Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
odloučené pracoviště Perunova 6 „Škola Perunka“ - 1. stupeň ZŠ
Advertisements

Kdo jsme… Jsme děti z Dětského domova Uherský Ostroh. Nejmladší je sedmi-letá Tereza. Potom šestnácti-letí hoši-Petr, Lukáš a Milan, které mu je 17. Nejstarší.
Domov mládeže při SOŠ a SOU Neratovice
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Kdo je kdo ZŠ Křepice 3. třída.
Tělesná výchova. Obsah Tělocvična Fitko Sportovní kurz Lyžařský kurz Sportovní den Gymnastické závody Ostatní soutěže.
NAŠE ŠKOLA A TŘÍDA SOU JINDŘICHŮV HRADEC Naše škola se nachází v Jindřichově Hradci v ulici Miřiovského…….
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
Knihovna Český Těšín K nihovnu navštěvujeme každý měsíc. Líbí se mi tam. Vybíráme si knížky na dané téma nebo máme volný výběr. Také tam mají leták, kde.
Třebenice Okres Litoměřice.
Třebenice Město Okres Litoměřice. Základní údaje 1992 obyvatel České Středohoří Dopravní dostupnost : autobus Starostka: Martina Patrovská PSČ:
Základní škola a Mateřská škola Janovice Školu navštěvuje 196 žáků v deseti třídách Učí na ní šestnáct učitelů I.a II.stupně Dále pak dvě vychovatelky.
Prezentaci vytvořili žáci 5. ročníku ZŠ Ostrava-Proskovice Říjen 2013.
Základní škola Dobrovského
Vesnice Strupčice.
Masarykovo Gymnázium Vsetín
VE ŠKOLE Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_681_2TR_PRV Autor: Mgr. Jana.
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
6. TŘÍDA .
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Moje třída.
3. Třída ZŠ a MŠ Sivice.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Střední průmyslová škola v Písku
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
ZŠ Václava Havla Poděbrady
ZŠ KLENOVICE NA HANÉ Základní škola v Klenovicích na Hané poskytuje vzdělání žákům od první do deváté třídy V současnosti školu navštěvuje 190 žáků. Kromě.
MOJE RODINA Michaela Matušková.
Se žlutým autíčkem si hraje malý Jiřík. 1.Malý Jiřík 2.Hraje si s autíčkem 3.Jiřík si hraje
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
Základní škola Václava Havla. Historie Škola byla založena v září 1989 pod názvem základní škola Na ValechŠkola byla založena v září 1989 pod názvem základní.
Naše škola. Kolik nás tu je ? Ve škole se učí celkem 122 žáků Ve školce si hraje celkem 56 dětí Ve škole učí celkem 11 učitelů + paní ředitelka a dvě.
Moje osoba.
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA CHOTÝŠANY „KAŽDÝ JE JEDINEČNÝ“
Základní škola a Mateřská škola Litvínov - Janov Přípravná třída II.
ANOTACE: Materiál je určen pro žáky 4. ročníku praktické školy jako prezentace.
Ze života třídy 5.A. Kdo v naší třídě vyučuje?  Jiřina Podpěrová – český jazyk, matematika, vlastivěda, výtvarná výchova, tělesná výchova  Věra Bošková.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Název školy: MŠ a ZŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova 1045 Autor: Jana Brákorová Název : VY_32_INOVACE_14/17_Vztahy ve škole Téma:Vztahy ve škole Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Gabriela Hnátková NÁZEV: VY_52_INOVACE_03_PRV_3.
Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou.
5.A Naše úspěchy.
Halloween.
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
Naše škola 1.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
V VY_32_INOVACE_16_MATEMATIKA_2_SLOVNÍ ÚLOHY Dětský domov, Základní škola a Střední škola, Duchcov, Školní 1, příspěvková organizace Registrační číslo:
Naše třída II.PŠ 2013/2014.
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A01Prv2_Ve škole
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
Zájmena.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Transkript prezentace:

Moje třída 9.ročník 4.ročník

9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc Marcel Puĺo Pavlína Bekeová Hanka Schmidtová

4.ročník Nikolas Kocaj Kevin Kocaj Roman Krištofy Šimon Bakhtani Petr Makula

O třídě V naší třídě jsou dvě třídy, devátá (velké děti ) a čtvrtá (malé děti) Máme paní učitelku Romanu Rulfovou. Už šestým rokem !

Naší paní učitelku máme už šest let. Ve třídě máme dvě třídy a obě dvě musí paní učitelka učit postupně! Ve výuce často používáme počítače. Občas malé děti zlobí a vyrušují.

Naše třída je poměrně velká. Jsou v ní dvě třídy. Máme tam taky pět počítačů. Je nás ve třídě šestnáct. Částečně je naše škola spojena s dětským domovem

V naší škole je asi 68% dětí z dětského domova. V dětském domově je 87dětí. V naší škole máme i děti ze základní školy. Chodí do první až páté třídy. V prvním patře jsou studenti, kteří navštěvují učební obor Provozní služby.

Něco o mně Jmenuji se Pavlína Bekeová Je mi 15 let. Chodím do deváté třídy základní školy praktické. Nejvíce mě ve škole baví tělesná výchova, hudební výchova a pracovní vyučování. Od září půjdu na učební obor prodavač do Podbořan. Sedím v lavici se spolužačkou Anetou. S Anetou si velmi dobře rozumíme.

Rádi se školou i třídou jezdíme na výlety. Na výletě se nikdy nenudíme. Naše třída ráda jezdí do Prahy. Nedávno jsme byli v Praze v muzeu se podívat na interaktivní výstavu na téma „Prvohory ´´. Moc se nám líbili trilobiti. Pán, co nám o nich povídal,nám nakonec dovolil vyzkoušet vytesávat trilobita nebo ho nakreslit. Moc se nám to líbilo. Naše třída vyhrála dinosauří zub a sádrového trilobita.

Školní výlety Do Prahy za trilobity Notička – pěvecká soutěž Praha- památky Tuchořice – les Jimlín – psí útulek Praha – Tutanchamon a jeho hrob Praha – Jak se rodí kniha

Naše škola pořádá různé akce a soutěže Třeba : Vánoční besídky, soutěž o nejhezčí vánoční strom, O nejhezčí velikonoční vajíčko, bowling, Superstar, dáma, piškvorky, ale také fotbalové, basketbalové a florbalové turnaje, turnaj ve stolním tenise a další různé soutěže a akce.

A to jsme my !