Čím chci být ,až vyrostu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základy pomohla položit lživá východiska Sexuální Revoluce : • Lidé jsou v podstatě dobří a sílu sexuality nezneužijí. • Nejdůležitější, a pro nás na prvním.
Advertisements

Rozhovor s Bohem.
Jak na to, aniž bychom se zničili
Čínské pořekadlo.
Peníze.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Zdraví a krása Chlapci i děvčata 8. ročníků o tom něco vědí. V rodinné výchově na toto téma tvořili koláž a komentovali svoje dílo.
KDYŽ RODIČE ZESTÁRNOU 8 Clickar.
Z pitevní zprávy: Pacient zemřel na následky pitvy.
Jednou, až budou moje děti dost velké na to, aby pochopili, co motivuje jejich rodiče, řeknu jim: „Milovala jsem tě tolik, že jsem se tě vždy ptala kam.
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, v které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to výmečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Všem lidem na celém světě přeji…
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
OTČE Centrum pro katechezi Olomouc, Modlitba Páně při mši svaté „Když jsme byli pokřtěni, nepřijali jsme ducha otroctví, abychom se znovu báli,
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Události narození Ježíše Krista Více očima Vyškov
aneb výběr budoucího povolání zábavnou formou
Copyright, 2005 Exodus Global Alliance Základy pomohla položit lživá východiska Sexuální Revoluce : Lidé jsou v podstatě dobří a sílu sexuality nezneužijí.
Ráno.
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
VODA.
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:19. září 2012 Číslo.
Nebuďme lhostejní!! „Vytvořme domov opuštěným koním!“ Lochmanová Aneta a kolektiv.
Svět techniky a já Kateřina Večerková.
Volba povolání.
Zuby, zoubky, zoubečky. Pro 2. třídu ZŠ
23. Josef chtěl zjistit, jestli bratři změnili své chování a litují toho, co způsobil.
Kdo jsem Zdenka Suchánková Jsem pátá zleva.
Jaký je naše tělo Kontrola
Odpuštění a smíření 4 teze. 1. Proces smíření začíná u oběti cílem je obnovit lidskou důstojnost oběti, kterou viník poničil cílem je obnovit lidskou.
MOJE RODINA Josef Novák.
ANOTACE DUMy Čára mého života I., II., III. tvoří celek materiálů, který vizuálně pomáhá žákům při úvahách o jejich životě minulém, budoucím blízkém a.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
..kam jdu a odkud přicházím.. Sestavil: Willi Nowak.
vypracoval Ondřej Schwarz
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU Simona Kapitánová Můj piktogram.
Čím chci být,až vyrostu ROZÁLIE MURÁŇOVÁ.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Popisuje: Vojtěch Zedek
ČÍM CHCI BÝT AŽ VYROSTU.
ČÍM BYCH CHTĚL BÝT AŽ VYROSTU?
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
O dborné U čiliště a Z ákladní Š kola praktická Holešov
Čím chci být, až vyrostu Jonáš Dej.
SLOVENSKO 2016.
Otien o Huru.
Otien o Huru.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
STROM PROFESÍ NAŠÍ RODINY Volba povolání
Čím chci být až vyrostu? Dominik Werdich.
Rozhovor s NÍM.
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Čím chci být až vyrostu…
Rozhovor s Bohem.
Rozhovor s NÍM.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Volba povolání / střední školy
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Čím chci být ,až vyrostu

Má volba Až vyrostu chtěla bych se stát DOKTORKOU Chtěla bych pracovat v oboru PEDIATRIE protože bych se chtěla starat o male děti

Proč jsem se tak rozhodla Rozhodla jsem se pro toto povolání, protože bych jednou chtěla léčit malé děti, když budou nemocné. A také bych chtěla zachranovat lidské životy. Práce doktorů mi přijde strašně moc důležitá !!!

Jaký by měl být doktor Já si myslím že práce, pro kterou se rozhodnu by mě měla hlavně BAVIT !!! Každý doktor by měl být ochotný, měl by chtít pomáhat lidem, a také by měl být velmi chytrý. Hlavně by se neměli bát krve.

Jaká jsem já Jsem ochotná pomoct druhým když to ode mě potřebují. Vím že by mě tato práce určitě bavila .

Co mi práce přinese Práce mi přinese hodně nových zkušeností. Hodně peněz. Ale také by mi měla přinášet radost, pokut si vyberu povolání, které mě opravdu baví.

Co pro tuto práci musím udělat Když bych se chtěla stát doktorkou, tak bych se musela hodně učit. A kvůli tomu bych musela obětovat spoustu svého volného času. Doktoři musí také trávit spoustu svého času v času v práci.

Vliv moji rodina Mojí rodiče mě nechávají výběr mého povolání na mě. Do ničeho mě nenutí a nic mi nezakazují. Chtějí jen aby mě má práce bavila, a aby mě dokázala uživit.

Jak si moji práci představuji Chtěla bych mít svoji vlastní ordinaci. Ve které bych léčila nemocné předepisovla bych jim léky atd. moje ordinace

Piktogram