Prioritní osa 2 Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc www.cz-pl.eu email: js.olomouc@crr.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Advertisements

1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Cassia Development & Consulting, s.r.o.
, Mezinárodní česko-polská konference, Trutnov
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského fondu regionálního rozvoje. Akce se koná v rámci Programu cezhraničnej spolupráce SR-ČR pod názvem.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Program rozvoje venkova ČR na období Olomouc Šumperk
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013.
OP přeshraniční spolupráce ČR – Polsko
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Volnočasové projekty a EU financování
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Regionální operační program NUTS II Severovýchod 2007 – 2013
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
Typy projektů realizovaných v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Jihovýchod 2007–2013 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice.
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
Opatření 2.2. Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech.
Sekretariát Regionální Rady NUTS II Severovýchod Implementační jednotka Společného regionálního operačního programu.
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
ÚVOD. ZMĚNY OPROTI INTERREG IIIA samostatný cíl strukturálních fondů = posílení významu, zvýšení objemu finančních prostředků pro českou stranu, zvýšení.
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Sdružení obcí Jablunkovska Jablunkov; 26. června 2015 Připravenost na nové plánovací období.
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Podpora kulturních památek z evropských a národních zdrojů v gesci Ministerstva pro místní rozvoj PRAHA.
Seminář pro žadatele – Interreg V-A Česká republika – Polsko Sál zastupitelstva Královéhradeckého kraje, 30. září 2015, Hradec Králové.
E EUROREGION NISA Fond mikroprojektů Česká republika - Polsko Fond malých projektů Česká republika - Sasko.
Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období v rámci Programu Interreg V-A Česká republika - Polsko.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Sdružení Český ráj. 2 Projektové záměry Regionální projektové záměry pro období : Marketingové a koordinační aktivity v CR Rozvoj doplňkové infrastruktury.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Cestovní ruch.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Ing. Lucie Veselá.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Možnosti financování cestovního ruchu z operačních programů.
Regionální operační program pro NUTS 2 Střední Čechy 2007 – /11/2008 Mladá Boleslav Ing. Jan Přikryl.
Greenway Jizera Seminář Greenway Jizera Mladá Boleslav,
2014 –  programové území  tematické zaměření programu  alokace programu  základní parametry programu  harmonogram přípravy.
Interreg Rakousko - ČR/ Oddělení projektové podpory1 Interreg V-A Rakousko – Česká republika.
Fond mikroprojektů Euroregionu Praděd Porovnání podmínek Fondu v rámci programu OPPS a nového programu Interreg V-A
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
ADONIS – ZO ČSOP projekty v cestovním ruchu , Dolní Kounice.
Strategie rozvoje Jihomoravského kraje 2020 Rozvoj CR Brno, 4. listopadu 2015.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
EUROREGION ELBE/LABE 1 Společný Fond malých projektů v EUROREGIONU ELBE/LABE
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Národní dotační programy
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období
Integrovaný regionální operační program
Interreg V – A Česká republika - Polsko
Regionální operační program NUTS II Jihozápad 2007 – 2013
Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období
Cestovní ruch v přeshraniční spolupráci
Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
Závěrečná konference projektu
Prioritní osa 4 Spolupráce institucí a komunit
Národní podpora využití potenciálu kulturního dědictví prostřednictvím Integrovaného operačního programu
Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období
Transkript prezentace:

Prioritní osa 2 Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc www.cz-pl.eu email: js.olomouc@crr.cz

Minimální požadovaná výše dotace z EFRR činí za projekt 60 000 Euro Prioritní Osa 2 Název Prioritní Osy 2 – Rozvoj potenciálu přírodních a kulturních zdrojů pro podporu zaměstnanosti Specifický cíl – Zvýšení návštěvnosti regionu prostřednictvím vyššího využití potenciálu přírodních a kulturních zdrojů Vhodní příjemci: orgány veřejné správy, jejich svazky a sdružení, organizace zřizované a zakládané orgány veřejné správy, nestátní neziskové organizace, Evropské seskupení pro územní spolupráci, církve a náboženské spolky, asociace a sdružení působící v oblasti cestovního ruchu Alokace z EFRR – 135 733 026 Euro Minimální požadovaná výše dotace z EFRR činí za projekt 60 000 Euro Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc www.cz-pl.eu email: js.olomouc@crr.cz

Opatření, která mají být podpořena v rámci PO Zachování a obnova kulturních a přírodních atraktivit, směřující k jejich využití pro udržitelný rozvoj společného pohraničí Aktivita: rekonstrukce, revitalizace a jiná opatření k zachování a obnově přírodních a kulturních atraktivit realizace opatření směřujících k vyššímu zapojení kulturních či přírodních atraktivit do udržitelného cestovního ruchu Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc www.cz-pl.eu email: js.olomouc@crr.cz

Opatření, která mají být podpořena v rámci PO Podpora využití nehmotného kulturního dědictví Aktivita: Podpora je směřována do rozvoje a obnovy místních folklorních tradic a dalších forem místního nebo regionálního nehmotného kulturního dědictví za podmínky jejich využití s cílem zvýšení turistického ruchu v příhraničí. Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc www.cz-pl.eu email: js.olomouc@crr.cz

Opatření, která mají být podpořena v rámci PO Infrastrukturní opatření pro přeshraniční zpřístupnění a využívání kulturního a přírodního dědictví příhraničního regionu Aktivita: rekonstrukce/přestavba a modernizace stávajících lokálních a regionálních silničních spojení zlepšující přeshraniční dostupnost přírodních a kulturních atraktivit výstavba, rekonstrukce, přestavba a modernizace veřejně dostupné základní infrastruktury zpřístupňující a zvyšující využití přírodního a kulturního dědictví v odvětví cestovního ruchu (např. cyklostezky, naučné stezky), včetně doplňkové turistické infrastruktury usnadňující návštěvu kulturních a přírodních atraktivit (např. stojany pro kola, informační tabule apod.) výstavba, rekonstrukce, přestavba a modernizace infrastruktury umožňující anebo usnadňující přístup ke kulturním a přírodním atraktivitám pro návštěvníky se speciálními potřebami (hendikepovaní, rodiny s dětmi, senioři apod.). Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc www.cz-pl.eu email: js.olomouc@crr.cz

Opatření, která mají být podpořena v rámci PO Společná informační, marketingová a propagační opatření v oblasti využití přírodních a kulturních zdrojů Aktivita: využití mobilních technologií pro společnou prezentaci a propagaci kulturních a přírodních atraktivit společného pohraničí – např. www stránky, sociální sítě, mobilní aplikace, využití QR kódů apod. společné kampaně propagující přírodní a kulturní atraktivity společného území společné účasti na veletrzích a obdobných propagačních akcích cestovního ruchu včetně pořízení nezbytných propagačních předmětů dlouhodobé povahy potřebných pro tento druh propagace (bannery, propagační stany apod.) Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc www.cz-pl.eu email: js.olomouc@crr.cz

Opatření, která mají být podpořena v rámci PO Evaluace, studie, strategie, plány směřující k využití přírodních a kulturních zdrojů Pozor: Pozn. Projekty by měly podporovat hospodářský růst, který zprostředkovaně přispěje k růstu zaměstnanosti v území. U infrastrukturních projektů nesmí být výdaje na jeden prvek infrastruktury vyšší než 5 mil. Euro. Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc www.cz-pl.eu email: js.olomouc@crr.cz

Harmonogram naborów Projektový záměr Projektová žádost MV 30. 06. 2017 30. 09. 2017 MV 15. 02. 2018 Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc www.cz-pl.eu email: js.olomouc@crr.cz

DĚKUJI ZA POZORNOST Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc www.cz-pl.eu email: js.olomouc@crr.cz