Misijní modlitby 9/2016 Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PRONÁSLEDOVANÁ CÍRKEV
Advertisements

Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
Boj o modlitbu I Centrum pro katechezi v Olomouci, 2014.
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
 pomocná ruka vašeho sboru! Společně dokážeme více!
Exodus Global Alliance Změna sexuální orientace je možná skrze moc Ježíše Krista.
ZNAMENÍ 7 JEŽÍŠOVÝCH ZÁZRAKŮ O NĚČEM VÍC ALIANČNÍ TÝDEN MODLITEB 2014.
2x ročně 3-5denní minikonference vzdělávání v oblasti prezentace evangelia, jak zasáhnout naše města, multimedia, tanec … vzdělání v oblastí vůdcovství.
TO JE MÁ PROSBA, KDYŽ CÍTÍM, ŽE VŠECHNO PRÁZDNÉ SE ZDÁ. TY JSI MOU TOUHOU, MOU SKÁLOU, MŮJ HRAD, JSI BOHEM CO PŘICHÁZÍ VČAS.
Ostrava Lukáš 18 7Což teprve Bůh! Nezjedná on právo svým vyvoleným, kteří k němu dnem i nocí volají, i když jim s pomocí prodlévá? 8 Ujišťuji.
Přijď Duchu svatý.
Univerzitní křesťanské hnutí Představení Univerzitní křesťanské hnutí UKH je součástí IFES (International Fellowship of Evangelical Students)– Mezinárodního.
Jak zvěstovat evangelium Obrněné Boží vojsko
Exodus Global Alliance Změna sexuální orientace je možná skrze moc Ježíše Krista.
Dominikánské misie Martin Rosenbaum. To jsou oni.
Světová náboženství.
Egypt. Egypt (Egyptská arabská republika) v severovýchodní Africe (malou částí též v Asii), ležící na Nilu na západě hraničí s Libyí, na jihu se Súdánem,
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
A tak bratři, modlete se za nás, aby se slovo Páně rychle šířilo Modlitby na únor 2015.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO Modlitby na únor 2015.
Modleme se k Pánu žně! - ÚNOR. 3 modlitby za misii pro měsíc únor V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry v.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
Modleme se k Pánu žně. Listopad Pronásledovaní křesťané v Číně Nezasažený národ Ujgurové v severozápadní Číně Misijně nasazení pastoři.
Arabská říše Islám.
Islám Arabská říše.
 © Centrum pro katechezi Olomouc.  Modlitba je setkání s Bohem.  Modlitba je rozhovor.  Modlitba je základní kámen naší víry. Vyrobilo Centrum pro.
Modleme se k Pánu žně! – říjen. 3 modlitby za misii pro měsíc říjen 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ.
RISK Náboženství.
Modleme se k Pánu žně! - září. 3 modlitby za misii pro měsíc září V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry v.
Centrum pro katechezi v Olomouci  Jeho modlitba vede k naprostému sebedarování svému Otci.  V něm je modlitba plně zjevena a plně uskutečněna.
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. PROSINEC ✤ z a pronásledované křesťany v Tádžikistánu ✤ za uprchlíky v České republice ✤ za rozvoj misie N. f. Nehemia.
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. MODLEME SE ZA PRONÁSLEDOVANÉ KŘESŤANY V TÁDŽIKISTÁNU: ✤ aby podzemní církev i přes veškerý tlak rostla ✤ aby v zemi nastala svoboda.
Vyrobilo centrum pro katechezi v Olomouci Vše je snadné, když Bohu uvěříme a když mu řekneme: „Zde jsem, Pane.“ Vyrobilo centrum pro katechezi v.
■KMS tvoří desítky sborů sedmi církví, řada křesťanských organizací a individuálních členů. ■Byla založena v prosinci ■KMS je členem České evangelikální.
Modleme se k Pánu žně LISTOPAD Aby vytrvali ve víře i přes fyzické a psychické násilí a zakoušeli Boží moc. Aby vytrvali ve víře i přes fyzické.
TO JE MÁ PROSBA, KDYŽ CÍTÍM, ŽE VŠECHNO PRÁZDNÉ SE ZDÁ, TY JSI MOU TOUHOU, MOU SKÁLOU, MŮJ HRAD, JSI BOHEM, CO PŘICHÁZÍ VČAS. TO JE MÁ PROSBA VE ZKOUŠKÁCH,
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
Modleme se k Pánu žně! – říjen. 3 modlitby za misii pro měsíc říjen 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
Modleme se k Pánu žně! - LEDEN. 3 modlitby za misii pro měsíc leden V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry.
Vyrobilo centrum pro katechezi Olomouc Mojžíš se často a dlouho zdržuje při rozhovorech s Pánem. Jedná se o důvěrný vztah k věrnému Bohu. Při těchto.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2Č. materiálu:VY_32_INOVACE_465.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… MODLITBY NA DUBEN 2015.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: Výuková prezentace Předmět:
LIBYE Vypracoval: Petr Svojanovský.
Afrika – SES - obyvatelstvo
Skutky apoštolské. Autor a datum vzniku Lukáš - Pavlův osobní lékař - spolupracovník na díle evangelia - očitý svědek některých událostí - 3 x v Písmu.
Modlitby na květen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
Centrum pro katechezi v Olomouci 2014 Foto:morguefile.com.
Modlitby - červen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
Příprava k přijetí svátosti biřmování
Islámské umění.
Menšina většinou znamená menší část z nějakého celku. Ve státě většinou žije jeden hlavní národ. Mezi námi žijí i příslušníci národnostních menšin. MAJORITA.
 Markéta Slapničková, HKS, 3. ročník Thomas Cahill.
L I B Y E ليبيا. Příroda km² Poušť Ropa.
Gabriela Neveselá, UČO: باقية وتتمدد.  se-dal-porazit-behem- tydne/?fb_action_ids= &fb_action_types.
Anotace: Prezentace pro 7. ročník. K výkladu o Arabské říši a základech islámského náboženství. Slouží též k zápisu do sešitu a procvičení nových pojmů.
Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
Tereza Krůželová, Veronika Sloupová
Papuánská Velká noc Filip Breindl.
Misijní modlitby 8/2016 Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
Slovo života Červen 2013.
STŘETÁVÁNÍ KŘESŤANSTVÍ
Misijní modlitby 12/2016 Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
Muž s koženým kloboukem
D ě jiny islámských zemí. Z Mekky do Medíny Prorokem islámu Muhammad Žil jako obchodník, než se mu začal zjevovat archanděl Gabriel Muslimové (vyznavači.
TÉMA: Církev mluví srozumitelně a je misijně otevřená
BAPTISTÉ Vytvořeno dne: Anotace:
Arabové a islám.
Transkript prezentace:

Misijní modlitby 9/2016 Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry

Pronásledování v libyi

Po pádu Kaddáfího v roce 2011 se Libye propadla do bezzákonnosti, přičemž skupinám jako například samozvanému Islámskému státu (IS) byla ponechána volnost k útokům na křesťany. V Libyi je hluboce islámská kultura, takže libyjští křesťané musí držet svou víru v naprosté tajnosti. Sbory pro Libyjce i křesťanská literatura v arabštině jsou zakázány. Křesťanští migranti mají sice možnost praktikovat svou víru, mnozí však zaplatili nejvyšší cenu: 79 etiopských a eritrejských uprchlíků bylo uneseno bojovníky IS a 30 z nich bylo zabito. (Open Doors)

Většinová společnost jsou sunnitští muslimové (98,2%) a podle Indexu pronásledování křesťanů v Open Doors je Libye na 10. místě.

Modleme se: Za ochranu pro křesťany v Libyi - stovky z nich uvedly, že byly uneseny polovojenskými silami a uvězněny. Aby křesťané nalezli způsoby jak se scházet – náboženská setkání jsou pro Libyjce ilegální, pokud nejsou islámská, lidé se proto bojí scházet. Aby pokračující mírové rozhovory mezi jednotlivými vládnoucími frakcemi přinesly své ovoce a za utvoření stabilního a bezpečného libyjského státu. (1 Tim. 2) Aby se Ježíš dal poznat umírněným i fundamentálním muslimům. Za proud uprchlíků, který jde skrz Libyi.

Nezasažený národ: Kyrenaiští Arabové

  Libye má něco kolem 6 milionu obyvatel a obecně se rozděluje do těchto skupin: Kyrenaiští Arabové 27% Libyjští Arabové 30% Egyptští Arabové 8% Berbeři 6% Beduíni 14%

Modleme se: Modleme se za národ Kyrenaiských Arabů, aby Bůh vypudil své dělníky, a Boží Slovo mohlo být proklamováno i na těchto místech.

Misie z CR ˇ ˇ Za průlom v oblasti vysílání nových misionářů.