Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MANN+HUMMEL v Nové Vsi Leadership in Filtration. MANN+HUMMEL Slaďuje pracovní a rodinný život Zaměstnancům pečující o děti a blízké umožňujeme  pozvolný.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MANN+HUMMEL v Nové Vsi Leadership in Filtration. MANN+HUMMEL Slaďuje pracovní a rodinný život Zaměstnancům pečující o děti a blízké umožňujeme  pozvolný."— Transkript prezentace:

1 MANN+HUMMEL v Nové Vsi Leadership in Filtration

2 MANN+HUMMEL Slaďuje pracovní a rodinný život Zaměstnancům pečující o děti a blízké umožňujeme  pozvolný návrat z MD/RD  pružná pracovní doba  zkrácené pracovní úvazky  home office  jazykový budget během MD/RD  svoz zaměstnanců do firmy  desk sharing  6 týdnů dovolené  firemní školka v Třebíči  školka v Přibyslavicích  firemní časopis pro maminky na MD/RD  brigády pro děti zaměstnanců  placené volno nad rámec ZP  firemní akce

3 Confidential Refer to protection notice ISO 16016 MANN+HUMMEL Pomáhá Společnost zodpovědná ke svému okolí

4 MANN+HUMMEL Pečuje O zaměstnance i jejich blízké  podpora sportovních aktivit (odbíjená, lyžování, plavání…)  výrazná sleva na produkty MANN+HUMMEL  vstupenky/permanentky na sportovní soutěže (fotbal, hokej…)  vstupenky na kulturní akce (hudební festivaly apod.)  týmové aktivity mimo společnost  Rodinný den  slevy ve fitcentrech, na masáže a kosmetiku  Vánoční kapři  podpora zdraví zaměstnanců (dny zdraví, ovoce, dárkové poukazy, atd.)

5 MANN+HUMMEL Daruje a sponzoruje Okolnímu světu

6 Confidential Refer to protection notice ISO 16016 6 MANN+HUMMEL v Nové Vsi Děkujeme za pozornost


Stáhnout ppt "MANN+HUMMEL v Nové Vsi Leadership in Filtration. MANN+HUMMEL Slaďuje pracovní a rodinný život Zaměstnancům pečující o děti a blízké umožňujeme  pozvolný."

Podobné prezentace


Reklamy Google