Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Představení společnosti 23.9.2008. UNITED HYDROGEN, a.s. Společnost UNITED HYDROGEN, a.s. vznikla na konci roku 2007 a jejím dlouhodobým cílem je stát.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Představení společnosti 23.9.2008. UNITED HYDROGEN, a.s. Společnost UNITED HYDROGEN, a.s. vznikla na konci roku 2007 a jejím dlouhodobým cílem je stát."— Transkript prezentace:

1 Představení společnosti 23.9.2008

2 UNITED HYDROGEN, a.s. Společnost UNITED HYDROGEN, a.s. vznikla na konci roku 2007 a jejím dlouhodobým cílem je stát se významným hráčem na poli vodíkového hospodářství v České republice Vlastníkem společnosti je česká finanční skupina SI Corporate Finance, a.s. UNITED HYDROGEN své ambice opírá o zkušenosti získané z majetkové účasti vlastníka v americké společnosti General Hydrogen Corporation(GHC), která se zabývá výrobou vodíku zpracováním a úpravou odpadních plynů v chemickém průmyslu již řadu let GHC má v současnosti dvě základní opěrné organizace a tou je General Hydrogen of West Virginia, sídlící ve městě Proctor, WV a General Hydrogen of Tennessee jako přidružená organizace sídlící ve městě Charleston, TN

3 General Hydrogen Corporation H 2 (99,999%) O2O2 Chemická výrobaVýrobní jednotka GHCVýsledné produkty

4 Naše plány Výroba a distribuce vodíku – Čištěním odpadních plynů Využít zkušeností z USA z reálného provozu – Elektrolýzou Efektivní propojení s ostatními alternativními zdroji Ostatní přidružené aplikace – Mobilní systémy záložní energie v telekomunikacích – Využití vodíku jako záložní energie pro rezidenční segment – Spolupráce s producenty jiných alternativních energií – Zastoupení výrobců vodíkových systémů pro ČR OTEVŘENOU JE STÁLE OTÁZKA SPRÁVNÉHO NAČASOVÁNÍ

5 Děkuji za pozornost. Martin Fišer Email: fiser@unitedhydrogen.czfiser@unitedhydrogen.cz GSM: +420 602 303 265


Stáhnout ppt "Představení společnosti 23.9.2008. UNITED HYDROGEN, a.s. Společnost UNITED HYDROGEN, a.s. vznikla na konci roku 2007 a jejím dlouhodobým cílem je stát."

Podobné prezentace


Reklamy Google