Interreg V-A Česká republika – PolskoSpolečný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc K ontrola přijatelnosti Výzva k doplnění.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SEMINÁŘ PRO EXTERNÍ HODNOTITELE - HODNOCENÍ, PPH, NÁLEŽITOSTI POSUDKŮ.
Advertisements

Povinné přílohy žádosti pro 3. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Kateřina Vágnerová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
Výběr GP Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů.
MONITOROVACÍ ZPRÁVA Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Postup hodnocení a výběru projektových žádostí Seminář pro žadatele Praha, 22. března 2010.
Integrovaný operační program – Administrace projektové žádosti a nejčastější chyby v projektových žádostech Ing. Lucie Vopěnková.
Administrace v novém programovém období 2014 – 2020
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko Základní informace ADMINISTRACE PROJEKTOVÝCH LISTŮ Ing.
Tento seminář je spolufinancován EU 1 INTERREG IIIA Česká republika – Polská republika Zkušenosti z předkládaní a hodnocení žádostí, nejčastější chyby.
Povinné přílohy žádosti pro 5. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Johana Chalupová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Povinné přílohy žádosti pro 4. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Mgr. Jakub Benda Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU Oddělení.
1 Moderní učitel CZ.1.07/1.3.00/ Vdělávání v oblasti veřejných zakázek dle postupu uvedeného v Příručce pro příjemce Ing. Jan Weigel, lektor VŘ.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
Centrum pro regionální rozvoj ČR, Společný technický sekretariát Olomouc, Jeremenkova 40B, Olomouc,
Shrnutí programu IS INTERREG III A ČR–Polsko ve Slezském vojvodství Závěrečná konference Interreg III A ČR – Polsko 2004 – , Olomouc Seminář.
David PETR, Kateřina VOISOVÁ
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Interreg V-A Česká republika – PolskoSpolečný sekretariát, Jeremenkova 40b, Olomouc Harmonogram výzev Harmonogram.
Interreg V-A Česká republika – PolskoSpolečný sekretariát, Jeremenkova 40b, Olomouc Životní cyklus projektu Cykl.
VÝZVA č. 03_15_037 (č. 37) PODPORA PROCESU TRANSFORMACE POBYTOVÝCH SLUŽEB A PODPORA SLUŽEB KOMUNITNÍHO TYPU VZNIKLÝCH PO TRANSFORMACI metodický den na.
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP Závazné postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů.
Michala Pechová Jak vyplnit webovou žádost OP VK BENEFIT7 ORR, Krajský úřad kraje Vysočina.
V. Schvalovací proces + hodnoticí kritéria Mgr. Helena Hořáková.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
Příprava žádosti a realizace projektu. Sestavení projektu Dotazník – prosinec 2015, leden 2016 Identifikace potřeb školy Vyhodnocení dotazníku a zaslání.
OPPS ČR-PR Rozdíly v programech přeshraniční spolupráce v rámci Cíle 3 realizovaných v MSK a časté chyby Zpracovala: Ing. Markéta Hluchníková.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha.
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
Operační program přeshraniční spolupráce Slovenská republika – Česká republika Centrum pro regionální rozvoj Infobod Zlín.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Seminář k výzvě OP LZZ č. 89 – Zvýšení kvality řízení, financování a good governance v úřadech.
Interreg V-A Česká republika – PolskoSpolečný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc Kontrola přijatelnosti Nejčastější chyby.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Schvalovací proces + hodnoticí kritéria Praha, duben 2016.
Centrum pro regionální rozvoj ČR Vinohradská 46, Praha 2 | tel.: | fax: | | Příprava.
Interreg V-A Česká republika – PolskoSpolečný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc Kontrola přijatelnosti Nejčastější chyby.
Seminář pro žadatele k 5. výzvě IROP „ VYSOCE SPECIALIZOVANÁ PÉČE V OBLASTECH ONKOGYNEKOLOGIE A PERINATOLOGIE " Ing. Oldřich Hnátek Zadávání a kontrola.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Pracovní workshop pro příjemce 1. výzva 2. GG oblast.
Program rozvoje venkova Postup administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí Ing. Ondřej Vodhánil, Odbor projektových opatření rozvoje.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Interreg V-A Česká republika – PolskoSpolečný sekretariát, Jeremenkova 40b, Olomouc Projektový záměr & Projektová.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
Aplikace Monitorovací systém
Životní cyklus projektu Cykl życia projektu Seminář pro žadatele / Seminarium dla wnioskodawców Hradec Králové 23. ledna 2017 Interreg.
Interreg V – A Česká republika - Polsko
Projektový záměr Projektová žádost a přílohy Seminář pro žadatele Hradec Králové, 23. ledna 2017 Interreg V-A Česká republika – Polsko.
Projektová žádost a přílohy
Kontroly na místě a nesrovnalosti projektů realizovaných v OP LZZ
Oblast intervence 3.2 Integrovaného operačního programu
- ČESKY SEVER Seminář pro žadatele Příjem žádostí v MAS a další administrativní postupy Program rozvoje venkova ČR 2014 – 2020 Výzva č. 1.
Pracovní workshop pro příjemce 2. výzva 2. GG oblast podpory 1. 1, 1
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků Praha, 20. července 2017.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků – MSCA -IF Praha, 25. července 2017.
Postup hodnocení a výběru projektových žádostí
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Dočasná síť sociálních služeb v Jihomoravském kraji od roku 2017
Dočasná síť sociálních služeb v Jihomoravském kraji od roku 2017
Postup hodnocení a výběru projektových žádostí
Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
Prioritní osa 4 Spolupráce institucí a komunit
Výzvy k předkládání žádostí o podporu MAS Podhorácko - IROP
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Seminář pro žadatele SOCIÁLNÍ BYDLENÍ
Transkript prezentace:

Interreg V-A Česká republika – PolskoSpolečný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc K ontrola přijatelnosti Výzva k doplnění Seminář pro žadatele PO2 K ontrola přijatelnosti Výzva k doplnění Seminář pro žadatele PO2 Olomouc, 31. srpna 2016

Interreg V-A Česká republika – PolskoSpolečný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc Kontrola přijatelnosti Část 4 Příručky pro žadatele Příloha č. 20 – Checklist přijatelnosti Metodika kontroly a hodnocení žádostí Provádí vždy 2 pracovníci Sekretariátu (cz – pl)

Interreg V-A Česká republika – PolskoSpolečný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc Pokud budou v žádosti nebo jejich přílohách zjištěny nedostatky, vyzve Sekretariát žadatele k odstranění nedostatků. Výzva k doplnění projektové žádosti vč. příloh pouze prostřednictvím systému MS2014+ → lze nastavit upozornění ( , sms) v jazyce VP, nedostatky týkající se PP oboujazyčně (obecné, společné věci v textu jen u VP!!) seznam nedostatků / nesrovnalostí typu: A - nesplnění znamená vyřazení žádosti B - doporučení s ohledem na hodnocení (ale může zde být požadavek např. na doplnění ukazatele výsledku) v případě nejasností neváhejte kontaktovat pracovníka JS uvedeného ve výzvě

Interreg V-A Česká republika – PolskoSpolečný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc Doplnění žádosti Doplnění žádosti nepřekročitelná lhůta 10 pracovních dní pouze 1x v rozsahu stanoveném ve výzvě Čestné prohlášení o nedoplňování nad rámec výzvy (příloha č. 17 PPŽ) – nahrát před finalizací žádosti – unikátní klíč neboli hash kód zůstává stejný, mění se verze (př. 4NOUaP/0001 → 4NOUaP/0002) původní přílohy nemazat!! elektronický podpis

Interreg V-A Česká republika – PolskoSpolečný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc Nejčastější nedostatky v žádosti Nejčastější nedostatky v žádosti Nesoulady mezi údaji v žádosti a přílohách Jazykové verze Ukazatele výsledku Ukazatele výstupu Umístění DPH

Interreg V-A Česká republika – PolskoSpolečný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc Nejčastější nedostatky v přílohách Nejčastější nedostatky v přílohách Podrobný rozpočet projektu Čestné prohlášení VP/PP Přílohy týkající se příjmů Přílohy týkající se stavebních prací Polská příloha č. 33 Specifikace nákupů a služeb (nesoulad s Rozpočtem) Nekompletní / zaměněné přílohy

Interreg V-A Česká republika – PolskoSpolečný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc Odvolání proti nesplnění kontroly přijatelnosti Odvolání proti nesplnění kontroly přijatelnosti Potvrzení o ne/splnění kontroly přijatelnosti prostřednictvím depeše v systému MS2014+ Odvolání lze podat do 5 pracovních dní od vydání rozhodnutí prostřednictvím systému MS2014+ nebo em na Sekretariát Posuzuje jej Řídící orgán – o výsledku informuje VP Odvolat se v jedné věci lze pouze jednou

DZIĘKUJEMY ZA UWAGĘ DĚKUJEME ZA POZORNOST Interreg V-A Česká republika – PolskoSpolečný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc