Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR. Předmět: Společenská výchova Ročník: 1. ročník čtyřletého maturitního oboru Gastronomie Autor: Mgr. Vladislava Řihošková Profil osobnosti pracovníka v gastronomickém provozu Anotace: Výkladová prezentace seznamující studenty s e způsobilostmi, které musí splňovat pracovník, který chce pracovat v gastronomickém provozu. Klíčová slova: zdravotní, morální, duševní a odborná způsobilost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vladislava Řihošková Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Digitální učební pomůcka Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0086 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada: 40 Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSY1_09
Zdravotní způsobilost Platný zdravotní průkaz fyzická zdatnost bez tělesného postižení nutnost znát základy první pomoci Zdravotní způsobilost
Duševní způsobilost Dobré komunikační schopnosti Společenské chování a vystupování Schopnost řešit krizové situace Asertivní chování Čistý trestní rejstřík Duševní způsobilost
Odborná způsobilost Vzdělání v oboru Znalost cizích jazyků Životní sebevzdělávání Odborná způsobilost
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR. Použité zdroje STEFANOVIČ, Jozef. Psychologie. Praha: SPN, 1980, ISBN 14-025-80. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vladislava Řihošková Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.