Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZŠ KLENOVICE NA HANÉ Základní škola v Klenovicích na Hané poskytuje vzdělání žákům od první do deváté třídy V současnosti školu navštěvuje 190 žáků. Kromě.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZŠ KLENOVICE NA HANÉ Základní škola v Klenovicích na Hané poskytuje vzdělání žákům od první do deváté třídy V současnosti školu navštěvuje 190 žáků. Kromě."— Transkript prezentace:

1 ZŠ KLENOVICE NA HANÉ Základní škola v Klenovicích na Hané poskytuje vzdělání žákům od první do deváté třídy V současnosti školu navštěvuje 190 žáků. Kromě dětí z Klenovic, zde dojíždějí i děti z okolních vesnic – Pivín, Čelčice, Skalka, Tvorovice, Obědkovice, Ivaň

2 PRVNÍ ZMÍNKA O ŠKOLE JE DATOVÁNA OD ROKU 1681 VELKÉ STAVEBNÍ ÚPRAVY ŠKOLY BYLY REALIZOVÁNY V ROCE 2006, KTERÉ ZAHRNOVALY NAPŘ. OPRAVU DLAŽBY, ZATEPLENÍ BUDOVY, NOVOU FASÁDU, OPRAVU TĚLOCVIČNY….

3 VYUČOVÁNÍ V NAŠÍ ŠKOLE JE ZKVALITNĚNO VYUŽÍVÁNÍM INTERAKTIVNÍCH TABULÍ, KTERÉ JSOU K DISPOZICI TÉMĚŘ V KAŽDÉ UČEBNĚ

4 PO SKONČENÍ VYUČOVÁNÍ ŽÁCI MOHOU VYUŽÍVAT NAŠI ŠKOLNÍ JÍDELNU

5 VYUČOVÁNÍ V NAŠÍ ŠKOLE JE ZKVALITNĚNO VYUŽÍVÁNÍM INTERAKTIVNÍCH TABULÍ, KTERÉ JSOU K DISPOZICI TÉMĚŘ V KAŽDÉ UČEBNĚ TOHLE JE NAŠE PC UČEBNA

6 TOHLE JE NAŠE TŘÍDA

7 NAŠE PROJEKTY Žáci se zapojují do různých projektů /exkurze na dopravní hřiště…/, pořádají se zde zajímavé besedy např. s příslušníky policie, hasiči….

8 PROJEKT BEZPĚČNĚ V DOPRAVĚ

9 PROJEKT IZS

10 NA DOPRAVNÍM HŘIŠTI

11  Škola nabízí i řadu zájmových kroužků např. hru na hudební nástroje, keramiku, angličtinu, florbal, aerobic….  Žáci se zapojují do různých soutěží, jako je vyrobení nejstrašidelnější dýně, o nejkrásnější vánoční perník, závody na koloběžkách…..

12 NEJSTRAŠIDELNĚJŠÍ DÝNĚ

13 STRAŠIDELNÁ ŠKOLA

14 BAREVNÝ DEN

15 SOUTĚŽ O NEJKRÁSNĚJŠÍ PERNÍK

16 TEČKA NA KONCI ŠKOLNÍHO ROKU


Stáhnout ppt "ZŠ KLENOVICE NA HANÉ Základní škola v Klenovicích na Hané poskytuje vzdělání žákům od první do deváté třídy V současnosti školu navštěvuje 190 žáků. Kromě."

Podobné prezentace


Reklamy Google