Nová profesní soutěž Finanční poradce roku

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Advertisements

Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly 1 Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly Ministerstva vnitra Informace o metodické činnosti odboru.
Případové studie Úvodní informace Zpracovávaná témata Ukázka zpracovaného tématu CZ.1.07/1.1.00/ My to umíme.
JEDNÁNÍ MONITOROVACÍ SKUPINY projektu Podpora procesů v soc. službách dne
Strategické řízení školy s využitím sebehodnocení školy dle modelu CAF RNDr. Hana Žufanová.
Činnost Investiční kapitálové společnosti Komerční banky v Pelhřimově.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
Srpen 2013 Společné setkání Komunitní plánování v Děčíně Projekt „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně, CZ.1.04/3.1.03/ Listopad.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Mgr. Jan Veselský, specialista pro absorpční kapacitu DSO ORP Příbram.
Lidská společnost digitálního věku
Insolvenční řízení v ČR Zmar nebo nová šance?. Uspokojení věřitelů: World Bank65 % (údaj z dotazníkové akce) Reálná data ,4 % Co víme o insolvenčních.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 19. září 2012 Ing. Michaela Stříbrná.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_1602_RM SYSTÉM Téma: Pojem F. G._ RM SYSTÉM Číslo projektu:
Projekt práce s nadanými studenty Drahomíra Pavelková, Alena Kolčavová Zlín,
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Základní informace k veřejné podpoře v OP LZZ Seminář pro žadatele 6. února 2009 Praha.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Schvalovací proces + hodnoticí kritéria Jakub Krátký Praha, 5. května 2016.
» 1 FPguide - Financování katalog úvěrových a leasingových produktů a kreditních karet na českém trhu 1. ročník Charakteristika produktu:
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Jsou venkovské školy horší než městské?
model fungování a praxe
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství
Digitální učební materiál
Úřad práce České republiky
Bezpečnost pacientů v EU a ČR
Odbor rovnosti žen a mužů Sekce pro lidská práva ÚV ČR
MÁ SMYSL POŘÁDAT KONFERENCE?
Hlavní město praha a integrace cizinců
Nekuřácká asociace občanské sdružení
DEKRET ROZVOJE A STABILITY ČESKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ Dvacet zdravých vět
TIPY A RADY PRO PRÁCI S DATABÁZÍ SCOPUS
Základní informace o poskytovateli
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu

Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady  15
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
Program – – → 1. blok – dotazy posluchačů k prezentaci z minulého semináře, poskytování informací o dítěti, informovaný souhlas.
Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR)
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma:
Oblast: Dobré životní podmínky zvířat
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
SOUSTAVA CHRÁNĚNÝCH ÚZEMÍ EVROPSKÉHO VÝZNAMU
Maturity 2017/2018 listopad 2017 L. Jíša.
ČINNOST UNO OK V OBDOBÍ 2014+
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
DOTAČNÍ PŘÍLEŽITOSTI PRO ŠKOLY
© 2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV
METODICKÁ PODPORA ŘÍZENÍ KVALITY V ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELCÍCH
Čtenáři časopisu FP-finanční poradce
Česká padelová tour 2018 seriál oficiálních soutěžních turnajů vrcholící Mistrovstvím České republiky v padelu vyhlašuje:
ŘÍZENÁ PORTFOLIA– PRO KLIENTY ČR CAPITAL MARKETS, o.c.p., a.s.
Principy fungování spolku BISON
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Dějepisné soutěže pro SŠ
EBSCO PhDr. Ivana Reznerová
ministr práce a sociálních věcí
Helena Horská, hlavní ekonomka Raiffeisenbank a.s.
Novelizace legislativy ve vztahu k RM ovocných rodů a druhů, podmínky pro UŘ v roce 2018 Lísek,
Česká společnost pro jakost
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Online databáze pro ohrožené rodiny a děti v ORP Chrudim SÍŤ POMOCI A PODPORY na Chrudimsku V RÁMCI PROJEKTU EFEKTIVNÍ ŘÍZENÍ SÍTĚ SLUŽEB PRO OHROŽENÉ.
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
Nabízené služby společnosti
Jaké jsou obzory digitální Evropy?
Transkript prezentace:

Nová profesní soutěž Finanční poradce roku

Finanční poradce roku ročník profesní soutěže za rok 2004 Pořadatelé: časopis FP-finanční poradce (vydavatelství Economia a.s.) a AFiZ ČR Termín: leden – květen 2005 Téma: finanční poradenství a zprostředkovatelství Soutěžící: poradci a zprostředkovatelé finanční produktů, investic a pojištění Registrační poplatek: 5.000,- Kč/přihlášená osoba

82 % čtenářů časopisu FP-finanční poradce má zájem o profesní soutěž v oboru finančního poradenství zdroj: ECONOMIA a.s., průzkum čtenářské obce titulu, říjen 2004

Pro koho je soutěž určena: všichni finanční poradci a zprostředkovatelé v ČR (tedy nejen členové asociace) Soutěžní kategorie: Finanční poradce roku (hlavní) Pojišťovací zprostředkovatel roku (vedlejší) Investiční zprostředkovatel roku (vedlejší) Kritéria soutěže: obchodní výsledky odbornost všestrannost podrobná kritéria na Pravidla soutěže: tříkolové hodnocení odbornou porotou transparentní anonymní podrobná kritéria na Odborná porota složená ze zástupců: FP-finanční poradce, AFiZ ČR, MF ČR, KCP, ČAP, banky, pojišťovny, poradenské sítě, „volný“ člen

Slavnostní vyhlášení soutěže Finanční poradce roku 2004 Forma: galavečer s předáním cen výhercům, uměleckou produkcí a pohoštěním Termín: 17. května 2005 Místo konání: **** hotel Dorint Don Giovanni Praha Téma: finanční poradenství a zprostředkovatelství Účastníci: finalisté soutěže – finanční poradci a zprostředkovatelé, zástupci MF ČR, zástupci KCP ČR, zástupci AFiZ ČR, UNIS ČR a ČAP ČR zástupci poradenských a zprostředkovatelských společností a sítí, zástupci poskytovatelů finančních produktů a bank Očekávaný počet účastníků: osob Účastnický poplatek: 500,- Kč

Mediální podpora soutěže deník Hospodářské noviny (náklad výtisků, čtenost Mediaprojekt Q 2004) týdeník Ekonom (náklad výtisků, čtenost – Mediaprojekt Q 2004) zpravodajsko-ekonomický server ihned.cz ( UV – iAudit, listopad 2004) finanční weby FinWeb.cz, FPweb a bankovnictvi.iHned.cz ( UV – iAudit, listopad 2004) odborný měsíčník FP-finanční poradce (náklad výtisků, čtenost – průzkum čtenářské obce titulu 2004) newsletter FPnews ( odběratelů) přímá prezentace na odborných seminářích AFiZ a FPservis (500 účastníků) odborný měsíčník Bankovnictví (náklad výtisků, čtenost – průzkum čtenářské obce titulu 2004) newsletter Bankovnictví (6 000 odběratelů) informační servis pro členy AFiZ ČR (2 200 členů)

Možnosti partnerství soutěže Exkluzivní partnerství……………………………………………………… ,- Kč oborová exkluzivita v rámci partnerství soutěže; název společnosti v podtitulu soutěže; v rozsahu 3x1/1 strana, uveřejnění loga v rámci autoinzerce soutěže v odborných i ekonomických titulech Economia, a.s.; interaktivní inzerce (logo, box /125 x 60 obr. bodů/ s odkazem) na webech FP-finanční poradce, Bankovnictví a AFiZ a v FPnews, Newsletteru Bankovnictví a ovém zpravodaji AFiZ; umístění loga na na slavnostním vyhlášení soutěže (proti hledišti); projekce a komentář k profilu sponzora na slavnostním vyhlášení; vstup na slavnostní vyhlášení soutěže zdarma pro vybrané členy partnerské společnosti (10x); profil či rozhovor v časopisu FP-finanční poradce týkající se soutěže a partnerské společnosti; rozhovor v časopisu Bankovnictví týkající se soutěže a partnerské společnosti; členství v porotě soutěže; možnost udělit cenu pro vítěze soutěže Generální partnerství..…………………………………………………… ,- Kč inzerce v časopisu FP-finanční poradce v rozsahu 2 x 1/1 strana; uveřejnění loga v rámci autoinzerce seminářů v odborných i ekonomických titulech Economia, a.s.; interaktivní inzerce (logo, box /125 x 60 obr. bodů/ s odkazem) na webech FP-finanční poradce, Bankovnictví a AFiZ a v FPnews, Newsletteru Bankovnictví a ovém zpravodaji AFiZ; umístění loga na na slavnostním vyhlášení soutěže (proti hledišti); vstup na slavnostní vyhlášení soutěže zdarma pro vybrané členy partnerské společnosti (10x); rozhovor v časopisu FP-finanční poradce týkající se soutěže a partnerské společnosti; rozhovor v časopisu Bankovnictví týkající se soutěže a partnerské společnosti; členství v porotě soutěže; možnost udělit cenu pro vítěze soutěže Vedlejší partnerství..……………………………………………………… ,- Kč inzerce v časopisu FP-finanční poradce o rozsahu 2 x 1/2 strana; uveřejnění rozměrově menšího loga v rámci autoinzerce soutěže v titulech Economia, a.s. (DOT); interaktivní inzerce (logo, box /125 x 60 obr. bodů/ s odkazem) na webech FP- finanční poradce, Bankovnictví a AFiZ a v FPnews, Newsletteru Bankovnictví a ovém zpravodaji AFiZ; umístění loga (1 x 1 m) na slavnostním vyhlášení soutěže; vstup na slavnostní vyhlášení soutěže zdarma pro vybrané členy partnerské společnosti (5x); možnost udělit cenu pro vítěze soutěže

Profily pořadatelů soutěže Jediný produkt pro profesionály ve finančním poradenství na českém trhu, jehož součástí jsou FP-finanční poradce - odborný měsíčník určený všem, kteří se zabývají nebo jsou spojeni s oborem finančního poradenství; přináší nejen kvalitní analýzy a spolehlivý informační servis z finančního trhu, ale nabízí i strategie, rady a náměty, jak dosáhnout obchodního úspěchu FPnews - zpravodajský týdeník přinášející zprávy, aktuální informace a komentáře z finančního a kapitálového trhu; je distribuován on-line v pdf formátu FPweb - profesní website obsahující aktuální a databázové informace z finančních trhů; je postavený na společném základu s finančním portálem Finweb.cz (součást iHNed.cz) a Peníze.cz FPguide - společné katalogy odborných časopisů FP- finanční poradce a Bankovnictví s konkrétním produktovým zaměřením – Pojištění (jaro), Fondy (podzim) FPservis - cyklus odborných seminářů a konferencí organizovaný ve spolupráci s profesní asociací (ARIZ ČR); zaměřuje se především na témata pojištění, kolektivního investování a financování bydlení FPaward - odborná profesní soutěž Asociace finančních zprostředkovatelů a finančních poradců České republiky (AFiZ ČR) byla založena jako Asociace registrovaných investičních zprostředkovatelů (ARIZ ČR) v prosinci 2002 jedenácti fyzickými osobami. Podnětem založení byla novela zákona o cenných papírech (308/2002 Sb.) podle níž několik tisíc investičních zprostředkovatelů, kteří až doposud prováděli svoji činnost bez regulačního rámce, muselo získat do registraci Komise pro cenné papíry. V prvním období své existence se ARIZ ČR soustředila na pomoc svým členům při zvyšování jejich odbornosti a získávání registrace Komise pro cenné papíry. V současné době již těžiště své činnosti postupně přesunuje do oblasti legislativy, dalšího vzdělávání svých členů, vytváření etických norem a profesních postupů pro práci investičních zprostředkovatelů. Na tomto úkolu spolupracuje s Komisí pro cenné papíry, Ministerstvem financí a UNIS ČR. Samoregulace oboru je zásadním posláním asociace. Její členové musí daleko více dbát na práva svých klientů než jejich konkurenti. Zakladatelé AFiZ ČR jsou přesvědčeni, že zákazníci budou postupně stále více vyhledávat investiční zprostředkovatele poskytující nejen služby na vysoké odborné úrovni, ale zároveň i jistotu dodržování etických principů a norem. Zakladatelé AFiZ ČR také vycházejí z přesvědčení, že slušnost se při zacházení s klientem nakonec vždycky vyplatí, i když to tak mnohdy v minulých, poněkud hektických letech nevypadalo, a na tom chce nadále stavět svoji činnost.

Kontakty na obchodní oddělení soutěže ECONOMIA a.s., Dobrovského 25, Praha 7 Ing. Lukáš ZítaBc. Pavel HorskýMgA. Michaela Glagoličová tel.: fax: gsm:

Kontakty na pořadatele soutěže ECONOMIA a.s., Dobrovského 25, Praha 7 šéfredaktor časopisu FP-finanční poradcebrand manager časopisu FP-finanční poradce PhDr. Petr FejtekMgr. Robert Novák tel.: fax: AFiZ ČR, Rumunská 25, Praha 2 generální sekretář AFiZ ČR Ing. Martin Gardavský tel.: fax:

Děkujeme za pozornost