Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Poznávací zájezd A n g l i e s cestovní kanceláří.
Výlet do Anglie 14. až 19. března 2010.
Vojtěch Šolta student septimy
ANGLIE 2001 / JAZYKOVÝ POBYT
10 nej z královské Anglie den Londýn.
Zajímavá místa ve Spojeném království Velké Británie a Severního Irska
Markéta Horáková Kvinta B
královské město na Temži
Londýn, Oxford, Brighton, Eton
Zájezd do Velké Británie Konečně jsme na trajektu a loučíme se s francouzským přístavem Calais.
Spojené království Velké Británie
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Rumunsko Termín: Účastníci: Petr Chlad Marek Spilko
Londýn 2008 Zájezd Adély Koubové. Začátkem roku 2008 jsem se svojí rodinou navštívila již podruhé krásné město Londýn. Tento výlet byl opět o návštěvě.
Mýma o č ima PAVEL DVOŘÁK student tercie Anglie 2006 / zájezd.
Bára Kahánková Nikol Košíková Natálie Nytrová
Anglie / školní zájezd JANA CHOCHOLOVÁ  (budoucí studentka prvního ročníku)
Chceš se kouknout do Londýna?Klikni na něj. Chceš vidět Big ben? Klikni na něj. Chceš vidět London eye.Klikni na něj. Jestli jsi viděl Big ben i London.
3.5. – Zájezd do Londýna. První den :  V osm hodin jsme se sešli ve škole. Jen co jsme zkontrolovali potřebné věci, vyrazili jsme o půl desáté.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
MÝMA OČIMA TEREZA NEDVĚDOVÁ studentka primy Anglie / výlet
JAKUB ŠVEC STUDENT SEXTY
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Vypracoval-Vojtěch Lépeš Škola- I.zš Zruč nad Sázavou 8.B.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.
ANGLIE
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
LONDÝN Hlavní město Spojeného království leží na řece Temži v jihovýchodní Anglii. Žije tu zhruba 7 miliónů obyvatel. Londýn se skládá ze tří částí: původní.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
LONDÝN.
Téma hodiny: Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Anglie / Školní studijní  V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém.
Velká Británie Valentýna Martínková.
Velká Británie ® ☻ Vlajka ☻ Znak.
ZÁJEZD DO ANGLIE A PAŘÍŽE 18. – 24. BŘEZEN den – PAŘÍŽ začali jsme samozřejmě na Eiffelovce.
Evropa – Západní Evropa
Big Ben je hovorové označení používané pro hodinovou věž, která je součástí budovy Westminsterského paláce vedle Temže v Londýně a neformální pojmenování.
Velká británie ( Anglie ) Hlavní město je Londýn ( obyvatel ). Sousedí s Irskem. Sousedí s mořemi Severní moře, Keltské moře, Irské moře, průliv.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
Anglie je největší a nejlidnatější země Spojeného království Velké Británie a Severního Irska.
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
Velká Británie Tereza Pavličková. Warwick castle  Hrad Warwick je památkově chráněný středověký hrad ve Warwicku  Hrad byl velmi krásný ale krajina.
VII.A Exkurze Anglie ZŠ HORNÍ POLICE. Rozpis ceny – 6260 Kč Doprava Praha – Londýn a zpět Doprava po Anglii Ubytování Vstupy STUDENT AGENCY 1690 Kč Florenc.
Autor: David Primus. What I liked most: I was most impressed by a meteorite, which was exhibited at the planetarium in Greenwich. I was surprised that.
Anglie ADÉLA VITÁSKOVÁ BARBORA LEHNEROVÁ. CESTA DO ANGLIE  Sraz jsme měli na školním dvoře v 9 hodin rodiče se s námi rozloučili a vyjeli jsme. Jelo.
Londýn. Základní fakta Londýn je hlavní město Spojeného království Londýn má kolem 7 milionů obyvatel Londýn se skládá ze 3 částí: a)Město Londýn b)Město.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
TERMÍN: – Zájezd do Anglie začal od obchodu COOP pár metrů od školy ve Francově Lhotě v 6:30 Naše trasa byla dlouhá přibližně 1700km Projížděli.
Anglie Natálie Kováčiková Anna Valíčková. Proč jsme vůbec jeli do Anglie? Do Anglie jsme cestovali díky projektu Čtení a cizí jazyky zajímavě Potkali.
Nejkrásnější města světa
UNIVERZITNÍ OXFORD S VÝUKOU
Autor: Mgr. Kuchtová Květoslava
Zpracovali: Nicole Sušilová, Jan Babinský, Dennis Vaculík
Londýn Class 4 Eva Andrýsková,ZŠ Polešovice
Jonáš Junek & Vlastimil Urban
Londýn.
Spojené království Lukáš Vicherek.
Londýn, místo, které mě zaujalo
Anglie Monika Trochtová.
Cyklistický kurz 2016 Modrý pramen.
Denisa Haveldová, tercie
LONDON P L A F A C M E O S U S.
NAŠE PRÁZDNINY V LLORET DE MAR
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
ANGLIE Aneta Babáková, 4.A.
Transkript prezentace:

Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková

jsme v 15:30 odjížděli od školy asi v 5:00 jsme najížděli do Eurotunelu a v 9:00 jsme dojeli do Oxfordu.

Naší první zastávkou byl Christ Church College, kde se natáčel film- Harry Potter. Druhou zastávkou bylo Museum of Natural History. Jídelna z Harryho Pottera

Poté jsme dostali rozchod a skoro všichni poprvé navštívili Primark, večer nás rozdělili do rodin. S Nikčou jsme bydleli u arabské rodiny a z toho pobytu máme plno zážitků.

Druhý den nás čekal Warwick Castle a dům W. Shakespeara a s holkama jsme si nakoupili v obchodě Vše za jednu libru :DD V současnosti je hrad využíván pro turistické účely, v roce 1978 jej koupila skupina The Tussauds Group a udělala z něj turistickou atrakci, v areálu se nachází například dětské hřiště, několik obchodů se suvenýry, mlýn nebo největší Trebuše na světě, váží 22 tun a 2× denně se z ní střílí ohnivé koule. Celá střelba, včetně příprav trvá asi 15 minut Večer jsme jeli zpět do rodin Trebuše Dům W. Shakespeara Warwick Castle

Třetí den jsme navštívili město Bath a v něm Římské lázně, poté jsme vyrazili na Stonehenge. Stonehenge je komplex menhirů a kamenných kruhů, nacházející se na Salisburské pláni asi 13 km severně od městečka Salisbury v Jižní Anglii. Nejstarší je kruh o průměru 110 m z vnější strany tvořený příkopem a z vnitřní strany valem, vybudovaný okolo roku 3100 př. n. l.

Čtvrtý den nás čekal Londýn ♥,na který jsme se těšili nejvíce z celého zájezdu. Pluli jsme lodí po Temži. V Londýně jsme viděli mnoho krásných věci jako například… London Eye Big Ben Trafalgar Square

Také Buckinghamský palác, kde sídlí královna Alžběta. Zrovna tam probíhala slavnost pro královskou gardu,kterou královna pořádá 4* do roka. Poté jsme dojeli metrem k O2 Aréně, došli jsme si nakoupit do Tesca a po spořádání párků jsme vyrazili domů Cesta zpět byla jiná než cesta tam, teď už jsme se všichni znali a myslím, že nám jako třídě tento výlet velmi prospěl.

Výlet jsme si velmi užili a mě se splnil můj dětský sen ♥ Děkujeme za všechno