ROZVODNÁ ŠACHTA NAD HORNÍ CHATOU

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tabulkový procesor Práce se souborem – otevření, tvorba a použití šablony, tisk, propojení tabulky Excel s Wordem, nastavení Excelu, uložení Autorem materiálu.
Advertisements

REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/ / ČERPADLA Autor: Vojtěch Rozsíval.
ZLOMENINY A PORANĚNÍ HLAVY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu
Spolupráce OSPOD se školami a školskými zařízeními TENTO PROJEKT JE FINANCOVÁN Z EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada22 AnotaceZpětné.
Warez scéna, crack. Warez, co to je? Warez je termín počítačového slangu označující autorská díla, se kterými je nakládáno nelegálně, zejména v rozporu.
Osoba hluchá je nevzdělavatelná. Aristoteles, 400p.n.l.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Jaderná energie. Jestliže je jaderná energetika tak výhodná, proč se jich staví relativně málo ? ? ? ? ?
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Marcela Koubová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky 2.8 Rozvaděče Obor:Elektrikář.
Vytápění Zabezpečovací zařízení otopné soustavy. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Vytápění Elektrické kotle. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
/ 26 Nové webové rozhraní pro službu Osobní dozimetrie VF Září Ing. Jiří Studený.
VY_32_INOVACE_AUT2_18 Zpomalovací brzdy. Účelem zpomalovací brzdy je vozidlo zpomalit, nikoliv však zastavit. Brzdu nelze použít ani jako brzdu parkovací.
Určování hydraulických charakteristik program RETC.
2 Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuPro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ28 Excel – funkce Fotoaparát Předmět.
Anotace Materiál je určen pro výuku předmětu Motorová vozidla u studijního oboru Autotronik a příbuzných učebních a studijních autooborů. Inovuje výuku.
V LASTNOSTI KAPALIN Ing. Jan Havel. Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Materiál je určen pro bezplatné používání pro.
AUTOR: Eva Strnadová NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_05_05_CÉVNÍ SOUSTAVA
Základy automatického řízení 1
Daňová evidence STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Věda v ulicích.
ZÁKLADY ÚČETNICTVÍ A PODVOJNÝ ZÁPIS
Výroba elektrické energie - obecná část
Práce s PC P1.B Vránek Michal.
DUM:VY_32_INOVACE_IX_1_17 Výkon Šablona číslo: IX Sada číslo: I
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín
AUTOR: Eva Strnadová NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_05_04_DÝCHACÍ SOUSTAVA
Výpočet tepelného schématu RC oběhu s přihříváním páry.
VY_32_INOVACE_08_Přírodověda_ 5.ročník_ 03_Soustava dýchací
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost   
Teplovodní otopné soustavy Vypracovala: Ing
Vytápění Teplovodní otopné soustavy samotížné
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Inf Tabulkový procesor - formátování
Vy_32_Inovace_5O_Pexeso-Slova protikladná
Databáze MS ACCESS 2010.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Číslicová technika.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Vytápění Mechanické odvaděče kondenzátu
USMĚRŇOVAČE V NAPÁJECÍCH OBVODECH
VYTYČOVÁNÍ HRANIC POZEMKU
Přídavná zařízení.
Číslicové měřící přístroje
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Společné informace o studiu
Příklady řešení a provoz malých ČOV do 500 EO
STN EN Bezpečnosť elektrických spotrebičov pre domácnosť a na podobné účely. Časť 1: Všeobecné požiadavky EVPÚ a. s., SKTC 101 Nová Dubnica Ján.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Pro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ29 Excel – funkce Počet období.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Pro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ26 Excel – funkce Současná hodnota.
Domovní rozvody * hlavní domovní vedení * * odbočky k elektroměrům *
Konstrukce trojúhelníku
Větrné elektrárny v ZÚR
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Pro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ21 Excel - čas Předmět  Výpočetní.
Kmity.
Výběrové řízení z hlediska právního a psychologického
VY_52_INOVACE_16_01_první pomoc krvácení
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Informace stavebníkům před proJEKTOVÁNÍM kanalizačních přípojek
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Rovnovážná poloha páky – opakování
ÚVĚRY Buřinka pro produkt Úvěr od Buřinky - kromě pevné úrokové sazby - dává klientovi nově možnost výběru i fixace úrokové sazby na 3 roky. Podmínky.
Základní ovládání „Windows“
Konstrukce trojúhelníku
Transkript prezentace:

ROZVODNÁ ŠACHTA NAD HORNÍ CHATOU V rozvodné šachtě není obvykle třeba nic měnit. Změnou nastavení ventilů může dojít ke ztrátě přetlaku v přívodním potrubí a nedostatku vody pro chatu. Přívod BRAUNOVKA se nevyužívá – ZAVŘENO Přívod ŠKVOROVI v poloze OTEVŘENO Přívod TRIZNOVI v poloze ČÁSTEČNĚ OTEVŘENO z důvodu zachování přetlaku. Přívod HORNÍ CHATA v poloze OTEVŘENO UZÁVĚR VODY V HORNÍ CHATĚ Přívod vody pro chalupu je ovládán ventilem „HLAVNÍ PŘÍVOD“. Ventil „STUDÁNKA“ by měl být hlavně v zimním období částečně otevřen z důvodu zabránění zamrznutí potrubí v rozsahu studánka-rozvodná šachta-chata. První stupeň filtrace je vybaven ventilem „PROPLACH“ pro vyčištění zanesené kartuše. Druhý jemný filtr se mění 1 až 2x ročně. Vstupní tlak na manometru odpovídá při nulovém odběru hydrostatickému tlaku v potrubí od studánky k chatě a pohybuje se kolem hodnoty 1,5bar. V případě, že je tlak výrazně nižší a voda v chatě teče velmi pomalu je nejčastější příčinnou špatný nátok z potoka do studánky.

ELEKTRO ROZVODNÉ DESKY NA HORNÍ CHATĚ Na pravém rozvaděči je zásadní jistič označený „HLAVNÍ VYPÍNAČ“ který je vypínán při odchodu z chaty. Hned vedle je umístěn DŮLEŽITÝ žlutý jistič ovládající celý levý rozvaděč. V případě jeho vypnutí není na levém rozvaděči žádné zařízení funkční. Ostatní jističe dle popisu. Hodiny s hlavním vypínačem jsou umístěny venku na stěně napravo vedle dveří do lyžárny.