Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

INSTAGRAM KOLÁŽE.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "INSTAGRAM KOLÁŽE."— Transkript prezentace:

1 INSTAGRAM KOLÁŽE

2 TŘI FOTKY VEDLE SEBE Dbejte na to, aby každá fotka z koláže působila sama o sobě jako celek. Koláž může spojovat na první pohled nepodstatný detail (např. stuha, podklad jako je stůl). Pozor, u kolážových fotek nepřidávejte IG filtry, ale nahrávejte je už upravené. Nikdy totiž netrefíte stejnou intenzitu IG filtru a koláž nevypadá profesionálně. Pokud nechcete mít koláž rozbitou, mějte v zásobě vždy fotky, které můžete nahrát během pár hodin, abyste koláž opět spojili, nebo nahrávejte pouze tyto koláže. Koláž spojuje červená stuha. Při nahrání další fotky koláž sice ztrácí integritu, ale každá fotka sama o sobě působí dobře. Koláž spojuje podklad. Zde ukázka toho, když filtrujete každou fotku zvlášť na IG a ne v počítači – prostřední fotka je mnohem tmavší a koláži je to spíš na škodu.

3 DVĚ FOTKY NAD SEBOU Nejpraktičtější koláží jsou fotky nad sebou. Nahraje se spodní část, pak jiné dvě nesouvisející fotky a třetí nahraná fotka je vršek koláže. Výhodou je, že se koláž s každou další nahranou fotkou posouvá a je vlevo – uprostřed – vpravo. Pozor, nemazat žádnou ze dvou fotek, které jsou mezi koláží, jinak se koláž rozjede.

4 KOLÁŽ ZE ŠESTI FOTEK Nejmíň praktická, a proto nejefektivnější  , je koláž ze šesti fotek. Zde, pokud ji chcete mít celistvou, je třeba pak nahrávat ne jednu další, ale tři další fotky. Pokud tedy klient strašně moc koláž chce a jistě bude chtít šestifotkovou, vysvětlete mu, že se tato koláž zjeví vždy po nahrání tří fotek a klient chce obvykle jednu fotku týdně, tudíž tuto koláž bude mít jednou za měsíc. Doporučte mu koláž dvou fotek nad sebou a můžete mít tři takové koláže vedle sebe.

5 KOLÁŽ Z KOLEKCE FOTEK Stejného efektu jako je koláž, dosáhnete pomocí sady fotek jednoho zboží. Můžete ho ukázat z různých úhlů, spojit je barvou, nebo prostředím. Nahrávejte buď tři vedle sebe, nebo si můžete určit, že prostřední pruh budou koláže dvou fotek nad sebou, v pravém pruhu budete mít bílé fotky a v pravém pruhu černé fotky. Vše působí promyšleně a je vidět, že dbáte o ucelený vzhled účtu.


Stáhnout ppt "INSTAGRAM KOLÁŽE."

Podobné prezentace


Reklamy Google