Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přijímací řízení.
Advertisements

Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Doktorské studium na AF
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
Vědecká rada Fakulty bezpečnostního inženýrství 8. prosince 2010
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Možnost studia na Fakultě stavební a uplatnitelnost stavebních oborů
Studijní program Stavební inženýrství
Autor: Boleslav Staněk H2IGE1.  Školský zákon č. 561/2004 sb. V platném znění, řeší vzdělání:  Předškolní  - základní  - střední  - vyšší odborné.
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Informace o studiu na KITTV 2011/2012
FAKULTA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ VUT v Brně. Škola bývalý klášter Kartuziánského řádu, založen kolem roku 1375.
Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Vedoucí KHI: Katedra historie FP TUL Sokolská 8, budova S, 2. P. Vedoucí KHI:
Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě (ESD)
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
Představení VUT v Brně a FEKT
Úvod Proč studovat informatiku?
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Volební číslo: Volby do Studentské komory Akademického senátu 3.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Program – TRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ Zahájení doc. Ing. Pavel Ryant, Ph.D. (proděkan AF MENDELU) Doktorské studium na Agronomické.
Doc. Ing. Miroslav PÍŠKA, CSc. FSI VUT v Brně zodpovědný řešitel „Inovace studijních programů bakalářského, magisterského a doktorského studia.
Fakulta zdravotnických studií
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 24. ledna Co u nás můžete studovat? Studijní obory na KBO 1.Bakalářské (bc.) 1.1. Učitelské1.2. Neučitelské 2. Magisterské.
Studijní program Ekonomika a management
Úvod Proč studovat informatiku?
Den otevřených dveří 2014 Filozofická fakulta MU založena l.p
Vybrané statistické údaje, zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Vybrané statistické údaje zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Vybrané statistické údaje zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Přijímací řízení 2010 Gymnázium Ostrov.
Vítejte na Přírodovědecké fakultě

Fakulta informatiky Masarykova univerzita Brno. Fakulta informatiky MU Brno Brno – univerzitní město Masarykova univerzita – druhá největší univerzita.
Doktorské studium na AF
ČVUT V PRAZE Fakulta stavební ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Magisterský studijní program „Budovy a prostředí“ prof.Ing.Karel Kabele,CSc. Katedra TZB.
Fakulta informatiky MU Brno
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2016/2017.
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
Projektování elektrických zařízení Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TUO Katedra elektrotechniky.
Stipendia do Německa: informace pro studenty medicíny Informační centrum DAAD v Praze Seminář, IPSC Univerzity Karlovy, Přednášející: Dr. Christof.
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
… 32 Základní informace ÚSTAV KONSTRUOVÁNÍ - ÚK tel.: fax:
TVIP 2017 Institut environmentálního inženýrství
Nový model tvorby trhu práce budovaný partnerstvím zaměstnavatelů – škol a jejich zřizovatelů a úřadů práce Ing. Jiří Herodes.
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
Úvodní slovo o sekci studijního systému
VNITŘNÍ NORMA FAME DOPLŇUJÍCÍ STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD UTB
Studijní program Ošetřovatelství
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
Přírodovědecká fakulta UJEP
Katedra české literatury a literární vědy Katedra českého jazyka
Bakalářský studijní program Elektroenergetika Garant : doc. Ing
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY PROFIL STUDENTA
Studijní obor Management sportu
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2019/20

Aplikovaná elektronika
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY
Fakulta zdravotnických studií
Transkript prezentace:

Studium na AF MENDELU www.af.mendelu.cz Ing. Petr Dostál, Ph.D. petr.dostal@mendelu.cz Studium na AF MENDELU www.af.mendelu.cz

Mendelova univerzita v Brně www.mendelu.cz

MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ Rok založení 1919 5 fakult a 1 vysokoškolský ústav cca 11 000 studentů z toho téměř 600 ze zahraničí Formy studia – prezenční/kombinovaná 40 Bc. oborů, 45 NM oborů – CZ 6 Bc. oborů, 8 NM oborů – EN 16 Bc. oborů, 16 NM oborů – komb.

MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ

Proč studovat na MENDELU? MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ Proč studovat na MENDELU? Praktické zaměření Odborné zázemí na vysoké úrovni Možnost studia v angličtině Flexibilní studium Přátelské prostředí Možnost studia v zahraničí Sportovní vyžití

Studium na Agronomické fakultě třístupňové bakalářské studium Bc. – tříleté navazující magisterské studium Ing. - dvouleté doktorské studium Ph.D. - tříleté

STUDIUM Akademický rok členěn na ZS a LS ve výuce – přednášky a cvičení (povinná) ukončení předmětů – zápočet, zkouška Známky: A (1), B (1,5), C(2), D(2,5), E(3), F(4) Kredity

studijní program Zemědělská specializace studijní obor Provoz techniky (počet přijímaných studentů: 70) Ing. Petr Dostál, Ph.D. petr.dostal@mendelu.cz

Ústav techniky a automobilové dopravy Studijní obor: PROVOZ TECHNIKY Ústav techniky a automobilové dopravy Bakalářské (Bc.) Navazující magisterské (Ing.) Profilové předměty oboru: Motorová vozidla Údržba a opravy strojů Nauka o materiálu Technologie Části strojů Technické kreslení

S ČÍM SE U NÁS SETKÁTE? Studijní obor: PROVOZ TECHNIKY Válcový dynamometr Testování X6: Statický vs. dynamický výkon Možnost změření vlastního auta Na válcovém dynamometru měříme konstrukčně rychlosti do 240 km/h do 200 km/h pro testy jak motoru, tak brzdových systémů vozidel, největší výkon na obou nápravách pak do 480 kW. Traktor ve spojení s vířivým dynamometrem pro zatěžování přes vývodový hřídel se dostává dohromady k téměř 1 000 kW a rychlosti do 16 km/h. Takový systém testování ve vlastní zkušebně nenabízí krom nás nikdo v Evropě!

S ČÍM SE U NÁS SETKÁTE? Studijní obor: PROVOZ TECHNIKY Materiálové zkušebny Karbon, Mg, Al atd.: korozní a mechanické zkoušky

S ČÍM SE U NÁS SETKÁTE? Studijní obor: PROVOZ TECHNIKY Zařízení pro nedestruktivní testování Testování zemědělských produktů a potravin Testování ultrazvukem Akustická emise Kontrola videoskopem

Tahové charakteristiky traktorů Studijní obor: PROVOZ TECHNIKY STUDENTSKÉ PRÁCE A PROJEKTY Optimalizace elektropohonu Ověření efektivity úprav automobilu Tahové charakteristiky traktorů video Corvette

SPOLUPRÁCE S PRŮMYSLEM Studijní obor: PROVOZ TECHNIKY SPOLUPRÁCE S PRŮMYSLEM Zajištění studentských praxí v ČR i v zahraničí Bc. – 2 týdny NMgr. – 4 týdny Partneři ŠKODA Auto ZETOR Tractors Závodní týmy AgroTec, John Deere, Fronius, NAVOS, EDP, ACR Engineering, KRAMP, atd.

UPLATNĚNÍ ABSOLVENTŮ Studijní obor: PROVOZ TECHNIKY Absolventi studijního oboru Provoz techniky jsou připravováni zejména pro následující pozice: konstruktér technolog manažer kvality kontrolní technik projektový manažer prodejce techniky produktový specialista vedoucí výroby

Podmínky přijetí do Bc. studia průměrný prospěch za posledních 3,5 roku studia na SŠ elektronická přihláška http://prihlaska.mendelu.cz termín podání přihlášek ke studiu do 31. března 2017 v případě obdržení rozhodnutí o nepřijetí  podat odvolání

Jak se přihlásit? http://prihlaska.mendelu.cz MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ Jak se přihlásit? http://www.mendelu.cz/cz/prijimaci_rizeni http://prihlaska.mendelu.cz

Přihláška do studia Na stránkách fakulty sledujte aktuální informace o přijímacím řízení Postupně budou zveřejňovány: výsledky přijímacího řízení informace o zápisech do studia vzor odvolání

Více informací:

Děkuji za pozornost!