Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NEPOŘÁDEK V NAŠICH LESÍCH
Advertisements

PROJEKT - WebRangers ALŽBĚTA a KLÁRA. Dvě nejlepší kamarádky, Kláris a Betty, se hodlají sejít jedno odpoledne, aby Kláris pomohla Betty založit Facebook.
Farma:ztracená ovečka. Tak toto jsou naše ovce: Ale co to?Kde je naše nejoblíbenější ovečka!!Prosím pomož nám jí najít!
Kamarádi :o) :o).
Mehmet Ali Gökçeoğlu je majitelem impozantního oplocení. Není z kamene nebo železných komponentů jako je to běžné a typické. Před osmi roky nahradil dobře.
JÁ A MOJE ŽENA.
Nekupujme si jejich životy! Martin Balvín Matěj Dvořák Pavel Kořínek.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
VY_32_INOVACE_ 03_ Lidé a čas Roční období (SADA ČÍSLO 2)
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Tato pps je určena pamětníkům, kteří si ještě pamatují, ale i těm, kteří si už nepamatují. Stejně tak i dalším, kteří si sice ještě pamatují, ale.
Skautské poohlédnutí k pousmání Skauti by pořád něco jedli… …prostě furt !!! To jídlo by bylo ještě lepší kdybyste mě nefotili! Mňam Už se to vaří…
Já a příroda.
Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím.
Co a proč Radka Mužíková. Co stojí v centru mého zájmu? Co hýbe mým srdcem? To je tím CO, tím hlavním CO v mém životě: Život, bytí, existence Člověk jako.
Prezentace o zvířátkách a lidech
Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.
Létání je krásné!. …nevadí, máme tři další! …byl jsem tu první!
Životní prostředí klady vs. zápory.
Zlatovláska Autorka: Dáša Kudová.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
GÁBINA UHLÍŘOVÁ studentka septimy Skotsko / prázdniny.
Tělo ponořené do vany způsobí, že začne zvonit telefon.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby Jméno: Adéla Švehlová Jméno: Adéla Švehlová Téma: Příroda a já Téma: Příroda.
JEN PRO TEBE.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Co je to vlastně voda? Klára Boháčová.
V okolí rybníku se nachází spousta zajímavých živočichů Jako například: labutě,divoké kachny,srny,ptáci, žáby,brouci,hlemýždi a jiní.
Dopis od Boha.
Příroda a já Otázky.
Voda je důležitá: Lidi:potřebují jí každý den, protože bez příjmu vody budeme dehydrováni Zvířata:bez vody by umřeli a mi bychom se pak neměli s čím.
Život není procházka růžovou zahradou… A jen těžko si ho takový můžeme udělat… Ale proč by taková nemohla být prezentace?
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
Nejlepší historka z rybolovu všech dob!. Mnohé rybářské historky jsou tak trochu těžko uvěřitelné, ale tenhle člověk má fotky jako důkaz... Slyšel jsem.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
V životě zažijeme tolik kamarádů.
Mé záliby a koníčky.
Moje prezentace Aneta Trpišovská
Jezevčí vrch 2.díl.
Scházíš mi lásko .... Scházíš mi lásko ...
Zvěrolékař každého druhu
Neživá příroda Prvouka – 3. ročník
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
JARO Jaro má 3 měsíce. Březen, Duben, Květen. Je aprílové počasí.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
ZVÍŘÁTKA V ZIMĚ Elektronické učební materiály – 1. stupeň Společnost
Velká Británie Tereza Pavličková. Warwick castle  Hrad Warwick je památkově chráněný středověký hrad ve Warwicku  Hrad byl velmi krásný ale krajina.
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
 Chci se s Vámi podělit o své zážitky z letního tábora s výukou angličtiny, kde se mi už dvakrát líbilo a kam byste se mohli podívat i vy. 
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Mýma očima PETR SCHWARZ student sekundy ANGLIČTINA V TURECKU 2016
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla
CHAREKTERISTIKA Obrázky a náměty slohových cvičení
Kremnica.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Den Země 3.A – 25. dubna.
OCHRANA PŘÍRODY Chráněná území ČR
Les v průběhu roku Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Ach ty naše krásné ženy.
Transkript prezentace:

Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy, rostliny, stromy. Je to taková krása že by se naší přírody měl každý vážit aspoň když slavíme den Země tak v tento den neměli házet odpadky do přírody. Teď vám budu povídat o Lese. No a abych vám řekla něco o sobě tak já taky ráda s mou rodinou chodíme do lesa skoro každý víkend když je hezky. Chodíme tam krmit zvířata, na houby, maliny... taky tam chodíme kvůli krásnému vzduchu a krásnému prostředí, ne že bych bydlela někde poblíž nějaké továrny to nebydlím ale v lese je hezčí okolí. V zimě je to nejlepší když jdeme směr k lesu tak tam je myslivcův malý domek a tam necháváme pro zvířata nějaké zásoby.

Voda Takže ta voda je taky pro nás důležitá, díky ní můžeme žít, protože máme ve svém těle více vody než něčeho jiného. Mohly by jsme přestat myslet nebo se vůbec narodit. Já mám každé léto na zahradě bazén a v něm mám slannou vodu, chlórovaná voda je škodlivá dokonce mám na ní alergii. No a víte co je na ní nejvíc hezké, když se v létě u moře potopím vidím tam malé mini rybičky jak tam plavou pohromadě. Ach to je nádhera. Já si někdy dokonce myslím že voda je takový větší akvárko. Já si to myslím takto kvůli tomu že akvárko je taky takové jako moře ale trošku menší. No prostě je voda je překrásná hlavně si jí i zkuste představit večer jak je západ slunce, je to nádhera přírody.

Snad se vám to líbilo a děkuji za pozornost Kristýna Boženiková