Zpráva o činnosti revizní komise UNIFY ČR v roce 2016

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rejstřík škol a školských zařízení Seminář pro ředitele škol zřizovaných LK.
Advertisements

Ekonomická, finanční, právní a insolvenční andragogika určená lektorům, poradcům a dalším účastníkům vzdělávání - cz.1.07/3.2.11/ Vzdělávací program:
Zdravé pracoviště bez rozdílu věku MVD, 28. dubna 2016 ing. Radka Sokolová, místopředsedkyně ČMKOS, místopředsedkyně Rady vlády pro BOZP
Způsoby vedení evidence podnikatelské činnosti I.
Registrace poskytovatelů sociálních služeb v Jihomoravském kraji.
EKONOMIKA Tematický celek: Podnik a podnikání Téma: Komanditní společnost - osobní obchodní společnost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2015.
Účetní doklady II. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední.
STS/S 10 Obsluha, používání a údržba MPT v jednotce podle návodů k obsluze a interních aktů řízení Zpracováno: Zpracoval: por.Bc. Martin Hrabina.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Účetní závěrka (Sbírka listin)
Pravomoci orgánů obcí dle zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů.
INFORMAČNÍ POLITIKA V PRAXI Účetní a daňová kancelář Pavla Mikésky Jíchová Renáta Podloucká Karolína Poláková Lucie Šedivá Klára.
Deník příjmů a výdajů Průběžné položky. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: EU peníze středním školám Gymnázium a Střední odborná škola, Podbořany, příspěvková organizace.
Pobočný spolek JUDr. Petr Šlauf advokát společník AK Svejkovský, Kabelková a spol.
Soukromá hotelová škola Bukaschool s. r. o. Most Kmochova 1823, Most DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Městský úřad Šumperk Implementace modelu CAF
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_07.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV35 Název školy.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_242_TÉMA_ Doklady a evidence Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Eva Zmeškalová Název šablonyVY_32_INOVACE UCE Název DUMuUCE S Stupeň a typ.
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín Registrační čísloCZ.1.07/1.5.00/ Označení DUMVY_32_INOVACE_E30.01 Ročník3. ročník.
Střední průmyslová škola a Střední odborná škola gastronomie a služeb, Most, příspěvková organizace DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Vnitřní předpisy účetní jednotky Porada odboru veřejné správy, dozoru a kontroly Ing. Tomáš Sluka Ministerstvo financí odbor Regulace a metodika účetnictví.
Romana Bendová Globální granty kraje Vysočina jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_255_TÉMA_ Rezervy a fondy Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná.
Účetní dokumentace a její náležitosti
Zpráva o činnosti předsedy KHKSST
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 5. dubna 2017 Tato akce je financována.
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Finanční účetnictví RADNICE
Odbor finanční.
Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích
Pojem přeměna obchodní společnosti
ZÁKLADY ÚČETNICTVÍ A PODVOJNÝ ZÁPIS
Místní rozpočtové jednotky
Organizace výroby Organizace a řízení výroby
Zabezpečení personálu a infrastruktury logistiky
Efektivní úřad 2011 MěÚ Uherské Hradiště
Správa dokumentů v mezioborových souvislostech
Jednoduché účetnictví
Seminář pro příjemce OPVK
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Olomouckém kraji pro roky
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy
Interní grantová agentura
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Místní poplatky (kontrolní činnost KÚZK za období )
Charakteristika daňové evidence
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Zdroje financování majetku - PASIVA
Blanka Valdecká, TOO ČMKOS, Seminář pro SIBP
Název projektu: Moderní škola
Základy účetnictví změny rozvahových položek
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-18 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Právní úprava účetnictví, dokumentace
Volby do Zastupitelstev obcí říjen 2018
Podpora supervizorů a lektorů zajišťující odbornou praxi studentů FZS TUL ve zdravotnických zařízeních Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 2: Diverzifikace.
Účetní doklady - spotřební materiál nákup v hotovosti Implementace Krajského akčního plánu 1 Ústeckého kraje B (IKAP B) CZ /0.0/0.0/16_034/
Hodnotící zpráva k výsledkům kontrol výkonu přenesené a samostatné působnosti svěřené orgánům obcí, krajů a hlavního města Prahy za léta 2014–2016.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 12. prosince 2018 Ing. Michaela.
Obsah Kontrola plnění podmínek smlouvy o poskytnutí dotace
Mobilita v rámci bilaterálních dohod
Kapitola 3 Hospodaření organizací
Družstvo CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
Podvojné účetnictví VY_32_INOVACE_44_878
Orsoft Open – Radnice Majetek
Transkript prezentace:

Zpráva o činnosti revizní komise UNIFY ČR v roce 2016 Věra Kubíčková, předseda RK

Revizní komise pracovala v roce 2016 ve složení: předsedkyně – Věra Kubíčková členky – Zdeňka Faltýnková a Mgr. Lada Zbořilová Ve své kontrolní činnosti postupovala RK dle schváleného plánu kontrol na rok 2016. Kontrolovala provádění pokladních operací, evidenci a zakládání účetních dokladů, vedení účetnictví a bankovních účtů, vedení evidenční knihy drobného majetku UNIFY ČR, plnění závazků vůči FÚ, OSSZ, ZP a zákonného pojištění, výběr členských příspěvků a roční čerpání rozpočtu.

Revizní komise se účastnila jednání VV UNIFY ČR, kde zabezpečovala kontrolu zadaných úkolů a podílela se na práci VV UNIFY ČR. Účetnictví vede od 1.1.2008 paní Alena Bansethová. Od 1.2.2013 není UNIFY ČR plátcem DPH. Zápisy v Peněžním deníku jsou vedeny včas a odpovídají údajům v prvotních a dalších účetních dokladech. Protokoly o provedených kontrolách byly odevzdány VV a jsou uloženy v kanceláři UNIFY ČR, Antala Staška 1670/80, Praha 4.

Revizní komise provedla kontrolu účetnictví v následujících dnech roku 2016: 18.března, 27.července, 25. listopadu a 17. března 2017. Závěrečná kontrola za rok 2016 proběhla 17.3.2017. Kontroly se konaly za přítomnosti účetní paní Aleny Bansethové a členů revizní komise. Při provedených kontrolách nebyly zjištěny žádné závady ani žádná pochybení.

Děkuji Vám za pozornost