Pracovní skupiny Pracovní skupiny slouží ke sdílení soukromé složky (vzorů, adresářů, příprav, archivu, sestavených dokumentů, seznamů a nastavení) s jinými.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tabulkový procesor Práce se souborem – otevření, tvorba a použití šablony, tisk, propojení tabulky Excel s Wordem, nastavení Excelu, uložení Autorem materiálu.
Advertisements

UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+. ADRESA PRO PŘIHLÁŠENÍ PODPORA UŽIVATELŮ produkční/ostré prostředí (slouží pro realizaci OP, zadávají se.
Školení MS Word 2007 pro začátečníky RNDr. Milan Zmátlo MěÚ Třebíč, říjen 2011 Vzdělávání v eGON centru Třebíč Tento.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
ZÁKLADY PRÁCE S QUIZLETEM Multiplatformní aplikace pro výuku i samostudium.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Pokročilá animace Co se všechno naučíme??? „Rozřezání“ obrázku v programu.
Informatika pro 5. ročník Úvod do světa počítačů - Hardware.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 8 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Vkládání hypertextových odkazů Co se všechno naučíme??? Co je to hypertextový.
Systém správy dokumentace akreditované zkušební laboratoře Bc. Jan Randl, 4912.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_18_16_plocha. Plocha Plocha slouží ve svém smyslu ke zrychlení a snadnějšímu spouštění různých programů, které chceme.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Export tabulky z MS Excel 2010 do jiných formátů Co se všechno naučíme???
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_9B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Tvorba prezentace Vložení snímku Vyberte si nejvhodnější typ snímku.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Práce se souborem Šablona 32 VY_32_INOVACE_3_2_MS Word - práce se souborem.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_30-03 Název školy Střední průmyslová škola stavební, České Budějovice, Resslova 2 AutorRNDr.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová Název: VY_32_INOVACE_5B_INF3_16_ Téma: pro 4.,5.ročník ZŠ, vytvořeno:
Síťové operační systémy OB21-OP-EL-KON-DOL-M Orbis pictus 21. století.
Prezentace Powerpoint 1 Prezentace vznikla v rámci projektu Škola 21. století, reg. číslo: CZ.1.07/1.3.06/ , který realizuje ZŠ a MŠ Lomnice nad.
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 5– POWERPOINT - ODRÁŽKY A ČÍSLOVÁNÍ Název školy:
Spuštění programu (10).
Účetnictví a výkaznictví
Tutoriál ~ eKnihy Stahování
1/15 - Úvodní stránka, registrace Rezervační systém PRO TRAVEL CK
Jak zveřejnit článek přes Webpublisher ?
Elektronická přihláška
Seminář k výběrovému řízení 2018
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 12– SMARTART V PREZENTACI. Název školy:
1. Tlačítko START 2. Podrobnější hledání 3. Zařízení a tiskárny 4
Číslo v digitálním archivu školy
TIPY A RADY PRO PRÁCI S DATABÁZÍ SCOPUS
Tlačítko start Eva Kimlová.
Excel – tabulkový procesor
SP3 - ARCHICAD NAVIGÁTOR
Tvorba webových stránek – formuláře
EU peníze školám Základní škola , Znojmo, Mládeže
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice,
1. Jak si rychle a jednoduše upravit vzor
Makro v Excelu.
Ukládáme svoji práci VY_32_INOVACE_16
Informační a komunikační technologie
Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
E-SHOP: Uživatelská příručka
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Typy Oken, Zobrazení a Konfigurace
NÁVOD NA ZADÁVÁNÍ do databáze OBD dle úprav pro Open Access
Systém pro výdej průkazů ISIC/ITIC/IYTC/STAFF
Postup pro podávání žádosti do výběrového řízení o dotaci- pořízení, zachování a obnovu hodnot místního kulturního, národního a historického povědomí z rozpočtu.
Na co myslet při podávání přihlášky do výběrového řízení pro poskytnutí účelové dotace z rozpočtu statutárního města Ostravy.
název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Osobní stránky zaměstnanců JU
Název: VY_32_INOVACE_ICT_7B_12B Škola:
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
[Nadpis plakátu] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Následující jména a tituly nahraďte jmény.
Vítá vás nový PowerPoint
Informatika – Základní operace s buňkami
Hromadné dokumenty opakující se pro kolekci osob
Portál - role studenta v informačním systému STAG
Transkript prezentace:

Pracovní skupiny Pracovní skupiny slouží ke sdílení soukromé složky (vzorů, adresářů, příprav, archivu, sestavených dokumentů, seznamů a nastavení) s jinými uživateli (např. soudce s rejstříkovou vedoucí apod.). Vytvořit skupinu se vyplatí také uživateli, který pracuje na více počítačích (např. zapisovatelka, která chodí do jednačky).

Pracovní skupiny Přihlásit se do skupiny, nebo založit novou pracovní skupinu, je možné z Hlavního menu. Stačí jednou kliknout do řádky, která informuje uživatele o tom, zda pracuje v nějaké pracovní skupině. Do skupiny je také možné se přihlásit z formuláře Ap§tr kliknutím do řádky s informací, zda uživatel pracuje v nějaké pracovní skupině. I touto cestou lze novou skupinu založit.

Pracovní skupiny Novou skupinu vytvoříte kliknutím na zelené tlačítko Vytvořit novou skupinu.

Pracovní skupiny V případě, že jste si v soukromé složce např. upravili vzor, který již máte i ve skupině, pak při kopírování zaškrtněte pole „nahradit stávající“. V případě, že soubory kopírujete poprvé, není třeba zaškrtávat pole „nahradit stávající“. V této části můžete kopírovat data ze soukromé složky do skupiny, případně obráceně. Po zadání názvu skupiny a hesla je skupina vytvořena. Do skupiny se přihlásíte označením skupiny a zadáním hesla. O tom, zda pracujete v nějaké pracovní skupině Vás informuje řádka v Hlavním menu. Stejně tak ve formuláři Ap§tr.

Pracovní skupiny Stejně tak můžete skupinu smazat. Skupinu označte, napište k ní heslo a klikněte na tlačítko Smazat skupinu. Pokud přestanete chtít pracovat ve skupině, z této se jedním klikem odhlásíte (předtím je třeba napsat heslo).

Pracovní skupiny Nyní víte všechno, co o skupinách vědět potřebujete. Stačí se pouze přihlásit do skupiny, případně zkopírovat data a můžete začít pracovat obvyklým způsobem. Děkujeme za pozornost  Váš Ap§trTým