Připojení NS-VIS k CS-VIS EU projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice (FVH)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zpráva o činnosti Státního úřadu inspekce práce za rok 2012 Mgr. Ing. Rudolf Hahn generální inspektor.
Advertisements

Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Rozvojové programy pro VVŠ 8. února Rozvojové programy VVŠ Rozvojové programy 2012 Požadavky vysokých škol v centralizovaných projektech → finanční.
Projekty realizované Policií České Republiky v rámci Evropského návratového fondu Evropský návratový fond (ENF)
Předpoklady poskytnutí dotace Společný technický sekretariát Drážďany.
Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
Hraniční kontrola předmětů na vnějších hranicích spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Základní znaky NO Účelová funkce a důvody založení: není založena za účelem zisku důvody založení: - dobročinná nebo charitativní činnost - podpora skupiny.
Setkání partnerů projektu Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Dne 23.září 2013 Ústí nad Labem.
Biometrické snímací zařízení k VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2009 Fond pro vnější hranice (FVH)
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
 2006  Ministerstvo průmyslu a obchodu Příprava aplikace zákona č. 179/2006 sb. o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání do působnosti Ministerstva.
INTERREG V-A AT-CZ Listopad 2015 Informace pro Pracovní skupinu/regionální kolegium pro cestovní ruch při RSK JMK.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Obnova HW a koncových stanic v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Modernizace mobilního monitorovacího prostředku projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Mgr. Bedřich Myšička vrchní ředitel sekce ekonomické Sekce ekonomická 10. dubna 2014.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S2_07.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
Obnova infrastruktury SIS II - 2. etapa (záložní centrum) projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Krizové štáby. Zákon č. 240/2000 Sb., § 14 (1) Hejtman zajišťuje připravenost kraje na řešení krizových situací; ostatní orgány kraje se na této připravenosti.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Rozšíření informačního systému OBZOR projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Projekt dobrovolných návratů - vyhodnocení Martin Pecina ministr vnitra.
Diskové pole pro testy SIS II projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější hranice (FVH)
Kulatý stůl se koná za podpory programu Evropské unie Hercule III ( ). Tento program je realizován Evropskou komisí. Byl vytvořen na podporu aktivit.
ÚSPORY MINISTERSTVA VNITRA, POLICIE ČR A HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČR V ROCE 2011 Ministr vnitra Radek JOHN.
Situace na trhu práce v JmK a veřejná služba
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Evropský návratový fond (ENF)
Organizace výroby Organizace a řízení výroby
Úřad práce České republiky
Opatření 1.2 HASIČI PŘÍPRAVA PROJEKTU
Rozšíření funkcionalit systému ZC-CIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Integrace VISION a VIS Mail do NS-VIS – VIS Mail fáze II projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Diskové pole SIS II - záložní centrum projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Koordinační výbory Národního strategického referenčního rámce
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Olomouckém kraji pro roky
UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Evropský návratový fond (ENF)
Porada vedoucích Úřadů územního plánovaní
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Předávání údajů o cestujících leteckými dopravci Policii České republiky projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice.
Obnova infrastruktury SIS II před spuštěním do rutinního provozu - 1. etapa projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější.
Obnova HW (serverová část) v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
IKI jako prostředek pro komunikaci mezi VS a občany Pavel Parma
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Národní konference GDPR 2017, Praha, 23. listopadu 2017
Aktuální právní úprava činnosti školy a nové úkoly zástupce ředitele
EQF a Národní soustava kvalifikací v České republice
Centralizované rozvojové projekty 2017
Vzdělávání v Praze Hlavní město Praha podporuje řadu projektů s cílem zvýšit kvalitu vzdělávání zaměření na instituce zřizované Hlavním městem Praha pomoc.
Principy fungování spolku BISON
Aktuálně o stavu příprav na účinnost GDPR
CENTRA VZDĚLÁVÁNÍ PRO UDRŽITELNOU BUDOUCNOST
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Základní Listina Projekt: „Aktualizace procesu komunitního plánování sociálních služeb v ORP Šternberk“, reg. číslo CZ /0.0/0.0/16_063/
Ochrana spotřebitele v počátečním vzdělávání Praha
Úvodní informace o Fondu malých projektů
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Hodnocení, realizace a kontrolní etapa
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Transkript prezentace:

Připojení NS-VIS k CS-VIS EU projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice (FVH)

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z ročního programu 2010 Mgr. Radka Mičíková 2 Obsah prezentace Cíle projektu Důvody realizace Základní informace o projektu Klíčové aktivity Kontaktní údaje

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z ročního programu 2010 Mgr. Radka Mičíková 3 Cíle projektu Cílem je vybudovat národní část NS-VIS ČR a realizovat aktivity, které jsou nezbytné pro napojení národní části informačního systému VIS (NS-VIS ČR) na centrální systém VIS (CS-VIS EU), který je budován EK ve Štrasburku. Hlavní cíl Účinná organizace úkolů v oblasti ochrany vnějších hranic, jež zahrnuje kontroly a ostrahu. Specifické cíle Podpora účinného vyhledávání údajů v reálném čase na hraničních přechodech prostřednictvím využití rozsáhlých informačně-technologických systémů jako jsou Schengenský informační systém (SIS) a Vízový informační systém (VIS), a účinná výměna informací mezi všemi hraničními přechody na vnějších hranicích v reálném čase.

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z ročního programu 2010 Mgr. Radka Mičíková 4 Důvody realizace Vstupem ČR do schengenského prostoru nastala povinnost zajistit kontroly osob vstupujících na území ČR, nebo pobývajících na území ČR v souladu s platnou legislativou, zejména pak s Vízovým kodexem. Došlo ke změnovým požadavkům, které v původní části budovaného NS-VIS nebyly zahrnuty. Jedná se zejména o posunutí termínu spuštění centrální části VIS EU, o legislativní a organizační změny a změny technických parametrů. Aby byly vytvořeny a nastaveny odpovídající podmínky vzájemné součinnosti systému NS-VIS a CS-VIS EU, je nutná implementace právních norem a technických dokumentů v systému NS-VIS.

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z ročního programu 2010 Mgr. Radka Mičíková 5 Základní informace o projektu rozpočet projektu: Kč příspěvek z FVH Kč (75%) žadatel Kč (25%) žadatel: Ministerstvo vnitra – Policie České republiky statutární zástupce žadatele: Ing. Miroslav Fidrhel vedoucí projektu: plk. Mgr. Branislav Samek odpovědný orgán pro FVH: Ministerstvo vnitra ČR období realizace: 1. červenec 2011 – 30. červen 2012 území působnosti: celá ČR evidenční číslo: FVH

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z ročního programu 2010 Mgr. Radka Mičíková 6 Klíčové aktivity Implementace Vízového kodexu pro připojení k CS-VIS EU Implementace Repliky SISone4ALL pro NS-VIS Zajištění technické podpory WebSphera pro systém NS-VIS Implementace Vízového kodexu pro NS-VIS do CIS Služební cesty na jednání technických manažerů projektu VIS v Bruselu Publicita a administrace projektu

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z ročního programu 2010 Mgr. Radka Mičíková 7 Kontaktní údaje Mgr. Radka Mičíková Policejní prezidium České republiky Kancelář projektů a evropských fondů tel.: intranet: Internet: