Ludovico Einaudi Monika Kupková.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní umělecká škola V. Petrželky, Edisonova 90, Ostrava – Hrabůvka
Advertisements

Velvyslanectví České republiky v Kodani srdečně zve na SVATOVÁCLAVSKÉ SETKÁNÍ v pondělí 27. září 2010 v 18 hod. k připomenutí svátku sv. Václava – Dne.
Fryderyk Chopin.
ANTONÍN DVOŘÁK OBČANSKÁ VÝCHOVA 6. ROČNÍK
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
VYPRACOVAL: Filip Olejník
Zpracoval Michal Veselý a Jakub Mach
Wolfgang Amadeus Mozart
Antonín Dvořák – A.
Autor: Květa Stejskalová
Daniel Landa se narodil v Praze. V roce 1990 se oženil s Mirjam Müller, která je původem z Německa. Spolu vychovávají dcery Anastázii (1998)
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA.
Beethoven by Andy Ludwig van
ANTONÍN DVOŘÁK.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
František Soudek Kvarta 2014/15 All rights reserved.
ANTONÍN DVOŘÁK.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Wolfgang Amadeus Mozart
ICT – 2 – 3 – 34 HV J.Suchý a J.Šlitr
ICT – 2 – 3 – 23 HV Wolfgang Amadeus Mozart
Daniel Landa.
Daniel Landa v Praze.
Zemřel nečekaně v předvečer svých osmdesátých narozenin..
Emil František Burian
Vysvobození zvuku č. 8 snad poslechovka
LEOŠ JANÁČEK ( Hukvaldy – Ostrava) Obrázek 1
W. A. MOZART geniální hudební skladatel
Pitbull.
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 AUTOR: Lenka Šilhánková NÁZEV: VY_32_INOVACE_66_MOZART TEMA: HUDEBNÍ VÝCHOVA.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Kateřina Stehlíková Název materiálu: VY_12_INOVACE_EVH.3.Ste.10_Balet Datum:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Martina Steyerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_Hudební výchova – 8. ročník TÉMA: Romantismus.
Miley Cyrus. Miley Ray Cyrus Miley Ray Cyrusová, nep ř echýlen ě Miley Ray Cyrus (* 23. listopadu 1992, Nashville, Tennessee, USA) je americká here č.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr.Petra Novotná Název materiálu: VY_32_INOVACE_13_28_Antonín Dvořák Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Zdeňka Pecková Číslo VY_32_INOVACE_3426 NázevGiuseppe Verdi Téma hodinyŽivot a dílo G. Verdiho PředmětHudební.
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Zdeňka Pecková Číslo VY_32_INOVACE_3432 NázevGeorg Friedrich Händel Téma hodinyŽivot a dílo G. F.
ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_28_19_HV7_Skála AUTOR: Mgr. Aleš Skála TÉMA: Daniel Landa Základní škola Libina, příspěvková.
JAZZ A SWING V ČESKÉ HUDBĚ
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Zdeňka Pecková Číslo
Financováno z prostředků ESF a státního rozpočtu ČR
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Vojtěch Kawan Název materiálu:
P!nk.
Prezentace od Mervina Flandery
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Zdeňka Pecková Číslo
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Škola: Základní škola a Mateřská škola Halže, příspěvková organizace Název: VY_32_INOVACE_02_HV_J.S.Bach Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
FILIP SMIČKA Prezentace pod vedením Mgr. Barbory Pacalové
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
LEOŠ JANÁČEK ( Hukvaldy – Ostrava) Obrázek 1
Hans Zimmer   Monika Kupková.
Jaroslav Ježek AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Speciální vzdělávací potřeby - žádné - Klíčová slova
Antonio Vivaldi AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Michael Jackson.
Mgr. Jana Doubková Dějiny hudby listopadu 2012
Prezentace Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Cimbál Denisa Zpěváková Sekunda
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Zdeňka Pecková Číslo
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
AUTOR: Mgr. Bedřiška Koželuhová NÁZEV: VY_32_INOVACE_6B_04
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Blíže se seznámí s hudebním skladatelem Antonínem Dvořákem.
AUTOR: Mgr. Bedřiška Koželuhová NÁZEV: VY_32_INOVACE_6B_19
Osnova ke studiu pro studenty středních pedagogických škol
Karel Svoboda zvuk mono Automaticke predvadeni PowerPoint 2002.
Spisovatelé dětské literatury
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

Ludovico Einaudi Monika Kupková

Osnova 1. Ludovico Einaudi -Základní informace 2. Začátky Kariéry 3. Hudební tvorba 4. Zajímavosti 5. Ukázky hudby 6. Použité zdroje

Ludovico Einaudi * 23. listopadu 1955  Italský pianista a hudební skladatel vážné hudby  Je významným přínosem pro oblast filmové hudby , což dokazují čtyři ocenění z různých filmových festivalů, jejichž je držitelem Složil soundtracky k mnoho známým filmům

Začátky kariéry Ke hře na klavír jej přivedla v dětství matka Vystudoval hudební kompozici a skladbu na Verdiho konzervatoři v Miláně Po studiích strávil několik let skládáním hudby klasickým způsobem. V polovině osmdesátých let se pokusil seberealizovat tanečními skladbami, později se však vrátil k pianu V roce 1996 vydal debutové album Le Onde, které se stalo nejprodávanějším albem v Itálii a Velké Británii

Hudební tvorba V roce 2002 ocenění Italian Music Awards za hudbu složenou pro film SVĚTLO MÝCH OČÍ (2001). Za hudbu k filmu DOKTOR ŽIVAGO (2002) byl oceněn Zlatou medailí na filmovém festivalu v New Yorku Velmi očekávané a ceněné album Divenire vyšlo v roce 2007 a některé skladby provází množství reklam, sportovních spotů, filmů (I'M STILL HERE – 2010, INSIDIOUS – 2010, NEDOTKNUTELNÍ – 2011, J. EDGAR - 2011) a seriálů (TOP GEAR, HOLBY CITY, pilotní díl DEREK - 2012) 18 hudebních desek

Nedotknutelní

Zajímavosti Uvítací charakteristický prvek jímavého zvuku ticha, zvláště v protikladu dnešní hektické době, jej řadí mezi nejúspěšnější a nejžádanější skladatele Kromě práce v umělecké branži se věnuje intenzivně charitě na pomoc černému kontinentu Hudbu považuje jako území snů Před 2 roky vystupoval v Praze

Ukázky hudby https://www.youtube.com/watch?v=k9NM-yK1C2I https://www.youtube.com/watch?v=MPlkHxFA-Qg https://www.youtube.com/watch?v=k016mR9tQdI

Použité zdroje www.csfd.cz www.novinky.cz www.cs.wikipedia.org www.ludovicoeinaudi.com

Děkuji za pozornost MK 2017