Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Odborná praxe v Německu

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Odborná praxe v Německu"— Transkript prezentace:

1 Odborná praxe v Německu

2 ? ? ? ? ? Co? Odborná praxe Kde? Rotenburg am Wümme
Jak? Díky programu EU Leonardo da Vinci ? Kdy? 4. května – 1. června 2013 ? Proč? Práce v zahraniční je skvělým způsobem, jak se naučit jazyk, získat zkušenosti, seznámit se s novými lidmi a naučit se samostatnosti. Kromě toho to může znamenat velkou výhodu při hledání zaměstnání.

3 Rotenburg am Wümme Odbornou praxi jsem v květnu 2013 absolvovala v Německém městě Rotenburg. Rotenburg je krajské město, které se nachází v Dolním Sasku a má obyvatel.

4 Radnice Během svého 4 týdenního pobytu jsem pracovala na radnici.
Každý den jsem byla na jiném oddělení a díky tomu jsem měla možnost zjistit zajímavé věci o každém z nich a téměř každý den se seznámit s novými zaměstnanci. Mimo to mi práce nezevšedněla, protože jsem každý den dělala něco jiného než den předchozí.

5 Ubytování Ubytovaná jsem byla přímo v Rotenburgu asi 10 minut od centra města. Gästezimmer, ve kterém jsem bydlela nabízel vše, co jsem potřebovala, mimo to jsem také měla od majitelky domu půjčené kolo, které mi výrazně pomohlo při pohybu po městě

6 Volný čas Bremenhafen Brémy Oldenburg Hamburg

7 Zhodnocení praxe a pobytu
Praxe byla výbornou zkušeností nejen po pracovní stránce. Kromě toho, že jsem se zdokonalila ve vyjadřování a rozšířila jsem si slovní zásobu, tak jsem poznala spoustu nových lidí a navštívila jsem nová místa. Také bylo skvělé na měsíc si vyzkoušet, jaké to je žít v menším městě v Německu a jak se rutinní záležitosti a činnosti v této zemí liší od těch v Česku. Doufám, že toto nebyla moje poslední zkušenost s podobným pobytem v zahraničí a budoucím zájemcům o praxi přeji hodně štěstí. Zpracovala Veronika Božičová


Stáhnout ppt "Odborná praxe v Německu"

Podobné prezentace


Reklamy Google