Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Pro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ26 Excel – funkce Současná hodnota.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Pro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ26 Excel – funkce Současná hodnota."— Transkript prezentace:

1

2 Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Pro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ26 Excel – funkce Současná hodnota Předmět  Výpočetní technika Tematická oblast Excel Anotace Prezentace podává výklad o použití finanční funkce Současná hodnota Očekávaný výstup Žák umí používat informace, které získal z dané prezentace Klíčová slova Excel, tabulka, finanční funkce Současná hodnota Druh učebního materiálu Prezentace v PowerPointu Předpokládané znalosti Žádné Autor Mgr. Iveta Vojtková Cílová a věková skupina Určeno pro žáky ročníku denní formy vzdělávání. Datum vytvoření 1/2013 Metodika Prezentaci lze zařadit jako materiál pro výkladovou i praktickou hodinu. Slouží i pro samostudium žáků. Literatura

3 VY_32_INOVACE_VJ26 Tematická oblast - Výpočetní technika Název – Excel, funkce Současná hodnota

4 Zadání

5 Základní tabulky Vytvoříme základní tabulky, dosadíme hodnoty, vynecháme buňky s červenými čísly, ty budeme počítat.

6 Produkt A

7 Produkt B

8 Produkt C

9 Graf Vložíme tabulku, kde vypíšeme současné hodnoty ze všech produktů. Tabulku označíme, vložíme graf a pomocí horní lišty graf upravíme do výsledné podoby.

10 Náhled řešení


Stáhnout ppt "Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Pro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ26 Excel – funkce Současná hodnota."

Podobné prezentace


Reklamy Google