Poloha Top argumenty. Poloha Top argumenty Top argumenty Doprava Silniční doprava Dálnice D11: 9 km Praha: 74 km Letecká doprava Praha - Ruzyně: 98.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fondy. Nekrytí fondů Fondy nemusí být vždy kryty penězi (241) s výjimkou FKSP Fondy mohou být kryty zásobami, pohledávkami apod. 2.
Advertisements

DOTACE PROJEKTY STUDIE SEMINÁŘE Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců II – POVEZ II „Praktické příklady pro jednotlivé typy žadatelů“
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
Zákon o sociálním podnikání Průběžné informace o připravovaném předpisu.
Představení společnosti UNITED HYDROGEN, a.s. Společnost UNITED HYDROGEN, a.s. vznikla na konci roku 2007 a jejím dlouhodobým cílem je stát.
Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní.
Operační program Průmysl a podnikání Programové dokumenty OP – Průmysl a podnikání Národní rozvojový plán ostatní operační programy Socioekonomická.
Páteřní infrastruktura Liberec mobilita, energetika, ICT, sítě ŽP Východiska, priority.
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
Hospodaření s oběžným majetkem Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Švejdová. Dostupné z Metodického portálu cz,
NSK A SEKTOROVÉ DOHODY JAKO NÁSTROJE PRO PROVÁZÁNÍ POTŘEB ZAMĚSTNAVATELŮ A VZDĚLAVATELŮ Ilona Šimarová, Svaz průmyslu.
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
Strategické dokumenty, řízení, plánování a směřování Jihočeského kraje Ing. Luboš Průcha vedoucí oddělení regionálního rozvoje KÚ JčK.
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
Geografie dopravy Cv. č. 3: Hodnocení dopravní polohy a dopravní obslužnosti HODNOCENÍ DOPRAVNÍ POLOHY A DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI Cíl cvičení:  aplikace metody.
Centrum energeticky efektivních budov Základní informace o projektu.
Ing. Jaroslav Kořínek – výkonný ředitel společnosti KIC Odpady a.s. KRAJSKÉ INTEGROVANÉ CENTRUM NAKLÁDÁNÍ S KOMUNÁLNÍMI ODPADY v MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI.
OSTRAVA AUTOR: MICHAL GŘEŠEK. Poloha města MAPA MĚSTA Praha 380km Slovensko 50km 15km Polsko D1.
SCLLD LAG Podralsko Zpracování SCLLD bylo podpořeno z Operačního programu Technická pomoc Registrační číslo projektu: CZ.1.08/3.2.00/ Strategie.
Téma 1. Charakteristika finančního řízení 1. Cíle finančního řízení 2. Hlavní oblasti finančního managementu 3. Finanční rozhodování podniku 4. Finanční.
Jak přistupovat k inovačním možnostem s dotacemi Richard Lev Ředitel odboru Projektového poradenství Mob:
Podnik ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední odborná.
Podpora napojení logistických center na železniční dopravu Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Autor.
1 Komentované prohlídky města Poskytovatel: Horácké muzeum a informační centrum Prohlídka města zahrnuje centrum Nového Města, dva historické sklepy a.
Veřejná podpora, veřejné zakázky (příklady z praxe) Ing. Josef Žid.
ZÁKLADNÍ HLEDISKA A CÍLE PŘI ZPRACOVÁNÍ NÁVRHU STÁTNÍ ENERGETICKÉ KONCEPCE HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Ústav technicko - technologický ZHODNOCENÍ EFEKTIVNOSTI DOTAČNÍCH TITULŮ.
PROJEKT OP LZZ „IMPLEMENTACE AGE MANAGEMENTU V ČR“ CZ /5. 1
Úřad práce České republiky
Centrum společných služeb
Státní organizace.
Optimalizace výkonu linek pro stáčení piva do lahví
Malé a střední podnikání
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Vedoucí práce: Ing. Lenka Ližbetinová, Ph.D.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Řízení vztahů se zákazníky ve vybraném podnikatelském subjektu v oblasti.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Krajská hospodářská komora Zlínského kraje
Stavební uzávěra základní informace
Téma 11: Finanční plánování
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Zákon o sociálním podnikání
Základní informace o poskytovateli
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Podpora rozvoje dopravy s využitím ROP Střední Morava
Teplovodní otopné soustavy Vypracovala: Ing
Marketingový plán společnosti
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Rozpisy témat a odevzdávárny
ČINNOST UNO OK V OBDOBÍ 2014+
Rychlá železnice, kvalitní dopravní obslužnost, plány a realita
Chytrá řešení od společnosti E.ON
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
© 2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV
MISYS - Pasporty.
Výroba pelet z biomasy v Habrech
Integrovaný dopravní systém Jihočeského kraje (IDS JK)
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
Zařízení služeb provozované SŽDC a jí poskytované služby
Česká společnost pro jakost
Ing. Pavlína Tomková Odbor drážní a vodní dopravy
Váš spolehlivý dodavatel pohonných hmot!
ROZVAHA (Bilance) Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Integrovaný dopravní systém Jihočeského kraje (IDS JK)
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Vítáme Vás v Luhačovicích
Spojení Prahy, letiště a Kladna v širším kontextu
„Postup města Chrudim k udržitelnému rozvoji pomocí MA 21“
Transkript prezentace:

Poloha Top argumenty

Top argumenty Doprava Silniční doprava Dálnice D11: 9 km Praha: 74 km Letecká doprava Praha - Ruzyně: 98 km Pardubice: 50 km Říční doprava přístav Kolín - Labe Štětín - Labe: 554 km Hamburg - Labe: 680 km

Doprava Železniční doprava Železniční uzel: vlečka pro PZ napojena na celostátní dráhu č. 502 Kolín-Lysá n/Labem, která je napojena na tranzitní koridor

Doprava Schéma železniční vlečky

Technická specifikace zóny Kvalitní technická infrastruktura: Pitná voda - DN 150, DN 200, kapacita 140 l/s, AT stanice Kanalizace - kombinovaný systém gravitační a tlakové kanalizace Vlastní čistička odpadních vod a retenční nádrž Elektrická energie - vedení 110 kV, transformovna 110/22 kV Telekomunikace - telekomunikační síť včetně optického kabelu Komunikace včetně veřejného osvětlení, chodníků a cyklostezek Železniční vlečka umístěná v severní části zóny Plyn - DN 110-160, přetlak je zajištěn v úrovni 300 kPa Protihlukový val

Technická specifikace zóny Schéma zásobení elektrickou energií

Technická specifikace zóny Schéma komunikací

Firmy v zóně Výroba automobilů Investováno 19 303 milionů Kč 3 173 zaměstnanců Výroba autosedaček Investováno 339 milionů Kč 220 zaměstnanců Logistické služby Investováno 330 milionů Kč 132 zaměstnanců Druhotné zpracování odpadů Investováno 245 milionů Kč 80 zaměstnanců Investováno 350 milionů Kč 202 zaměstnanců

Firmy v zóně Dodávky průmyslových topných řešení Investováno 65 milionů Kč 43 zaměstnanců Přepravní chlazení a klimatizace Investováno 600 milionů Kč 305 zaměstnanců Autosalon PEUGEOT Investováno 20 milionů Kč 10 zaměstnanců Prodej a výroba kartonážních strojů Investováno 12 milionů Kč

Firmy v Kolíně Výroba elektroinstalačních úložných systémů Založena 1926 365 zaměstnanců Výroba maziv a základových olejů Založena 1901 100 zaměstnanců Distribuce ocelových svitků Založena 2005 SPEL, a. s. – elektrotechnická výroba Založena 1990 500 zaměstnanců Výrobce etiket a flexibilních obalů Založena 1879

Reference Ingersoll-Rand Equipment Manufacturing CR,s.r.o. “Nyní, po téměř deseti letech působení v České republice můžeme potvrdit, že jsme udělali správné rozhodnutí při výběru umístění naší továrny. Nejen díky dobře známým výhodám jako je strategická poloha, ale také díky vzdělaným a schopným lidem ochotným se neustále zlepšovat. To jsou základní předpoklady pro náš budoucí rozvoj. Stejně tak chci ocenit i nadstandardní vztahy s představiteli regionu.” Satoshi Tachihara, Prezident TPCA Czech „Podmínky podnikání v Kolíně hodnotím příznivě. Důkazem je celá řada dlouhodobě působících silných a úspěšných firem a společností. Kolín má vhodnou geografickou polohu a napojení na kvalitní infrastrukturu. Např. velmi dobrá dopravní obslužnost v důsledku blízkosti dálnice, umožňuje efektivní rozvoj podnikání v regionu. Je zde i dostatek kvalifikované pracovní síly“. Jiří Svoboda, generální ředitel SPEL, a.s. „O tom, že závod našel v České republice a konkrétně v Kolíně dobré podnikatelské prostředí, svědčí i skutečnost, že v uplynulých letech byla do IREM CR plně nebo částečně převedena výroba z jiných závodů, konkrétně z Německa, Holandska, Anglie, Francie a Egypta. Věříme, že město Kolín bude i nadále podporovat budoucí rozvojové plány závodu“. Ingersoll-Rand Equipment Manufacturing CR,s.r.o.

výhodná poloha a dopravní dostupnost kvalitní infrastruktura zóny Shrnutí Top argumenty výhodná poloha a dopravní dostupnost kvalitní infrastruktura zóny dostupná a kvalifikovaná pracovní síla podpora města Kolín a Czechinvestu nízká cena pozemků reference od současných investorů

Bližší informace poskytne : Ing. Iveta Horáková, tel.č. 321 748 256, Kontakt Bližší informace poskytne : Ing. Iveta Horáková, tel.č. 321 748 256, e-mail: iveta.horakova@mukolin.cz