Worklife Balance ve společnosti HEINEKEN Česká republika

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi D.R.A.K., o.s.
Advertisements

Zdravé pracoviště bez rozdílu věku MVD, 28. dubna 2016 ing. Radka Sokolová, místopředsedkyně ČMKOS, místopředsedkyně Rady vlády pro BOZP
„ MNOHO LIDÍ SE DOSTALO D Á L, NEŽ MOHLI, PROTOŽE SI O NICH NĚKDO JINÝ MYSLEL, ŽE MOHOU.“ Centrum pro sluchově postižené Hodonínsko, o.p.s.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
VY_32_INOVACE_LID_19 Ukončení pracovního poměru. Obsah Způsoby ukončení pracovního poměru Dohoda Výpověď Okamžité zrušení Zrušení ve zkušební lhůtě Uplynutí.
TRŽNÍ EKONOMIKA A PODNIKÁNÍ Obchodní společnosti Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám - OP VK 1.5. CZ.1.07/1.5.00/
Pracovní právo. Pohovor
Období vzniku: duben _inovace_FG.9.48 Autor : Vladimír TesaříkČlověk a svět práce, finanční gramotnost, nové auto.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION
MANN+HUMMEL v Nové Vsi Leadership in Filtration. MANN+HUMMEL Slaďuje pracovní a rodinný život Zaměstnancům pečující o děti a blízké umožňujeme  pozvolný.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
Workshop dne prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Spadá se tedy i rovnost mužů.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_251_TÉMA_ Zaměstnanec ve firmě Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
NOVELA ZÁKONÍKU PRÁCE NOVELA ZÁKONÍKU PRÁCE Liberec 15. prosince 2011 JUDr. Helena VAŠKOVÁ.
Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů Lublaňská 57/5 | Praha 2 | | T | F | |
PREZENTACE aktivit MC KAŠPÁRKOV o.s., v roce 2013 Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Domov pro osoby se zdravotním postižením Všebo ř ice Z ř izovatel: Ústecký kraj Adresa: Pod Vodojemem 312/3C, Ústí nad Labem Vznik: v roce 1995.
PRACOVNÍ PRÁVO III. Pracovní doba. Mzda.. Definice pracovní doby. Je to stanovená doba, v níž je zaměstnanec povinen vykonávat práci pro zaměstnavatele.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Bc. Klára Loudová Název materiálu:
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ, T. G. MASARYKA 4 Pracovní právo.
HRUBÁ MZDA VČETNĚ NÁHRAD VY_32_INOVACE_15_1_5 HRUBÁ MZDA VČETNĚ NÁHRAD Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/ Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím.
ČISTÉ BOTY NA KAŽDÉM KROKU HEUTE CZ, s.r.o.. O nás Co nabízíme Program SHINE & GO Naše zařízení.
DUM - Digitální Učební Materiál TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ, T. G. MASARYKA 4 Daňová evidence.
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku Autorka bakalářské práce: Monika Deutschová Vedoucí bakalářské práce: Ing. Kristina Kabourková Vysoká škola.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Životospráva rodiny.
E-aukce, workshop, , Praha E – aukce Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor veřejného investování Ing. Jan Novotný.
2 Marketingové koncepce
Povolání, zaměstnání, práce
Návraty žen do práce očima zaměstnavatelů
Jak získat stážisty s finanční podporou EU?
PROJEKT OP LZZ „IMPLEMENTACE AGE MANAGEMENTU V ČR“ CZ /5. 1
Zaměřeno na malé a střední podnikání aneb společenská odpovědnost firem v olomouckém kraji Martin Fink Brno,
Pojem přeměna obchodní společnosti
Návrhy opatření na podporu slaďování rodinného a pracovního života
Ing. Lenka Bombera Piskačová
Projekt odboru personálního Ministerstva vnitra Akceptace specifických potřeb zaměstnanců a zaměstnankyň MV: nástroj ke zvýšení efektivity práce MV ČR.
Místní rozpočtové jednotky
Název projektu: Moderní škola
Jak ulehčit mladým rodičům – denní péče o děti z pohledu zaměstnavatelů a rodičovských iniciativ Rosa Hochschwarzer Zemské sdružení.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Mzda Autor: Pavla Lukešová.
Respekt k práci, respekt k člověku
Odborná praxe v Německu
Pracovní porada Pracovní list.
Téma 2 Odměňování Mzdy a platy v odměňování zaměstnanců.
Pracovní porada Pracovní list.
Základní informace o poskytovateli
Dobrá praxe Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Evaluace a hodnocení Evaluace Autoevaluace ©.
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
ODMĚŇOVÁNÍ - MZDA. ODMĚŇOVÁNÍ - MZDA MZDA JE ODMĚNOU ZA VYKONANOU PRÁCI JE SMLUVNÍ MUSÍ RESPEKTOVAT ZÁKONÍK PRÁCE A ZÁKON O MINIMÁLNÍ MZDĚ, MZDOVÉ.
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
EQF a Národní soustava kvalifikací v České republice
Děti jsou naše budoucnost
Pracovní právo STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Základy sociální politiky - vymezení - přístup - nástroje - cíle
PhDr. Eva Ferrarová Ph. D. Mgr. Lenka Ebringerová
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
Plzeňský Prazdroj a CSR
PhDr.Hana Pazlarová, Ph.D
Řízení a rozvoj lidských zdrojů na Ministerstvu vnitra
Výstupy z projektu PROGRESS
SITUACE NA TRHU PRÁCE JIŘÍ KOLÁŘ,
ROZVAHA (Bilance) Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Krajský úřad Jihomoravského kraje
MATEŘSKÁ ŠKOLA Pardubice - Dubina, Erno Košťála 991
Vzdělávání a příprava na digitální budoucnost z pohledu Statutárního města Liberec Mgr. Šárka Prachařová.
Je kvantita zárukou kvality ? Vladimír Ort
Transkript prezentace:

Worklife Balance ve společnosti HEINEKEN Česká republika

Jaké formy podpory využíváme? Home office Zkrácené pracovní úvazky a práci na dohodu během mateřské/rodičovské dovolené Akce pro zaměstnance i jejich rodiny Benefitní systém formou Cafeterie

Alternativní formy zaměstnávání Kombinujeme práci z domova a v kanceláři, ženy tak mají možnost kombinovat péči o děti s prací Nabízíme zkrácené pracovní úvazky, aby se ženy po mateřské dovolené mohly rychleji vrátit do zaměstnání a neztrácely kontakt z praxí Spolupracujeme s ženami na mateřské/rodičovské dovolené na projektech formou dohod, ženy mají možnost v této době získat peníze navíc a rovněž neztrácí kontakt s firmou a praxí

Společenské aktivity Pravidelně zveme naše zaměstnance na společenské aktivity, zábava a uvolnění jsou součástí našeho businessu K populární akcím patří například naše Dny otevřených dveří v lokalitách pivovaru anebo Pivní slet, kam zveme všechny naše zaměstnance včetně jejich partnerů/partnerek a připravujeme jim bohatý doprovodný program K pravidelně pořádaným rodinným aktivitám patří například mikulášské besídky včetně mikulášské nadílky anebo také sportovní dny Dbáme také o zdraví našich zaměstnanců, a proto se naši zaměstnanci měli v posledních letech možnost zúčastnit Dnů Zdraví, kde jednak mohli zjistit své fyzické parametry (tuk, svaly, kapacity plic, fyzická kondice) a také měli možnost konzultace svých výsledků s odborníky Na tuto aktivitu jsme navázali bojem se stresem a uskutečnili jsme několik akcí, kde hlavním tématem bylo právě odbourávání stresu

Cafeterie Cafeterie umožňuje našim zaměstnancům vybrat si, jakým způsobem budou trávit volný čas a firma je v tom podporuje. Každý zaměstnanec obdrží určitou částku na rok a poté si může v našem systému vybrat z řady kulturních a sportovních aktivit. Přes Cafeterii mohou zaměstnanci také nakupovat například v lékárnách i jiných obchodech. Přidělením bodů na začátku roku to nekončí, zaměstnance odměňujeme body do Cafeterie za mimořádný výkon, úspěch či výborné výsledky.

Benefity pro zaměstnance: Kontakt z praxí a realitou firmy během mateřské/rodičovské dovolené Časová flexibilita Osobní rozvoj Nemusí volit mezi prací a rodinou Možnost trávit svůj volný čas způsobem, jaký si vybere za podpory firmy Možnost účastnit se společenských akcí, navázat společenské vazby v rámci firmy Benefity pro zaměstnavatele: Udržení kvalitních zaměstnanců Udržení úrovně jejich potenciálu během mateřské/rodičovské dovolené Naplnění společenské zodpovědnosti zaměstnavatele Atraktivita zaměstnavatele Motivace a stabilizace zaměstnanců