Postup pro aktualizaci seznamu doporučené literatury a učitelů uvedených u předmětu ve studijní agendě STAG.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Postup pro aktualizaci seznamu doporučené literatury a učitelů uvedených u předmětu ve studijní agendě STAG.
Advertisements

Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S2_15.
Tabulkový procesor Formuláře – interaktivní prvky v Excelu Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková. Dostupné z Metodického.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŠKOLNÍ JÍDELNA A ŠKOLNÍ DRUŽINA BOUZOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP.
Knihovny – zdroj informací OB21-VVP-HUM-CJL-BUJ-U
Univerzita třetího věku kurz Znalci Databáze 2.
2. cvičení z KIV/ZI Webnet. Náplň cvičení Univerzitní www stránky Portál a STAG Webmail Koleje, menzy a knihovna Diskový prostor.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ, T. G. MASARYKA 4 Daňová evidence.
Elektronická přihláška Studenti z ČR a SR použijí tento formulář ! Studenti bez rodného čísla použijí tento formulář !
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Export tabulky z MS Excel 2010 do jiných formátů Co se všechno naučíme???
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Prezentace fotografií Číslo DUM: III/2/VT/2/3/55 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_30-03 Název školy Střední průmyslová škola stavební, České Budějovice, Resslova 2 AutorRNDr.
Centrum informatizace a výpočetní techniky, Západočeská univerzita v Plznihttp:// Školení pro editory předmětů v CourseWare ZČU Jan Valdman,
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník 2016/17. Základní informace – záložka „studentům“ 1.Studijní řády a.
Inf Vizualizace dat a tvorba grafů. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Projekt: Škola pro život Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_02-informatika 8. třída_021 Základní škola: Základní škola.
Kritéria dotazů II Access (10). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro.
Prezentace k finanční gramotnosti. Co je to banka. Autor
Spuštění programu (10).
Přijímací řízení 2016/17.
Účetnictví a výkaznictví
Tutoriál ~ eKnihy Stahování
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
Elektronická přihláška
Seminář k výběrovému řízení 2018
Tvorba jednoduché tabulky - rozvrh
1. Tlačítko START 2. Podrobnější hledání 3. Zařízení a tiskárny 4
Kontrola závěrečných prací na Masarykově univerzitě
Lineární rovnice a nerovnice III.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
Inf Ovládání operačního systému
Poměr Co je poměr. Změna v daném poměru..
Inf Tabulkový procesor - formátování
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Algoritmizace a programování
Název: Word pokračování DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_04
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice,
Název: Práce s tabulátory Autor: Hokr Jan
Převod souborů a kompatibilita
1. Jak si rychle a jednoduše upravit vzor
Vkládání záznamů do databáze OBD
ŘÍZENÍ ZÁSOB NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY
KLIENT ARL Školení pro pokročilé.
Informační a komunikační technologie
Zoner Callisto Úpravy objektů
Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Pozn. Zaměřeno na práci v MS PowerPoint
2. cvičení Univerzitní WebNet
Zlomky Násobení zlomků..
VY_32_INOVACE_VJ36.
naplno využít Outlook 5 způsobů, jak Podpis má mít styl
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Osobní stránky zaměstnanců JU
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
Přijímací řízení pro školní rok 2018/2019.
Firemní brožura Tohle je skvělé místo pro cíle společnosti.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT   Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
PSANÍ ÚŘEDNÍHO DOPISU KROK ZA KROKEM
Přijímací řízení na víceletá gymnázia pro školní rok 2019/2020
Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020.
Informatika – Průměr a min-max
Informatika – Základní operace s buňkami
Akreditace NMS Podklady Poděbrady
Portál - role studenta v informačním systému STAG
Transkript prezentace:

Postup pro aktualizaci seznamu doporučené literatury a učitelů uvedených u předmětu ve studijní agendě STAG

Vstup do systému Přihlášení do nativního klienta (ikona STAG na ploše počítače) v roli sekretářka katedry. Vybrat menu Předměty a v něm odkaz Program předmětu.

Vyvolání předmětů katedry Zvolit zkratku přináležející katedry (tj. ústavu/kliniky), např. LBF (Ústav lékařské biofyziky), zadat rok „2016“ (tj. editují se předměty pro akademický rok 2016/2017). Dotaz potvrdit klávesou F8.

Aktualizace doporučené literatury uvedené u předmětu Zvolíme odkaz Literatura. Jméno autora uvádíme ve formátu: „Příjmení, zkratka jména“. Zadejte pouze příjmení autora (nebo několik prvních písmen příjmení) a vyvolejte šipkou u pole „Autor“(nebo klávesou F9) dotaz, zda hledaná literatura už není v databance uvedena. V případě, že literatura je již v databance, vyberte tuto (nejlépe tu, která má uvedené i ISBN). Nově zadávanou literaturu je třeba uvádět včetně ISBN (z důvodu propojení na knihovnu). Již uvedené a uložené informace o knize z databanky nelze doplnit, lze je pouze zkopírovat jako nový záznam, doplnit a uložit jako novou položku databanky. Literaturu je možné aktualizovat průběžně celý rok!

Aktualizace seznamu učitelů katedry Každý rok je třeba zkontrolovat seznam vyučujících na jednotlivých katedrách, případně upravit jejich tituly apod. Aktualizaci je třeba provádět průběžně kontrolu pak nejpozději do konce dubna daného roku (z důvodu korektur „Bílé knížky“). Aktualizace seznamu učitelů dané katedry se provádí odkazem Systém, poodkazem Číselníky, pododkazem Seznam učitelů. Pro vyvolání seznamu učitelů nejdříve přepneme do dotazovacího režimu klávesou F7 a poté uvedeme Hlavní pracoviště (např. LBF) a pak provedeme dotaz klávesou F8. Zkontrolujeme seznam a tituly uvedených vyučujících. Nové učitelé zadávejte pouze s platným rodným číslem! V případě, že je učitel už v seznamu uveden, ale je přiřazen jiné katedře, nezadávejte ho znovu, ale napište e-mailem žádost o opravu hlavního pracoviště u příslušného vyučujícího (alina.antosova@upol.cz).

Aktualizace seznamu vyučujících uvedených u předmětů katedry Aktualizaci je možné provést odkazem Předměty. Po vyvolání předmětů katedry vepíšeme zkratku katedry (např. LBF), necháme rok „2016“ (tj. edituje se akademický rok 2016/2017) a poté provést dotaz klávesou F8. Přepneme na pododkaz Učitelé.

Aktualizace seznamu vyučujících uvedených u předmětů katedry V případě, že vyučujícího chceme vymazat, zvolíme symbol červený křížek. V případě, že vyučujícího chceme přidat, vepisujeme do volného řádku (stačí několik počátečních písmen příjmení) a poté učitele vybereme ze seznamu šipkou (nebo klávesou F9). Změny uložíme symbolem diskety nebo klávesou F10. Pokud se vyučující podílí na přednáškách, zaklikněte u něho i přednášky (tzv. fajfka). Pokud se vyučující podílí na výuce praktických cvičení i seminářů, zaklikněte pouze jedno z nich (tj. buď praktické cvičení nebo semináře). Nezaklikávejte obě možnosti, protože jinak bude mít učitel v coursewaru zdvojenou vizitku)!