Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno."— Transkript prezentace:

1

2 Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno

3 Program KTV Česká pošta oznamuje!!! Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Ordinace MUDr. Thaiszové oznamuje… Letní kino a koncert Reného Součka Srpnová pozvánka na netradiční divadlo Zachráníme vydávání zpravodaje???

4 Česká pošta oznamuje Pošta Pržno bude z kapacitních důvodů od 2.8.2013 do 16.8.2013 uzavřena. Doručovací služba bude fungovat beze změny, oznámené zásilky uložené a běžně ukládané na poštu Pržno budou připraveny k vyzvednutí na poště Frýdlant. S důchodci, kteří si své důchody vyzvedávají na poště Pržno, bude dohodnut jiný způsob dodání - nabídnuto doručení důchodu prostřednictvím doručovatelky, nebo vyzvednutí u přepážky pošty Frýdlant. Od 19.8. bude pošta opět otevřena. Veřejnost bude informována formou vývěsky na poště.

5 Naši jubilanti Prázdniny vstoupily do druhé poloviny, ve které slaví svá významná výročí a jubilea tito naši spoluobčané: paní Štěpánka Moravcová83 let paní Ludmila Kaňáková82 let paní Karla Sližová70 let pan Josef Dluhoš60 let pan Rostislav Nytra60 let Vážení jubilanti, přejeme Vám hodně štěstí, zdraví a spokojenosti do dalších let. OÚ Pržno

6 Co najdete na úřední desce Nařízení SVS - Č.j. SVS/2012/042023-T mimořádná veterinární opatřeních k prevenci a tlumení nebezpečné nákazy - moru včelího plodu Usnesení čj. 142EX 01916/12-166

7 Svoz odpadů v srpnu Sklo - v pátek dle vytíženosti Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 7. a 21.8. 2013.

8 MUD. Thaiszová oznamuje: MUDr. Martina Thaiszová oznamuje, že ve dnech 12.8. - 26.8. 2013 bude její ordinace uzavřena z důvodu čerpání dovolené. Zástup: MUDr. Kocichová v Bašce. Vyzvedněte si včas recept na nezbytné léky.

9 Vystoupení Reného Součka, písničkáře z Frýdku-Místku. Začátek: 19.30 hod. Vstup zdarma.

10 Netradiční divadlo - pozvánka

11 Zpravodaj. Ano. Ne?????? Patříte-li k těm, kterým se nový Zpravodaj obce Pržno líbil, můžete pomoci při jeho „záchraně“. Jak? Formou spolupráce. Proč záchrana? Protože v současné době nemá obec Pržno v rozpočtu dostatek prostředků na financování tisku dvou vydání do konce roku. Finanční prostředky, které byly vyčleněny na tento rok již byly vyčerpány. Nutno říci, že nebyly vyčerpány nehospodárností, ale naopak. Rozpočet byl vyčerpán zejména díky rozsahu poskytovaných informací a také vysokou úrovní zpracování a kvalitou materiálu. Za krátkou existenci si zpravodaj získal značnou oblibu u občanů, proto bych velice rád zachoval kontinuitu jeho vydávání. V tuto chvíli se již podařilo vyjednat značnou slevu u tiskárny pro další číslo, přesto však nám prostředky stále chybí.

12 Zpravodaj. Ano. Ne?????? Jak můžete pomoci Vy? Nabídněte inzerci firmám a soukromníkům v okolí. Finanční náročnost určitě není závratná a vydání zpravodaje by to rozhodně pomohlo. Zpravodaj vychází, respektive měl by vycházet 4 x ročně, v nákladu 350 ks. Další číslo by mělo vyjít 2.9. 2013. Budete-li se chtít touto cestou podílet na zachování zpravodaje, pak zašlete inzerci ( text, loga, foto apod.) + fakturační údaje, nejlépe e-mailem do 7.8. 2013 na adresu: ou@przno.cz.ou@przno.cz Uzávěrka 3.čísla je 14.8. 2013. Ceník inzerce: strana A 5 960,- Kč 1/2 A5 480,- Kč 1/4 A5 240,- Kč Pokud se podaří soustředit dostatečné množství finančních prostředků za reklamu (přibližně 8.500,- Kč) bude zpravodaj zadán do tisku. V opačném případě zpravodaj č.3 v září nevyjde. Děkuji. Petr Blokša, starosta


Stáhnout ppt "Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno."

Podobné prezentace


Reklamy Google