ABSTRAKT BP se zaměřuje na získávání a výběr, na dva z důležitých personálních procesů. V teoretické části jsou na základě odborné literatury uvedeny kroky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NÁHRADA MZDY PŘI DOČASNÉ PRACOVNÍ NESCHOPNOSTI VY_32_INOVACE_16_1_5 NÁHRADA MZDY PŘI DOČASNÉ PRACOVNÍ NESCHOPNOSTI Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/
Advertisements

Agenturní zaměstnávání: shrnutí výsledků šetření agentury Sanep Pavel Janíčko ČMKOS.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů Lublaňská 57/5 | Praha 2 | | T | F | |
Název školy: Střední škola sociální PERSPEKTIVA a Vyšší odborná škola, s.r.o. Adresa:Mírová 218/6 Dubí III - Pozorka Název projektu KLÍČE K POZNÁVÁNÍRegistrační.
Diplomové práce pro CE WOOD a) Bilance toku materiálu pilařského provozu b) Závislost kvality vstupní suroviny na kvalitu výstupních produktů pilařského.
Společně bezpečně v Evropské unii EU – Hodnocení rizik u malých firem a mikrofirem 2012.
Základy veřejné politiky Kombinované studium Website kursu: Garant kursu a přednášející:
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku Autorka bakalářské práce: Monika Deutschová Vedoucí bakalářské práce: Ing. Kristina Kabourková Vysoká škola.
o Prohloubení dosavadních znalostí o Spolupráce s analyzovaným podnikem o Vhodné podmínky pro dané téma.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Katedra podnikové strategie Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku.
Autor práce: Denisa Vydrová Vedoucí práce: Ing. Petra Solarová, Ph.D. Oponent práce: Ing. František Martíšek České Budějovice, červen 2016.
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ ČESKÉ BUDĚJOVICE ÚSTAV PODNIKOVÉ STRATEGIE Autor bakalářské práce: Jitka Macháčková Vedoucí bakalářské práce: Ing.
Návrat z mateřské a rodičovské dovolené, praktické problémy Autorka: Mgr. Lada Štěrbová Vedoucí závěrečné práce: JUDr. Pavel Jindřich.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza marketingového mixu vybrané banky Autor bakalářské práce:
Analýza merchandisingu a nákupní atmosféry vybrané obchodní jednotky
Služby I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
Dokument KAP MSK - obsah
Analýza pracovního výkonu zaměstnanců
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
ABSOLVENTSKÁ PRÁCE Název absolventské práce
Vysoká škola technická a ekonomická
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Motivační a věrnostní programy jako nástroj budování loajality zákazníků Autor práce: skopalová.
Systém odměňování pracovníků
Aktuální možnosti přímých zahraničních investic v Indii
PREZENTACE K VĚDECKÉMU KOLOKVIU I, II, III
Procesní management v oddělení logistiky
Mentoring, co a jak? Václav Šneberger
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Strategické plánování
Vnitropodniková komunikace ve vybraném subjektu
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE DIPLOMOVÁ PRÁCE
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Rozvoj zaměstnanosti ve vybraném podniku
METODIKA ZAVÁDĚNÍ UIS NA JINÝCH UNIVERZITÁCH
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Řízení vztahů se zákazníky ve vybraném podnikatelském subjektu v oblasti.
Zpětná vazba od zákazníků ve vybrané společnosti
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza controllingu ve vybraném podniku Autor bakalářské práce:
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Firemní kultura zahraniční společnosti na území ČR Autor bakalářské.
Společenská odpovědnost ve školství
Získávání zaměstnanců se zaměřením na online marketing
Analýza řízení privátní značky v maloobchodní jednotce
Marketingový výzkum. Marketingový výzkum Organizace marketingového výzkumu Cíl výzkumu Typ výzkumu Příprava výzkumného projektu Sběr dat Analýza výsledků.
Zaměstnávání osob se zdravotním postižením Bakalářská práce Tereza Veselá Personální management v průmyslových podnicích Masarykův ústav vyšších studií.
Téma 11: Finanční plánování
Základní informace o poskytovateli
Speciální metody fyziologie živočichů Bi 5611c
Analýza konkurenčního prostředí
Jankůjová Natálie Vedoucí: Ing. Roman Švec, Ph.D.
Adaptace jedinců v novém pracovním prostředí
Pedagogická psychologie
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Zdanění provozu motorových vozidel v České republice Autor Bakalářské práce: Irena Záhorková.
Realizace obchodního případu ve vybrané společnosti
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice,
Starověké Řecko – Řecká vzdělanost a věda DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Marketingová komunikace ve vybrané společnosti
Digitální učební materiál
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Analýza konkurence na maloobchodním trhu ve zvolené oblasti
Test z Metodologie – náměty k přípravě
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ústav podnikové strategie Analýza komunikačních chyb řídících pracovníků ve vybrané společnosti.
Analýza merchandisingu a nákupní atmosféry obchodní jednotky C&A
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Střední škola obchodně technická s. r. o.
Vzdělávání jako hlavní složka řízení lidských zdrojů
Současné aktivity v oblasti České podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj a Světové podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj.
Transkript prezentace:

ABSTRAKT BP se zaměřuje na získávání a výběr, na dva z důležitých personálních procesů. V teoretické části jsou na základě odborné literatury uvedeny kroky před samotným získáváním, zdroje získávání, metody získávání, výběr a metody výběru. Praktická část se soustředí na rozhovory se zaměstnanci, kteří do firmy nově nastoupili. Získávání a výběr zaměstnanců ve společnosti My Media s. r. o. (Feedo.cz) Autor práce: Christine Yacoubová Akademický rok: 2016/2017 „Jsou určitá místa, kde by se člověk asi neměl úplně smát a já se smál neustále, takže pohovor hodnotím opravdu velice pozitivně“ (6). „Hledala jsem práci jenom na jobs.cz, nebo jsem se dívala na LinkedIn na pracovní nabídky“ (3). CÍL Cílem BP je analýza náboru ve společnosti My Media s.r.o., posouzení současného stavu a následné doporučení pro zlepšení pomocí převážně nových trendů v personalistice. NÁVRHY BP Video – jak dorazit na pohovor Sjednocení názvů pracovních pozic kreativní formou U kreativních pozic – CV formou videa Inzerce ve formě videa – nižší náklady, více zaujme Více se zaměřit na LinkedIn, Facebook a Instagram z personálního hlediska Používat Belbinův test i na pohovorech METODIKA Pro BP byl zvolen kvalitativní výzkum, neboť umožňuje pochopení problému do hloubky. Při řešení problematiky je použita jako metoda sběru dat polostrukturovaný rozhovor. Výzkumným vzorkem jsou nově přijatí zaměstnanci, kteří jsou stále ve zkušební době. VÝSLEDKY BP Špatné nalezení společnosti Nesjednocené názvy pozic Neinzerování prostřednictvím sociálních sítí Belbinův test používán jen při účasti na AC ENGLISH SUMMARY The bachelor thesis is focused on the two most important processes of Human Resources the recruitment and the selection of employees. The theoretical part is based on the reference books, which describe steps: recruitment resources, methods of recruitment, selection and methods of selection. The practical part focuses on interview with employees, who recently joined the company.