Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

naplno využít Outlook 5 způsobů, jak Podpis má mít styl

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "naplno využít Outlook 5 způsobů, jak Podpis má mít styl"— Transkript prezentace:

1 naplno využít Outlook 5 způsobů, jak Podpis má mít styl
Otevřete novou zprávu. Na pásu karet vyberte Podpis a pak Podpisy. Vyberte Nový a podpis pojmenujte. A teď přidejte kontaktní údaje. Postup a video: aka.ms/outlooksignature

2 Zjednejte si pozornost díky zmínkám
Text Loga Odkazy Obrázky Zjednejte si pozornost díky zmínkám je klíčem k tomu, aby vaše zpráva nezapadla. Navíc dovoluje jednoduše přidat lidi mezi adresáty. Napište před jméno člověka kdekoli v textu u. Každý, koho zmíníte se automaticky přidá do řádku Komu. Outlook příjemce na zprávy, kde jsou zmínění, v seznamu v doručené poště upozorní Postup a video:

3 Spolupracujte na jednom souboru
V souborech ve Wordu, Excelu a PowerPointu můžete chatovat a spoluvytvářet obsah. Podívejte se na aka.ms/collaborate Spolupracujte na jednom souboru Vyberte v počítači soubor. Připojte ho ke zprávě. Klikněte na rozevírací nabídku vedle názvu souboru. Nahrajte soubor na OneDrive Na nic nezapomeňte díky připomenutím Označte si zprávy, na které je potřeba reagovat včas, abyste dostali připomenutí, že máte odpovědět, zavolat nebo provést jinou akci. Vyberte v seznamu zpráv ikonu příznaku. Klikněte na příznak pravým tlačítkem a vyberte Přidat připomenutí. Nastavte možnosti připomenutí.

4 Navštivte stránky aka.ms/officetips
Chcete se na něco zeptat? Zkuste funkci Řekněte mi Díky poli Řekněte mi, co chcete udělat se můžete dozvědět víc o možnostech Outlooku. Postup a video: aka.ms/outlooktellme Zadejte nějakou akci nebo funkci, třeba nepřečtené. Potom si vyberte z výsledků hledání nebo klikněte na Získat nápovědu. Podívejte se na další tipy, videa, nápovědu a školení Navštivte stránky aka.ms/officetips Tyto možnosti jsou dostupné v Outlooku 2016 a Outlooku pro Office 365.

5


Stáhnout ppt "naplno využít Outlook 5 způsobů, jak Podpis má mít styl"

Podobné prezentace


Reklamy Google