Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Analýza účetní uzávěrky a závěrky ve vybraném podniku Autor bakalářské práce: Tereza Pálková Vedoucí bakalářské práce: Ing. Romana Píchová, DiS. Oponent.
Advertisements

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Hodnota vnímaná zákazníkem ve vybraném podniku Autor práce: Jana Štindlová,
Analýza hypotéčních úvěrů poskytovaných fyzickým osobám v České republice Autor bakalářské práce:Martina Šimková Vedoucí bakalářské práce:Ing. Robert Zeman.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Dopady účetní reformy veřejných financí v konkrétních podmínkách vybrané.
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Plánování zakázek ve vybraném výrobním podniku ÚSTAV PODNIKOVÉ STRATEGIE Autorka bakalářské.
D OPADY ÚČETNÍ REFORMY VEŘEJNÝCH FINANCÍ V KONKRÉTNÍCH PODMÍNKÁCH VYBRANÉ ZÁKLADNÍ ŠKOLY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav.
Autor bakalářské práce:Zdeňka Nováková Vedoucí bakalářské práce:Ing. Lukáš Polanecký Oponent bakalářské práce:Ing. Jana Strádalová České Budějovice, červen.
Specifika účtování ve vybraném zemědělském podniku Autor bakalářské práce: David Limberk Vedoucí bakalářské práce: Ing. Kristina Kabourková Oponent bakalářské.
„Podsklepený bytový dům 4 nadzemní podlaží cca 22 BJ “
Návrh účinné marketingové komunikace podniku v oblasti služeb
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Vysoká škola technická a ekonomická
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
V Českých Budějovicích, únor 2017
Program obnovy venkova Jihočeského kraje v letech
Motivace a stimulace pracovníků v podniku Terno České Budějovice
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
Analýza požadovaných kompetencí na trhu práce ve vybraném oboru
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Motivace a stimulace pracovníků ve vybraném podniku Autor práce:
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Obhajoba bakalářské práce
Zakladatelský projekt pilařského a dřevozpracujícího provozu
Autor diplomové práce: Bc. Jiří Hanzlík, DiS.
Vývoj předpisů týkajících se majetku podniku a změny účtování majetku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Struktura a vypořádání hospodářského výsledku v dané obchodní korporaci.
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
Řízení vztahů se zákazníky ve vybraném podniku
Projekt statické části rekonstrukce zadaného objektu
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav podnikové strategie
Hodnota vnímaná zákazníkem
Autor bakalářské práce : Karel Ibehej Vedoucí bakalářské práce: Ing
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
zakladatelský projekt fitness centra GymForAll
ANALÝZA KONKURENČNÍHO PROSTŘEDÍ
Zásobování a účtování zásob ve vybraném podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza motivačního a stimulačního systému ve vybraném podniku.
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Autor bakalářské práce: Dominika Ješová
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická
Vysoká škola technická a ekonomická
Povolání logistický manažer
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza vhodnosti používaných komunikačních nástrojů ve vybraném podniku.
Systém odměňování ve vybraném podniku
Zhodnocení finanční situace konkrétního podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
CRM v maloobchodní jednotce se sportovním zbožím
Aplikace nových forem marketingu
České Budějovice, červen 2016
Ústav podnikové strategie
Systém odměňování pracovníků ve vybraném podniku
PROJEKT OSTROVNÍHO DOMU V PODMÍNKÁCH ŠUMAVY
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ
Racionalizace logistických procesů ve vybrané společnosti
Systém odměňování pracovníků ve vybraném podniku
Využití technologie RFID ve společnosti Nábytek Penta, s. r. o.
Analýza merchandisingu a nákupní atmosféry vybrané obchodní jednotky
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vztah řízení výkonu a pracovního hodnocení zaměstnanců ve vybraném.
OPTIMALIZACE LOGISTICKÝCH PROCESŮ VE FIRMĚ BAUER TECHNICS a.s.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vnitropodniková komunikace ve vybraném podniku Autor práce: Denisa.
Obhajoba diplomové práce
Evidence a účtování zásob ve vybrané společnosti
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Ekonomické vyhodnocení firemního vzdělávání a jeho vliv na výkonnost.
Finanční analýza vybrané firmy
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Analýza vnitropodnikové komunikace ve vybraném podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Transkript prezentace:

Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický Diplomová práce Hodnocení radonu ve stávajících objektech a návrh opatření proti průniku radonu do konkrétního vybraného objektu ve třech variantách Autor bakalářské práce: Bc. Miloslav Vít, DiS Vedoucí bakalářské práce: doc. Dr. Ing. Luboš Podolka České Budějovice, Únor 2017

Motivace a důvody k řešení daného problému Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický Motivace a důvody k řešení daného problému - Stavební zaměření - Souvislost s mojí pracovní náplní - Získané zkušenosti z praxe - Aplikovatelnost ve stavební praxi - Zajímavé téma

Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický Cíl práce Cílem práce je zpracování textové části s popisem měření a výskytu radonu ve stávajících objektech a návrhy opatření vedoucí ke snížení koncentrace radonu pod směrné hodnoty. Je vybrán konkrétní objekt, pro který bude vypracován návrh řešení tří variant : a) pro OAR menší než 600 Bq/m3 b) pro OAR v intervalu 600-1200 Bq/m3 c) pro OAR vyšší než 1200 Bq/m3. Jednotlivé varianty obsahují výkresovou část: situaci, půdorysy, řezy a detaily.

Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický Úvod do problematiky - Radioaktivní zátěž člověka - Radon v podloží - Radon v objektech

Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický Vlastní objekt - Lokalita - Stavba

Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický Použité metody - Měření SÚRO - Odběr půdního vzduchu - Měření plynopropustnosti

Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický Návrh opatření - Varianta „A - OAR menší než 600 Bq/m3“ - Varianta „B - OAR v intervalu 600 - 1200 Bq/m3“ - Varianta „C - OAR vyšší než 1200 Bq/m3“

Dosažené výsledky a přínos práce Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický Dosažené výsledky a přínos práce - Náklady na provedení opatření - Přínos práce - Kontrola provedených opatření

Stručné závěrečné zhodnocení Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický Stručné závěrečné zhodnocení Tímto došlo k naplnění cíle diplomové práce, která tak může poskytnout přehled této problematiky v praxi.

Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický Otázky oponenta 1) Jaké zeminy, příp. horniny tvoří základovou půdu stavby? 2)Jak hodnotíte plynopropustnost zemin /hornin podle odporu při odsávání vzorků půdního vzduchu? 3) Jaký vliv má venkovní a vnitřní teplota vzduchu na transport radonu v objektu?

Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický Děkuji za pozornost