Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Oznamuji přátelům a známým, že z našich řad odešel můj dobrý kamarád, denní návštěvník internetu, Stanislav Ševčík. Skoro denně mi posílal na můj web různé.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Oznamuji přátelům a známým, že z našich řad odešel můj dobrý kamarád, denní návštěvník internetu, Stanislav Ševčík. Skoro denně mi posílal na můj web různé."— Transkript prezentace:

1 Oznamuji přátelům a známým, že z našich řad odešel můj dobrý kamarád, denní návštěvník internetu, Stanislav Ševčík. Skoro denně mi posílal na můj web různé prezentace. Od příchodu do Vysočan byl také velkým včelařem. Budeme na něho vzpomínat.

2 Co o něm píše v naší kronice Mgr. Jiří Javorský.
Nejprve v roce 1972 se kroniky ujal nový kronikář – Stanislav Ševčík a zpracoval celé jedno volební období let 1971 – V důsledku zaneprázdnění však stačil zápis připravit ke schválení radou MNV, ale k jeho přepsání do kroniky se už nedostal. Uplynuly další roky a stránky kroniky i nadále zely prázdnotou. Práce kronikáře je dnes velmi náročná. Jediný člověk je bezmocný zpracovat to ohromné množství materiálů, informací a fotografií. Proto jsem uvítal, když bývalý kronikář Stanislav Ševčík se ochotně nabídl spolupracovat na kronice, a to vedením fotodokumentace. Stanislav Ševčík se narodil v roce v Rudici. Do Vysočan se přiženil v roce 1964 a od té doby se aktivně podílí na veřejné činnosti v obci, zejména jako člen Osvětové besedy. Jeho zkušenosti i um budou pro kroniku jistě přínosem. Jiří Javorský

3

4 Molenburští včelaři

5


Stáhnout ppt "Oznamuji přátelům a známým, že z našich řad odešel můj dobrý kamarád, denní návštěvník internetu, Stanislav Ševčík. Skoro denně mi posílal na můj web různé."

Podobné prezentace


Reklamy Google