KTV PRŽNO Prosinec 2015. Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č. 723 303.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Advertisements

Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Představení – komory a aktivit v regionu 1. dubna 2016 seminář SOCIÁLNÍ.
Nízkoprahový klub BAN! Chválit a povzbuzovat dítě je stokrát účinnější než hrozit a trestat. Orison Swett Marden.
Infokanál obce Vigantice Aktualizováno:
Zadávání veřejných služeb v přepravě cestujících Ondřej Michalčík, František Vichta Ministerstvo dopravy Kroměříž, 29. září 2015.
Pořadové číslo projektu: 4247/21/7.1.4/2011 Číslo šablony: VY _32_INOVACE_ENV_13.
KTV PRŽNO Duben Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Máme rádi Pardubice Po stopách koňských kopyt ZŠ Staňkova 128, Pardubice Veronika Fránová, 8.A.
Životický portál Od 30. listopadu do 6. prosince 2015.
PREZENTACE aktivit MC KAŠPÁRKOV o.s., v roce 2013 Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Poslední aktualizace 23. ČERVNA vloženo 31. března Poruchy nebo závady ve vysílání kabelové televize oznamujte společnosti NOEL Hodonín na čísla:
Shromáždění delegátů 2015 Jaroslav Majer Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích Hlávkova 23, Přeštice Shromáždění delegátů.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Životický portál Od 21. prosince 2015 do 31. prosince 2015.
Úřední hodiny Obecního úřadu Březnice: Tel: Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek –
VY__III/2__INOVACE__04 Český jazyk PODSTATNÁ JMÉNA.
Infokanál obce Vigantice Aktualizováno:
Novela školského zákona v návaznosti na předškolní vzdělávání a školní stravování Bc. Eva Martinková, odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský.
Anna Kvasničková. DEFINICE Vánoce jsou křesťanské svátky narození Ježíše Krista. S Vánoci souvisí doba adventní, která jim předchází a slouží jako příprava.
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Martin Havlena
KTV PRŽNO Červen 2017.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Jana Kadlecová Název materiálu:
KTV PRŽNO Září 2015.
KTV PRŽNO Červen 2016.
Svoji životní situaci pociťujete jako nepříznivou, kterou nemůžete zvládnout vlastními silami …
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO Květen 2017.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
V sobotu 25.března 2017 se konalo v hospodě
MÁ SMYSL POŘÁDAT KONFERENCE?
KTV PRŽNO Říjen 2015.
MOC VÝKONNÁ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení
pravodaj Z Obce Troubky - Zdislavice Vážení spoluobčané,
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 11/04 Název materiálu: Duchovní a světská hudba Zpracoval: Mgr. Bc. BcA. Michal Jančík.
KTV PRŽNO Červenec 2017.
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:
Základní škola, Jičín, Soudná 12 Autor: PaedDr. Jan Havlík Název:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
ČESKO-BRATRSKÁ CÍRKEV EVANGELICKÁ
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_67_PRV1
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
Svoji životní situaci pociťujete jako nepříznivou, kterou nemůžete zvládnout vlastními silami …
KTV PRŽNO Listopad 2017.
Obec Pstruží pro občany
Infokanál Obce Březnice
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
INFOkanál Pržno PROSINEC 2017.
KTV PRŽNO Březen 2018.
Infokanál obce Vigantice
INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná.
KTV Pržno Červenec 2018.
Aktuální informační servis OSTOPOVICE 2019.
Infokanál obce Vigantice
KTV PRŽNO Duben 2018.
MŠ Odborářů Pardubice Zřizovatelem mateřské školy je Statutární město Pardubice.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor: Helena Petrůvová Název: : VY_32_INOVACE_10_PRVOUKA_RODINA.
KTV Pržno Červen 2018.
Tábor SYROV 2019.
Infokanál Obce Březnice
Výstrahy ČHMÚ DISTRIBUCE
Transkript prezentace:

KTV PRŽNO Prosinec 2015

Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně na administrátora prezentací, starostu Petra Provozovatelem televizního programu KTV Pržno je TKR Jašek, s.r.o., Nádražní 628, Rožnov pod Radhoštěm, IČ Orgánem dohledu nad provozováním televizního vysílání je Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, Praha.

Vysílání a aktualizace infokanálu Vážení spoluobčané, omlouváme se za prodlevy v aktualizaci zpráv na infokanálu. Prodlevy jsou způsobeny zastaralým vybavením a změnou sídla OÚ Pržno. Budeme se snažit o co nejrychlejší nápravu. Děkujeme za pochopení. OÚ Pržno, Petr Blokša, starosta

Program KTV Naši jubilanti MUDr. Martina Thaiszová oznamuje Klub seniorů – prosincové pozvánky Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v prosinci Pržňanka vás zve na Vánoční koncert Mikulášská nadílka – Hledáte Mikuláše??? Oznámení o změnách cen stočného Dárky – kulturní a sportovní akce v prosinci Vánoční bohoslužby

Naši oslavenci Prosinec je měsícem oslav výročí těchto spoluobčanů: paní Marie Kučerová98 let paní Miroslava Smýkalová86 let pan Jan Smejkal65 let pan Dušan Kutnohorský 65 let pan Roman Kotas50 let  Vážení jubilanti, srdečně vám přejeme hodně štěstí, pohody a zdravíčka do dalších let. OÚ Pržno

MUDr. Martina Thaiszová oznamuje MUDr. Martina Thaiszová oznamuje pacientům a návštěvníkům, že dne bude její ordinace uzavřena.

Klub seniorů – prosincové pozvánky Setkání Klub seniorů zve své členy na setkání spojené s Mikulášskou nadílkou. Konat se bude v pondělí 7. prosince 2015 od hodin, ve společenském sále Občanského centra Pržno. Loučení se starým rokem Rozlučka se starým rokem se bude konat v úterý v Bašce u přehrady. Odjezd od nádraží v hod. autobusem č. 14.

Co najdete na úřední desce. KVS pro MSK, Nařízení SVS/2013/ T KVS pro MSK, Nařízení SVS/2013/ T Oznámení Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových Usnesení exekutorského úřadu DSO Frýdlantsko Beskydy – rozpočet na r. 2016, rozpočtový výhled

Svoz odpadů v prosinci Sklo - v pátek dle vytíženosti Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 9. a Oznamujeme občanům, že následný svoz komunálních odpadů bude prováděn až Je proto důležité přistupovat zodpovědně ke třídění odpadů. Tyto budou sváženy každý týden. Děkujeme za zodpovědný přístup. OÚ Pržno

Pržňanka vás zve na Vánoční koncert V neděli, dne 20.prosince v 15 hod. se uskuteční v nových prostorách Občanského centra Pržno, ve velkém sále / 3.patro / Vánoční koncert pěveckého sboru Pržňanka. Jste všichni srdečně zváni. Jako hosté vystoupí děti ze ZŠ a MŠ Pržno pod vedením p. učitelky Nadi Ivánkové. „Zavřete pevně kuchyně a přijďte. Budeme se na Vás těšit“. Za soubor, vedoucí Jana Duží.

Babičky, dědečkové, maminky a tatínkové!!! Hledáte pro své milé děti Mikuláše? Ozvěte se nám na nebo zavolejte od 15:00 hodin na tel. číslo:

Oznámení o cenách stočného Na základě usnesení představenstva a.s. byly v souladu s platnou legislativou schváleny nové ceny vodného s účinností od takto: Voda pitná - vodné 35,39 Kč (bez DPH) 40,70 Kč (vč. DPH) Nové ceny budou vůči odběratelům uplatněny po prvním odečtu měřidel následujícím po 1. lednu 2016, popřípadě bude postupováno dle uzavřených smluvních vztahů mezi odběratelem a dodavatelem. SmVaK a.s.

DÁRKY, KTERÉ JSME PRO VÁS PŘIPRAVILI , VÁNOČNÍ ZPÍVÁNÍ DĚTÍ ZŠ A MŠ V KOSTELE , VÁNOČNÍ KONCERT PRŽŇANKA OC PRŽNO , VÁNOČNÍ ZPÍVÁNÍ KOLED SE SOUSEDY (hudební nástroje s sebou) , 8.30 ŠTĚPÁNSKÝ TURNAJ – STOLNÍ TENIS, TĚLOCVIČNA ZŠ , VÁNOČNÍ KONCERT V KOSTELE Neposkvrněného početí Panny Marie, HANA VYVIALOVÁ + PETR STRAKOŠ + SCHOLA , 7.30 PRŽNO KRÁČÍ NA LYSOU HORU, SRAZ NA NÁDRAŽÍ ČD V PRŽNĚ KRÁSNÉ PROŽITÍ VŠECH PŘEDVÁNOČNÍCH I VÁNOČNÍCH DNŮ, MNOHO LÁSKY, ZDRAVÍ A SPOKOJENOSTI PŘEJÍ OBČANŮM OÚ PRŽNO, ZŠ A MŠ PRŽNO, SOUBOR PRŽŇANKA, RC MAŠINKA A DĚVČATA Z KULTURNÍ KOMISE PŘI OÚ PRŽNO.

Vánoční bohoslužby čtvrtek , Štědrý den - „dětská vánoční půlnoční mše“16.00 hod. pátek Boží hod vánoční10.00 hod. sobota svátek sv. Štěpána10.00 hod. neděle svátek Svaté rodiny10.00 hod. pátek Nový rok10.00 hod.