Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KTV PRŽNO Listopad 2017.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KTV PRŽNO Listopad 2017."— Transkript prezentace:

1 KTV PRŽNO Listopad 2017

2 Kabelová televize Pržno
Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: , případně telefonicky na č či osobně na administrátora prezentací, starostu Petra Blokšu. Provozovatelem televizního programu KTV Pržno je TKR Jašek, s.r.o., Nádražní 628, Rožnov pod Radhoštěm, IČ Orgánem dohledu nad provozováním televizního vysílání je Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, Praha.

3 Program KTV Naši jubilanti – listopad Svoz odpadů v listopadu
Hovory zastupitelů s občany Adventní jarmark - pozvánka

4 Naši jubilanti - listopad
paní Vlasta Němcová 83 let paní Věra Melounová 75 let paní Helena Kološová 75 let pan Antonín Sasýn 70 let pan Josef Polášek 65 let pan Petr Janošec 50 let pan Václav Hobl 50 let pan Jaroslav Otruba 50 let Vážení a milí oslavenci, přejeme Vám zdraví, pohodu a hodně štěstí do dalších let. OÚ Pržno

5 Svoz odpadů v listopadu
Sklo – ve čtvrtek dle vytíženosti Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 1.,15. a Máte-li připomínky, nebo podněty k odpadovému hospodářství, obracejte se v úředních dnech na referentku OÚ Pržno. Děkujeme za zodpovědný přístup při třídění odpadů. OÚ Pržno

6 Hovory zastupitelů s občany
Tradiční hovory s občany se uskuteční v neděli od hod. ve společenském sále Občanského centra Pržno. Témata? Různá. Třeba o tom, co vás zajímá? O tom, co je za námi a také o tom, co nás čeká? Snad budeme znát odpovědi  Jste srdečně zváni!

7 Mikulášský jarmark Mikulášský jarmark se uskuteční v sobotu v areálu Základní a mateřské školy v Pržně. Začínáme ve hodin. Těšit se můžete na bohatý kulturní program. Vystoupí folklorní soubor Portáši a a pěvecký soubor studentů Gymnázia T.G.M z F.n.O. Pro děti budou připraveny soutěže o ceny. Chybět nebude ani Mikuláš se svou družinou. Můžete se zúčastnit pekařské soutěže o nejlepší bublaninu. Bude připraveno tradiční občerstvení a na závěr rozsvítíme vánoční strom. Jste srdečně zváni.

8 Mobilní rozhlas


Stáhnout ppt "KTV PRŽNO Listopad 2017."

Podobné prezentace


Reklamy Google