Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Program meziregionální spolupráce INTERREG EUROPE

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Program meziregionální spolupráce INTERREG EUROPE"— Transkript prezentace:

1 Program meziregionální spolupráce INTERREG EUROPE

2 Cíle Interreg Europe CO? “posilovat efektivitu kohezní politiky”
“identifikace a šíření dobré praxe s cílem jejího přenosu zejména do operačních programů Cíle investice pro růst a zaměstnanost, případně do relevantních programů Evropské územní spolupráce”

3 Cíle Interreg Europe Jak?
Partneři z různých států spolupracují na sdílení zkušeností v oblastech politik regionálního rozvoje (v rámci tematických oblastí programu)… ….s cílem zlepšit efektivitu implementace politik (politických nástrojů) dotčených regionů, zvláště implementaci programů Investice pro růst a zaměstnanost Prostřednictvím seminářů, studijních návštěv, workshopů, studijních pobytů, atd.

4 Cíle Interreg Europe Kým?
Řídící orgány programů Strukturálních fondů (hl. cílová skupina) Veřejné orgány (místní, krajské, národní orgány) Veřejnoprávní subjekty (podle Směrnice 2014/24/EU) Soukromé neziskové subjekty

5 Hlavní výstup Akční plán popis opatření, která budou zapracována, jejich časový harmonogram, dílčí kroky, odpovědní aktéři, náklady a zdroje financování pro následné využití získaných poznatků.

6 2 projektové fáze

7 Role Stakeholderů Stakeholder group: zástupci subjektů, které jsou pro dané téma relevantní, aby výstupy projektu měly v daném regionu co možná největší dopad na regionální politiku. Bude sloužit také k tomu, aby výstupy projektu byly, co nejvíce využity v praxi.

8 Děkuji za pozornost! Pavel Lukeš Odbor evropské územní spolupráce
Ministerstvo pro místní rozvoj Telefon:


Stáhnout ppt "Program meziregionální spolupráce INTERREG EUROPE"

Podobné prezentace


Reklamy Google