Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor: Helena Petrůvová Název: : VY_32_INOVACE_10_PRVOUKA_RODINA.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor: Helena Petrůvová Název: : VY_32_INOVACE_10_PRVOUKA_RODINA."— Transkript prezentace:

1 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor: Helena Petrůvová Název: : VY_32_INOVACE_10_PRVOUKA_RODINA Číslo projektu: cz.1.07/1.4.00/ Anotace: prezentace je určena žákům 1.a 2.ročníku ZŠ, k aktivnímu zapojení do výuky na interaktivní tabuli svými poznatky a znalostmi o dění v rodině použita galerie Office

2 RODINA

3 ŠIRŠÍ RODINA

4 DOKONČI VĚTY Tatínek a maminka jsou moji ……………………………………….. Já jsem …………………………svých rodičů. Bratr je můj …………………………………….. Já jsem babičky …………………………….... Babička s dědečkem jsou moji …………………………………….. Babička s dědečkem jsou tatínkovi ……………………… Sestra maminky je moje ……………………………………… Strýcův syn je můj ……………………………..

5 Jakých vlastností si nejvíce ceníte
na mamince tatínkovi na sourozenci

6 Společenské chování Napiš, co nemá chybět na rodinné oslavě. ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………...


Stáhnout ppt "Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor: Helena Petrůvová Název: : VY_32_INOVACE_10_PRVOUKA_RODINA."

Podobné prezentace


Reklamy Google