VYTVOŘIL Jáchym Čihák.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Advertisements

Komunitní síť a mobilní služba (nejen) pro auta… Ondřej Švihálek,
STUDENT BUSINESS FORUM 2011 Hradec Králové, Mgr. Tomáš Zdechovský WIFI Czech Republic J AK ZAČÍT PODNIKAT ? ÚSPĚŠNĚ.
Propagace a reklama na facebooku
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
Kampaň Nahá celebrita Martin Kožíšek, Manažer pro internetovou bezpečnost.
Instagram jako budoucí prodloužená ruka Facebooku? Filip Huněk Co očekávat od sociální sítě, kterou loni Facebook koupil za miliardu dolarů a lze ji vůbec.
SOFTWARE operační systémy
NIH-live Přehlednost Dostupnost v elektronické podobě Bez vulgárních slov Možnost publikování vašich příspěvků Příjemný design novin Zákaz kopírování článků.
Beru si jen příklad z tučňáku a ze slonů. Úvod Jak se uchovávají teplo třeba tučňáci v zimě a jak se třeba sloni v Africe v teplu +40 stupňů a jak se.
Název: Co nám hrozí na internetu
Regionální knihovna Karviná na Facebooku Praha listopad 2010.
Pro ty, kteří nemohou publikovat na obecních stránkách a mají chuť a zájem napsat svůj příspěvek k aktuálnímu dění v obci, nebo třeba popřát i svému příteli.
Vytvořil : Tomáš Hrabě 2012/2013 Téma - Škola Ročník : I2.
Peru 2012 Marek Vavřina 1. Otázky, na které bych chtěl odpovědět Jaké byly mé důvody strávit semestr v zahraničí a proč jsem si zvolil zrovna Peru? Na.
ČR A EVROPA DÍL 1 KARLOVY VARY
V ĚDA, VÝZKUM A MY RNDr. Petr Janíček, Ph.D. Ústav aplikované fyziky a matematiky Fakulta chemicko – technologická Univerzita Pardubice
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
K čemu slouží facebook? Díky Facebooku můžete navázat kontakty s lidmi a sdílet s nimi své zážitky.
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Radek Tůma Blokování HTML tagů v příspěvcích. Rok_login.php Toto je funkce pro blokování HTML příkazů při vládání komentářů k článkům. Tato funkce je.
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Marek Vohradský.  komunitní server  profil – nový, Facebook, Twitter  zaměření na média(fotky, skladby, videa …)  a trendy(informace o celebritách)
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Sociální sítě.
Datový sklad Jak analyzovat data za období delší než kalendářní rok? Ing. Robert Naar Skalský Dvůr
Vítá vás PowerPoint Nádherné prezentace navrhnete a předvedete snadno a s jistotou.
Helena Vorlová Kamasová silvie.
Pavel Kotyza VŠFS,  Social Media Revolution hw1w Social Media Revolution 2013
MS WINDOWS Plocha. Plocha  Deska pracovního stolu  Výchozí bod pro práci s PC  Na každém počítači může vypadat různě  Uživatel si ji může sám upravovat.
SPORT & SOCIAL MEDIA Tomáš Hodboď
Sociální sítě Štěpán Hýža.
Zálohování fotografií
CO O FACEBOOKU (FB) NEVÍTE
Sociální sítě Sociální síť, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem ovlivňují. Sociální síť není tvořena na základě zájmů, vazeb nebo z podobných.
Sociální sítě v našem životě Umíte používat Facebook?
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Nová média - kvíz. 1.Které z následujících termínů neoznačují tzv.nová média?  Blog tablet tisk wiki televize sociální síť i-phone google rozhlas.
Josef Bělehrádek, DiS Možnosti usnadnění a efektivnější práce v aplikaci Acta Publica.
Chraňte si svá data. Úvod  Každý si pod názvem chraň si svá data představí něco jiné  V této prezentaci vám ukážu jak předejít zneužití dat a ztrátě.
Hi hi... Nejlepší hry a aplikace pro Android Natálie Jermanová.
TWITTER Sociální sít ě. Co to je TWITTER? Sociální síť Funguje na principu tzv.mikroblogu Vedle Facebooku patří k nejpopulárnějším sítím na světě Uživatelé.
1 Jak si zabezpečit profil na Facebooku. 2 Zabezpe č ení profilu na Facebooku Na Facebooku klikni na ikonku Účet (vpravo nahoře) a vyber si možnost Nastavení.
-umožňuje sílení fotografií a videí. -volně dostupná aplikace pro platformu: iOS (Apple), Android a Windows Phone 8 - Vytvořili ho Kevin Systrom a Mike.
Moderní nástroje komunikace a jejich využití Jiří Vanke Ondřej Čermák.
Přátelství a internet Lenka Hlavatá. Skype Skype je konečně opravdu dokonalý nástroj pro telefonování po internetu. Umožňuje bezplatně telefonovat z jednoho.
FACEBOOK. CO JE FACEBOOK? - společenský webový systém - komunikace mezi uživateli - přeložen do 68 jazyků -V roce 2010 vznikl americký film The Social.
JAK LZE VYUŽÍVAT INTERNET - SABINA JANDÁČKOVÁ -. -KOMUNIKACE, SDÍLENÍ MULTIMEDIÁLNÍCH DAT, ZÁBAVA (HRY, APLIKACE) -ZAKLADATEL: MARK ZUCKERBERG -PŮVODNĚ.
HYPERTEXT PREPROCESSOR. JAZYK PHP. VYUŽITÍ JAZYKA Programování dynamických internetových stránek a webových aplikací vytvoření šablony webu kniha návštěv.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Internet,Historie,možnosti připojení,služby
Smartphone aplikace využitelné v oblasti pohybové aktivity a sportovního výkonu Marek Balon
Český Instagram Jaro května
Sociální sítě a jejich rizika Adéla Kotrlová
iOS na: iPhone 3GS iPhone 4G iPhone4GS iPad 1 iPad 2
Facebook.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Musical.ly Sophinka, Betynka a Bíbinka
Vytvořili: Filip Najman a Vojtěch Valenta
PROČ JSEM SI VYBRAL … Za týden to bude jeden rok od doby, kdy jsem se zaregistroval na facebook.Důvod proč jsem se na něj zaregristroval je takový: používám.
INSTAGRAM KOLÁŽE.
Podzimní soutěž.
Závazná přihláška do Tenis & Padel školy Písečná:
Pracovní postup Jiří Borovička,Dan Duong. Fotky.
Jak lze využívat internet
Soutěž školních webů sCOOLweb 2017
Technika kolem nás Svět, ve kterém žijeme, se skládá z živé a neživé přírody, ale také techniky. Dokázali byste říct příklad živé a neživé přírody? Do.
Šablona pro obrázky na sociálních sítích
Reklama na sociálních sítích
Transkript prezentace:

VYTVOŘIL Jáchym Čihák

zajímavosti Instagram založili Kevin Systrom a Mike Krieger Insagram je aplikace do mobilu ve které fotíte a sdílíte fotky Mark Zuckerberg kerý vlastní facebook, insagram odkoupil za jednu ml.dolarů

Jak to funguje Všechny fotky „můj příběh“ se po 24 hodinách vymažou. Fotky můžete poslat konkrétnímu uživateli , nebo je můžete dát do „můj příběh“ , což uvidí všichni lidé kteří vás sledují Také můžete vyzkoušet „instagram live“ kde můžete natáčet co zrovna děláte, a lidé kteří vás sledují vám mohou psát komentáře

Ukazatelele které vám ukazují kolik máte odběratelů

Staré a nové logo instagramu

Vedlejší aplikace Můžete si taky zadarmo nainstalovat vedlejší aplikace, třeba „boomerang“, nebo fotokoláž.

Instagram se docela podobá snapchatu

Děkuji za pozornost