ANGELBANK.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Internet – E. bankovnictví
Advertisements

Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola Autor: Jitka Smejkalová Název materiálu: Současné platební nástroje Označení materiálu:
VY_62_INOVACE_1_2_09 Pokud není uvedeno jinak, autorem obrázk ů a text ů je Ing. Renata Hethová“. Platební karty I.
Windows 8 ZMVS. Windows 8 Nové 3D uživatelské rozhraní s kódovým názvem Wind. Nové uživatelské rozhraní bude požadovat minimálně 170MB video paměti a.
Kupovat na splátky, nebo na úvěr ? Pokud si chceme pořídit nějakou věc nebo službu a nemáme na ni dostatek hotovosti, můžeme ji koupit na splátky nebo.
Ekonomická gramotnost Bankovní hádanka. Předpokládejme, že veškeré bankovní a obchodní transakce v následující hádance proběhnou během jednoho měsíce.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
Automatická prezentace Představte si, že Vám banka otevře účet s €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.
PLATEBNÍ STYK - příkaz k úhradě, složenka, platební karta
Číslo materiáluVY_62_INOVACE_EKO_4S_RE_33_13 NázevDesatero spotřebitele dle ČNB Druh učebního materiálu Prezentace PředmětEkonomika Ročník4 Tématický celekOchrana.
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiálu VY_32_INOVACE_147.
Bankovní operace.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Hudba ABBA, Money, Money, Money Představte si, že Vám banka otevře účet s €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_08_OBCHODNI.
VY_32_INOVACE_FG.9.18 Finanční gramotnost – 9.ročník Téma- Platební karty Období zpracování – duben 2013 Metodické poznámky – prezentaci je možné použít.
Platit se dá i jinak než penězi
Internet– přenos dat Bohumil Bareš. Přenos dat – pomocí E-meilu 2 Jak vidíte k e-meilu můžete přiložit různé soubory, jako je obrázek, pdf soubor, prezentaci.
Vstup Vstup do internetového bankovnictví je zabezpečen Klientským číslem a kódem PIN. Tyto údaje obdržíte v aktivačním balíčku k internetovému bankovnictví.
 Pomáhá lidem k výpočtům nějakých důležitých věcí například  Práce  Škola (fyzika)
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_245 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Kampaňový DCC balíček pro kvalitní mléko –
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
 Podstata  Využití  Zabezpečení  Zdroj: Petr Kinský a kol.: Finanční gramotnost, obsah a příklady z praxe škol. Praha. Národní ústav odborného vzdělání,
Krátkodobý finanční majetek Bankovní účty Krátkodobé bankovní úvěry
2. téma:. Definice peněz  Peníze jsou jakékoli aktivum všeobecně přijímané při placení za zboží a služby, při placení dluhu.
OBCHODNÍ BANKY – PLATEBNÍ KARTY Ing. Renata Slaná
Bankovnictví.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Sylva Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Sylva Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Lucie Barillová. Dostupné z Metodického portálu Provozuje Národní.
Kód vzdělávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0201 Název vzdělávacího materiálu: Bankovní účty Datum vytvoření: Jméno autora: Ing. Zdenek Páže Předmět:
FINANČNÍ GRAMOTNOST Bezhotovostní placení ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
ČSOB – Prezentace © Václav Horák & Daniela Blatová.
FINANČNÍ GRAMOTNOST HOTOVOSTNÍ A BEZHOTOVOSTNÍ PLATBY ZPRACOVALA: MGR. IVA NOVOTNÁ SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ČESKÁ KAMENICE, JAKUBSKÉ NÁM. 113, PŘÍSPĚVKOVÁ.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Bezhotovostní placení ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
HOTOVOSTNÍ A BEZHOTOVOSTNÍ PENÍZE Bezhotovostní peníze.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 6 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: březen 2012 Ročník: 8. Vzdělávací.
S K ARTA. Jedná se o platební kartu od České spořitelny sKartu postupně obdrží všichni klienti, kteří pobírají sociální dávky a podporu v nezaměstnanosti.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_13 Název materiáluSpořicí.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
EU_62_B_sada 1_04_M_Platební karta_Poliačíková Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. AutorIng. Jana Poliačíková Anotace.
Občanská výchova Formy placení. Platby a platební styk  Za zakoupené zboží nebo službu je vždy nutné zaplatit.  Mezi plátcem a příjemcem peněžní částky.
Ideální banka 21. století Ivana Cozmová SOŠS Kavčí hory Třída: S3.B.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
EU_62_B_sada 1_03_M_Přímé bankovnictví_Poliačíková
VY_62_INOVACE_ – Vedení účtů a platební styk Autor
EU_62_B_sada 1_05_M_Bankomat_Poliačíková
BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV
TICKET RESTAURANT® CARD
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
FINANČNÍ GRAMOTNOST Bezhotovostní placení 5.
ZÁKLADY OBCHODNÍ KORESPONDENCE
Mikuláš v Jiřicích Ovládání : klik myší.
Platební karta Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Peníze a finanční trh 2.
EU_62_A_sada 1_09_M_Banka_Pol
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Hotovostní a bezhotovostní peníze.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Peníze, Bankovní účet, internetové.
EU_62_B_sada 1_07_M_Účet_Poliačíková
BANKA.
Banka budoucnosti.
Michaela Málková Škola: SOŠS Kavčí Hory Třída: S3.B
Akční nabídka snížení sazeb a odhad nemovitosti ZDARMA!
PLATEBNÍ KARTY Projekt Senioři komunikují.
Transkript prezentace:

ANGELBANK

Banka ANGELBANK za Vámi přiletí ať už jste kdekoliv. Jste někde v cizině a nemůžete najít banku? Bydlíte někde na vesnici a musíte jezdit kilometry do banky? Nebo jste už senior a dojít do banky Vám dělá problémy? Banka ANGELBANK za Vámi přiletí ať už jste kdekoliv. Přinášíme Vám okamžitý přístup k vašim penězům a veškerým našim službám.

Zfalšováním Vašeho podpisu? Nebo snad ztracením Vašeho PIN kódu? Vedení účtu je u nás ZDARMA, bez jakýchkoliv poplatků, ale Vy máte stále obavy, že o své peníze nějakým způsobem příjdete? Zfalšováním Vašeho podpisu? Nebo snad ztracením Vašeho PIN kódu? Nemějte strach! Nic z toho u nás totiž potřebovat nebudete. Podpis i PIN nahradíme za Váš OTISK PRSTU. Totéž platí i při placení v obchodech. Už žádné dlouhé vzpomínání na PIN kód. Jen přiložíte svůj prst a transakce proběhne během VTEŘINY.

“Nezáleží na tom kde jste, ať budete kdekoliv, jsme Vám k službám.” ngelbank Třinecká obchodní akademie, s. r. o. Karolína Prachovská 3.B