Jak na projekt? Ing. Iva Gavendová Inovace výuky regionálního rozvoje, CZ.1.07/2.2.00/28.0012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rozvojové programy pro VVŠ 8. února Rozvojové programy VVŠ Rozvojové programy 2012 Požadavky vysokých škol v centralizovaných projektech → finanční.
Advertisements

1 Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
PROJEKT „ AGENT“ Registrační číslo projektu: CZ.1.07./2.4.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond, a.s. „Finanční a servisní organizace pro český venkov“
Předpoklady poskytnutí dotace Společný technický sekretariát Drážďany.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
- vše pro úspěšný nábor nových řidičů 1 REGIONÁLNÍ SEKTOROVÁ DOHODA ÚSTECKÝ KRAJ v oblasti autodopravy, výchovy a vzdělávání.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Výzkumné infrastruktury Mgr. Inka Vaverková Praha, 8. února 2016.
Nejčastější chyby při administraci projektů OPPP a OPPI.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky Výuka cizích jazyků s akcentem na kombinované studium a.
Česko – rakouská přeshraniční spolupráce z pohledu možnosti operačních programů po vstupu do EU Lenka Doležalová 3. ÚFŘP.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
Čerpání prostředků z fondů EU na území Jihočeského kraje Ing. Petr Maroš vedoucí Odboru evropských záležitostí.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Praktické zkušenosti a doporuční Praktické zkušenosti a doporuční Program Cíle 3/Ziel3 na podporu přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Svobodným.
Muzikantská rodina Polytechnika v písni. Poznáš písničku? Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Dopracování projektu etapa změny, hlavní problémy, rizika Kroměříž
Financování projektů ROP Jihovýchod Aktuální problematika Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
Implementace Fondu mikroprojektů v období Ostrava,
Jan Jež Problematika veřejné podpory v oblasti podpory 3.2 OP VK ORR, Krajský úřad kraje Vysočina.
Základní informace k veřejné podpoře v OP LZZ Seminář pro žadatele 6. února 2009 Praha.
Podnik ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední odborná.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Kulatý stůl se koná za podpory programu Evropské unie Hercule III ( ). Tento program je realizován Evropskou komisí. Byl vytvořen na podporu aktivit.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Publicita projektu
Doprava PROSTOROVÁ ORIENTACE 2 PRVNÍ Které auto jede první?
Dotační příležitosti obcí AUTOR: Bc. Zdeněk Tarant.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Vnější vlivy na nebezpečí úrazu.
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ.
PŘÍPRAVA PROJEKTŮ NA ZŠ Autor: Jana Bartoňová.  Fondy EU  Programové období  Zkušenosti s projekty v OPVK +dokumenty  Benefit7  Programové období.
Projekty mezinárodní spolupráce po roce 2014
Podpora materiálně technické základny sportu – ÚSC, SK a TJ investiční dotační podprogram sloužící k modernizaci a výstavbě sportovišť pro ÚSC a spolky.
Program meziregionální spolupráce INTERREG EUROPE
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
Úřad práce České republiky
Mentoring, co a jak? Václav Šneberger
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
VYHODNOCENÍ PŘEDCHOZÍCH VÝZEV
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Jaké formy CLILu? Tento projekt je spolufinancován z Evropského.
Integrace VISION a VIS Mail do NS-VIS – VIS Mail fáze II projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Společenská odpovědnost ve školství
Inovační potenciál České republiky
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Další perspektiva prohloubení česko-polské přeshraniční spolupráce z pohledu regionů Výroční konference v rámci Operačního programu přeshraniční spolupráce.
Příspěvek na konferenci
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Evropská územní spolupráce
PhDr.Hana Pazlarová, Ph.D
Výsledky průzkumu HK ČR k čerpání a využívání OP PIK 2014 – 2020
Organizační struktura
POVOLÁNÍ.
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Od semínka k pastelkám Řešení problémů, učení   .
Zákon o sociálních službách č. 108/2006 Sb.
Co si vezmu na….
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Náhradní formy rodiny.
Kontrola a hodnocení předložených žádostí o NFP
Seminář pro příjemce Typ I – Příprava a podpis právního aktu, pravidla a podmínky realizace Oddělení března 2018, Brno.
Dopravní prostředky A jejich řidiči.
Úvodní informace o Fondu malých projektů
- ČESKY SEVER Sociální podnik a OPZ •.
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
Seminář pro příjemce Typ I – Příprava a podpis právního aktu, pravidla a podmínky realizace Oddělení ledna 2018, Praha.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Transkript prezentace:

Jak na projekt? Ing. Iva Gavendová Inovace výuky regionálního rozvoje, CZ.1.07/2.2.00/

Programovací období regionální OP tematické OP OP pro Prahu OP přeshraniční spolupráce Inovace výuky regionálního rozvoje, CZ.1.07/2.2.00/ ROP SM

Investiční projekty „tvrdé“ projekty – rekonstrukce, modernizace, renovace různých prostorů financovány z Evropský fond pro regionální rozvoj (ERDF) VÝHODA: jasná (viditelná) přidaná hodnota Inovace výuky regionálního rozvoje, CZ.1.07/2.2.00/

Od myšlenky k získání dotace 1.pochopení problému žadatele (na co potřebuje získat dotace?) 2.nalezení vhodné výzvy na podávání projektových žádostí 3.1. etapa - zpracování projektové žádosti a povinných příloh 4.2. etapa - detailní rozpracování projektové žádosti z 1. etapy, doložení dalších potřebných příloh 5.3. etapa – podpis Smlouvy o poskytnutí dotace Inovace výuky regionálního rozvoje, CZ.1.07/2.2.00/

Subjekty při zpracovávání projektu Inovace výuky regionálního rozvoje, CZ.1.07/2.2.00/ Poskytovatel dotace Zpracovatel projektové žádosti hlavní projektový manažer, pomocný projektový manažer, právník, … Žadatel o dotaci zadavatel zpracování žádosti, ekonom, projektant, osoba oprávněná podepisovat žádost a přílohy,… PO, veřejnoprávní korporace

Časté chyby při zpracovávání projektu 1.špatná komunikace se žadatelem 2.nepochopení představ žadatele 3.špatné prvotní zpracování žádosti 4.žadatel nechce respektovat podmínky poskytovatele dotace Inovace výuky regionálního rozvoje, CZ.1.07/2.2.00/

Využití zprostředkovatelské společnosti Výhody odbornost pracovníků společnosti zkušenosti se zpracováváním projektů, možnost vyhnutí se chyb relativně vysoká úspěšnost v poskytnutí dotace Nevýhody provize za zprostředkování projektu ovlivňování původních představ nejasné podmínky odpovědnosti za projekt Inovace výuky regionálního rozvoje, CZ.1.07/2.2.00/

Závěr Je-li špatná (nedostatečná) komunikace mezi žadatelem, zprostředkovatelem a poskytovatelem, snižuje se reálná šance na získání dotačních prostředků. Inovace výuky regionálního rozvoje, CZ.1.07/2.2.00/

Prezentace vznikla v rámci projektu „Inovace výuky regionálního rozvoje“ OP VK - CZ.1.07/2.2.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Inovace výuky regionálního rozvoje CZ.1.07/2.2.00/