených místech zapalovaly velké ohně na ochranu před zlými duchy a démony. Teprve později se začala pálit smolná košťata,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ilona Trojánková. Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Mezi moje záliby také patří pozorování a fotografování ptáků
Oznamuji přátelům a známým, že z našich řad odešel můj dobrý kamarád, denní návštěvník internetu, Stanislav Ševčík. Skoro denně mi posílal na můj web různé.
Nadační fond Pomocná ruka ve spolupráci ve spolupráci se školou Chotouňská připravily akci DEN ZEMĚ.
G A L A K O N C E R T tělocvična ZŠ Novosedlice, VE PROSPĚCH DĚTÍ POSTIŽENÝCH VLNOU TSUNAMI V JV ASII.
Hasiči v Housku jako dobrá parta oslavili konec roku v houskovské hospůdce, kde pozvali také své přátele a přišli také ti, kteří se chtěli trochu pobavit.
1. Zazni dnes Hospodinu chvála, | Bůh v lásce nám se podává | a milost jeho neskonalá | na věky s námi zůstává. | Hlas spasení | a věčná chvála zástupy.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku.
Vysočany Odpolední část leteckých modelářů ve Vysočanech. Tak jak bylo napsáno, tak se létání protáhlo až do nočních hodin. Vzhledem k mému zdravotnímu.
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Vánoce přicházejí Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby
Školní výlet do Mariánských Lázní Jeli jsme luxusním autobusem, byl dvoupatrový, byla to PARÁDA!!!
Z CHUDÉ OBCE „MOLENBURKU,“ ZALO Ž ENÉ P Ř ED 290 TI LÉTY, VYROSTLA KRÁSNÁ OBEC VYSO Č ANY.
Ve stáří velmi často vzpomínáme, co jsme měli ještě udělat pro rodiče, přátele…..a co jsme neudělali….
Sloup 26.června hostil žáky, kteří tam nastoupili do měšťanky v roce 1944 a sešli se na svém srazu.
Tak zase Josefové slaví 19.března svátek. Již několik roků jsem jim touto cestou blahopřál a tak i letos malé přání, v tom jejich těžkém životě. Bohužel,
1. Krásnou vlast připravil pro svůj lid | milý náš Spasiteli na nebi
Jako přispívající občan do našich obecních internetových stránek, bych rád všem, kteří si rádi moje příspěvky četli poděkovat a také všem občanům naší.
Vánoční přání pro radost
Krásné pláže Kalifornie Paní Vicki s manželem u svého domu v Kalifornii.
O Budulínkovi O Budulínkovi Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Pátek Pátek to je slavný den To tam všichni dojedem Tam budeme jísti, píti Místní zdroje pokoušeti Hamu a papu ze společných zásob Bumbání možno.
1. Brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, haleluja, haleluja, kdy.
JÁSEJTE ZA DVA,SMĚJTE SE ZA TŘI A OSLAVTE VÁNOČNÍ SVÁTKY JAK SE PATŘÍ
Život na louce – Včely TÝDEN U PŘEDŠKOLÁKŮ
Moji kamarádi mi píší, jak prožívají jaro. František s manželkou, pradědeček a prababička jen ve třech u svého domečku. To je úděl nás starších. Stáří.
Výukový prográmek pro děti 2.třídy ZŠ Roční období
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Návštěva VYSOČAN Molenburku melodie Úvod Do obce v Moravském krasu Vysočan- Molenburku přijeli autem z Brna Vladimír a Karel. První jejich.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk
Vánoční přání pro radost
O Budulínkovi O Budulínkovi Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Rok 2016 trochu hodnocení Plzeňská vycházka
90.
Kamarád František mi včera napsal: „Buď hlavně zdráv a dělej pro to všechno. Vycházky do lesíka jsou důležité!“ Moje mládí, kam jsi prchlo ??? do dáli???
Vysočany 30 září Nevěda, jak si zlepšit moje dýchání, vydal jsem se zase k našemu rybníčku, podívat se, jak nám jeho okolí zlátne.
Když já se ráno probudím, tak jsem skoro k ničemu
Seminář pro včelaře písecka restaurace OLYMPIE v Písku
Jak dobré je vzývat Ref: Jak dobré je vzývat jméno Tvé před tváří Tvou, ó Králi náš. 2x 1. Enoch vždy chodíval s Bohem svým a zůstával na kolenou. 2x.
Já chtěl bych tam být 1. V den kdy skončí naše dlouhá cesta, přijde pro nás Ježíš Král. otevřou se brány jeho města, řekne nám: „Tak pojďte dál.“ Ref:
Tak jsem se vydal ve čtvrtek 2
Tak jsem se zase včera šel podívat do lesíku
VY_32_INOVACE_19 19 Vím, co čtu IV. autor: Mgr. Jana Kobylková
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Chtěl jsem pro Vás hledat krámek za lesní tůní, koupit tam pro Vás dárek s vánoční vůní. Bohužel, jenom na tiché volání, otevřete prezentaci a podívejte.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907
Středa 25. dubna zase po týdnu v pondělí započaly práce na úpravě naší ulice. Přivezly obrubníky obrubníky.
Transkript prezentace:

Skoro devadesátiletý, od mládí zapálený včelař pan Josef Král- Mlénské, předseda spolku včelařů, zase připravil pěknou akci nejen pro děti, ale i dospělé. „Houskovští hasiči,“ velmi aktivní, zase se k akci připojili.

Vysočany 23. července 2016. V tento krásný sluneční den bylo ve Vysočanech mnoho akcí. Dominantní akcí byl "Vysočanský triatlon, jak vidíte, bylo hodně lidí. Medobraní a makrelový večer, byl další akcí, vždy hojně Tak jsem se tam musel, i když na krátko podívat. Chtěl jsem ještě večer, ale moje zdraví mi to zase nedovolilo. Požádal jsem Pepka, o jeho fotografie, slíbil, ale čekal jsem marně. Tak jsem tam dal jen ty moje. Předpokládal jsem, že to dají na svoje stránky. Tonda.

Součástí akce, byla také přednáška o pěstování včel, o medu, jeho účincích na naše zdraví a také jeho uchovávání. Jméno přednášejícího jsem zapomněl.

Návštěvníci pozorně poslouchají přednášku

Pan…(jehož jméno jsem také zapomněl) včelař z … nabízí k ochutnání tři druhy moc dobrého medu

Pohoštění je mnoho a stále se doplňuje nové

Také makrely jsou již odebrání a voní.

Také pro děti je připraveno pobavení, mají z toho radost Také pro děti je připraveno pobavení, mají z toho radost. Tak snad zase na rok. Antonín Jirušek.