Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KTV PRŽNO Březen 2016. Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č. 723 303.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KTV PRŽNO Březen 2016. Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č. 723 303."— Transkript prezentace:

1 KTV PRŽNO Březen 2016

2 Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: ou@przno.cz, případně telefonicky na č. 723 303 237 či osobně na administrátora prezentací, starostu Petra Blokšu.ou@przno.cz Provozovatelem televizního programu KTV Pržno je TKR Jašek, s.r.o., Nádražní 628, Rožnov pod Radhoštěm, IČ 25385780. Orgánem dohledu nad provozováním televizního vysílání je Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, Praha.

3 Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů v březnu Kulturní komise pořádá Čaj o páté o půl páté - pozvánka Klub seniorů – březnové pozvánky Pozvánka na přednášku Beseda s cestovatelem Františkem Mamulou (Srí Lanka)

4 Březnoví oslavenci V březnu oslaví svá výročí tito spoluobčané: pan Otakar Adamec65 let pan Vladislav Trebula55 let paní Marie Stavárková50 let Vážení jubilanti, přejeme Vám hodně zdraví, pohody a elánu do dalších let. OÚ Pržno

5 Svoz odpadů v březnu Sklo – ve čtvrtek dle vytíženosti Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 9. a 23.3. 2016 Děkujeme za zodpovědný přístup. OÚ Pržno

6 Kulturní komise pořádá pro všechny věkové kategorie interaktivní prohlídku Světa techniky v Ostravě – Vítkovicích. Termín: 5. březen 2016 Odjezd v 12,30 hod. od nádraží ČD Pržno, příjezd do 18,00 hod. Autobus hradí OÚ Pržno, Program prohlídky se vstupným dle vlastního výběru hradí každý individuálně ( více info na www.dolnivitkovice.cz ).www.dolnivitkovice.cz Závazné přihlášky pouze do 31.1.2016 na SMS p. Gnidová ( 604 988 594) Kapacita autobusu je 45 míst

7 Klub seniorů – březnové pozvánky Pozvánka Výbor klubu zve své členy na pravidelné setkání, které se bude konat v pondělí 7. března 2016 od 15.00 hodin v sále Občanského centra Pržno. Na programu bude přednáška na téma „Stres“, která je určena i pro širší veřejnost. Čaj o páté Klub seniorů společně s Kulturní a sportovní komisí obce Pržno, pořádá v sobotu 12. března 2016 akci s názvem Čaj o páté, avšak nutno podotknout, že začíná již v 16.30hod., a to v sále Občanského centra Pržno. Zvány jsou všechny generace občanů naší obce. Připravena bude také tombola. Vstupné činí 30,- Kč

8 Klub seniorů – březnové pozvánky Návštěva kina Filmové představení BIO SENIOR ve Frýdlantu nad Ostravicí se koná ve čtvrtek od 10.00 hodin. Přesné datum konání bude zveřejněno v březnovém Mikroregionu. Vítání jara Klub seniorů a Zš a MŠ Pržno Vás zvou na tradiční VÍTÁNÍ JARA s utopením Morany. Konat se bude v pondělí 21.března 2016. Sraz účastníků je ve 13.30 hod. na parkovišti před Občanským centrem Pržno.

9 P O Z V Á N K A N A P Ř E D N Á Š K U Srdečně zveme všechny občany na přednášku s tématem: „ Když nás trápí skličující myšlenky aneb prevence deprese“, která se koná v pondělí 7. března v 15 hodin v kulturní místnosti OC Pržno.

10 Čaj o páté o půl páté - pozvánka Klub seniorů společně s Kulturní a sportovní komisí obce Pržno, pořádá v sobotu 12. března 2016 akci s názvem Čaj o páté, avšak nutno podotknout, že začíná již v 16.30hod., a to v sále Občanského centra Pržno. Zvány jsou všechny generace občanů naší obce. Připravena bude také tombola. Vstupné činí 30,- Kč Program : - melodie 70 a 80 let -povídání o orientu a čaji -vystoupení břišních tanečnic - skupina Daisis - něco dobrého k pití i zakousnutí - taneční vystoupení - Charleston -pěkná i veselá tombola Srdečně zvou senioři a KK v Pržně. předprodej p.Zemanová mob.776877099

11 Cestujeme po Srí Lance – pozvánka na besedu Zajímá vás, jak vypadá život na Srí Lance čtyři roky po tsunami? Tak to si nenechte ujít přednášku, kterou pořádá Obec Pržno spolu s cestovatelem, dobrodruhem a spisovatelem Františkem Mamulou z Frýdku-Místku, jenž je častým hostem Českého rozhlasu Ostrava a Olomouc. Přednáška, která bude plná zajímavého povídání a doplní ji i fotografie. Konat se bude ve středu 16. března v 17.00 hodin v prostorách Občanského centra. Srdečně zveme širokou veřejnost.


Stáhnout ppt "KTV PRŽNO Březen 2016. Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č. 723 303."

Podobné prezentace


Reklamy Google